Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Γραικός χλευάστηκε γιατί «είναι παντρεμένος με άντρα». Και ξαφνικά έγινε μείζον πολιτικό θέμα (youtube).

Άθλια η αντι-gay συμπεριφορά

Μάρκαρε προχτές στον μεγάλο μικρόκοσμο των σόσιαλ-μήντια η υπόθεση ενός υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χλευάστηκε γιατί «είναι παντρεμένος με άντρα». Νομίζαμε ότι έννοιες τύπου ομόφυλα ζευγάρια είναι αυτονόητες στην ευήμερη εποχή της Δυτικής Φιλελεύθερης Δημοκρατίας και ότι μόνο κάτι γραφικοί Νικολόπουλοι τολμούν να δείξουν την φαιδρά αντίθεσή τους. Αλλά η φούντωση που βράζει κάτω από το «ευρωπαϊκό» πρόσωπο (τρομάρα μας) του ελληναρά είναι μεγάλη.

Παρέλκει να γράψουμε κάτι επί του ηθικού ζητήματος που προκύπτει για την κοινωνία μας, γιατί πρόκαναν άλλοι και τα είπαν ένα χεράκι*. Όμως, υπάρχουν ακόμα κάποιες πλευρές του ζητήματος με τις πολιτικές και άλλες ουρές τους, που παραμένουν αδιευκρίνιστες/αχαρτογράφητες.

Ανωμαλάρες είναι όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι στην Ατελή Φύση, ο Κανόνας είναι ότι παντού υπάρχουν Εξαιρέσεις.

Κατ’ αρχάς, ας θυμηθούμε πώς, πριν τριάντα χρόνια, μάθαμε από τον γενναίο/αρσενικό Μάνο Χατζιδάκι, τι σημαίνει ανδρεία (όταν ξεφτίλισε όσες κοτάρες αντρουά αυριανιστές του επιτέθηκαν με χυδαίο μίσος) απέναντι στην αντικοινωνική βλακεία του Τέρατος.

Καπάκι ξαναθυμίζουμε και την απεχθή αντι-gay συμπεριφορά συμπάσης της Ελληνορθοδοξίας. Δεν είναι μόνο για γέλια που κάποιοι παρατράγουδοι Σεραφείμ και λοιπά Νεφελίμ αποκαλούν «αντισυνταγματική»** την ομοφυλοφιλία και «αντιανθρώπινους» ή «ανώμαλους» τους gay, επειδή «αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα».

Ξαναλέμε, ανωμαλάρες είναι όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι στην Ατελή Φύση, ο Κανόνας είναι ότι παντού υπάρχουν Εξαιρέσεις (Σεραφείμ, το ξέρεις, μ’ αρέσεις). Ας περάσουμε, όμως, στο ενδιαφέρον κυρίως πιάτο.

Βλαχοδεξιές αυτοϋπονομευτικές χαζομάρες

Ώφειλαν οι αντίπαλοι του Πρωθυπουργού να ανησυχούν γι’ αυτό, αλλά η ιδεοληψία δεν τους αφήνει. Όσα γατάκια νεοδημοκράτες ελληναράδες, λοιπόν, ειρωνεύτηκαν τον συγκεκριμένο  υποψήφιο, τελικά αυτϋπονομεύτηκαν. Έπεσαν σαν τον χάνο στο δόλωμα του πονηρού παλαιοκομμουνιστή κομματάρχη Τσίπρα (τυχερός που τους έχει αντιπάλους), ως εξής.

«Ψαγμένες» πηγές (δεν προκύπτουν φορσέ ως επιστημονικές, αλλά κάτι ξέρουν) υπολογίζουν τους γκαίυ στο 10% του γενικού πληθυσμού. Αν αυτό μάλλον είναι ψιλοακριβές, τότε ανάλογα θα κινούνται και οι αριθμοί στους ψηφοφόρους. Και κατά μείζονα, αν αυτό το ποσοστό φύγει από εδώ και περάσει απέναντι en-bloc, δημιουργεί μια κρίσιμη διαφορά 20%, που μακράν ανεβοκατεβάζει αυτοδύναμες κυβερνήσεις… Πώς να αγνοήσει κάτι τέτοιο ο σωστός εκλογομάγειρος, ειδικά ο απατεώνας επικοινωνιστής;

Έτσι, αφού πουλάει τόσο πολύ το γκαίυ, η «Αριστερά» στηρίζει γκαίυ, χωρίς να «το ‘χει», όπως θα δούμε παρακάτω. Αντίστροφα, η χαζή «Δεξιά», που έχασε τα παλαιοδεξιού τύπου παλαιοκομματικά της ανακλαστικά, αφήνει τέτοια τεράστια εκλογική ομάδα να της ξεφύγει από τα χέρια, ως μη ώφειλε, μια που εσχάτως παρουσιάζει φιλελεύθερο πρόσωπο λόγω ηγεσίας… Μην ξεχνάμε, στην πολιτική μας αρένα κερδίζει το παίγνιο όποιος κάνει τις λιγότερες μπιπ, όχι όποιος είναι καλύτερος.

Και η προκειμένη ακροδεξιΐλα που εξέμεσαν οι νεοδημοκράτες ελληναράδες επί του ζητήματος, πρακτικά μιλώντας, έκανε τελικά σπουδαία διαφήμιση στον συγκεκριμένο υποψήφιο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήσασταν ομοφιλόφιλος, τι ανακλαστικά θα σας δημιουργούσε η αίσθηση ότι το μόνο gay-friendly κόμμα της Αγοράς είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Όταν, μάλιστα, τα υπόλοιπα μισούν/ειρωνεύονται όσους ομοφυλόφιλους θέλουν να παντρευτούν και να πραγματοποιήσουν τα στοιχειώδη κοινωνικά/πολιτικά/οικονομικά τους δικαιώματα για μια λειτουργικά λυσιτελέστερη καθημερινότητα;

Από αυτή την εξέλιξη, λοιπόν, απρόσκοπτα προκύπτει ότι με το ανωτέρω βλακώδες εγχείρημα η «Δεξιά» χαρίζει στην «Αριστερά» μία θηριώδους μεγέθους εκλογική ομάδα. Αυτή, λόγω γενικότερου κοινωνικού αποκλεισμού (που διεγείρει και κάποια οιονεί ‘ταυτοτική’ αλληλεγγύη), επιδεικνύει και μια αδιόρατη πλην συμπαγή/ομοθυμαδόν αμυντική εκλογική συμπεριφορά. Μήνυμά της: «εμάς μας συμφέρει ψήφος στον συμπονετικό ΣΥΡΙΖΑ, όχι στην καταδιωκτική/ειρωνική ΝΔ»…

«Δικαιωματισμός»: μια ακόμα απάτη του ΣΥΡΙΖΑ

Έχουμε επανειλημμένα εξηγήσει*** ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούται να παριστάνει το κόμμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, υπό τη παραμύθα κάποιου δήθεν «Κοινωνικού Φιλελευθερισμού». Γιατί αυτά διεθνώς νοούνται ως ατομικά δικαιώματα: το κάθε υποκείμενο τα αντιλαμβάνεται ως δρώσα ελεύθερη διακεκριμένη απαιτητική ατομικότητα. Δεν νοούνται ως συλλογικά δικαιώματα, όπου κάποιος θεούλης ορίζει ένα ενιαίο αντικειμενικό κριτήριο εκφράζον φορσέ όσα μέλη της συλλογικότητας αξιώνουν αυτά τα δικαιώματα.

Σήμερα οικουμενικά αποδέχονται όλες οι τάσεις (Συντηρητικές-Σοσιαλδημοκρατικές-Φιλελεύθερες) της Δυτικής Φιλελεύθερης Δημοκρατίας (Δ.Φ.Δ.) αυτή την λογική της, που απορρίπτουν οι ψεκαζμένες αντιφιλελεύθερες δυνάμεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξ ορισμού καταστατικού, ως έχων καταβολές Μ-Λ, δεν έχει σχέση με την Δ.Φ.Δ. Οπότε, ο «Δικαιωματισμός» του, τζάμπα/καταχρηστικά σπεκουλάρει υπέρ φιλελεύθερων μηνυμάτων, που βλακωδώς του χαρίζει η Ν.Δ. (εκτός και αν δεν αισθάνεται αρκετά φιλελεύθερη)…

Όλα ξεκίνησαν με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Γραικό.

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που απαγορεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ να σπεκουλάρει δικαιωματιστικά. Διαβάστε το Καταστατικό του, όπως προέκυψε στο τελευταίο του Συνέδριο. Πείτε και στους «Γεφυροποιούς» να το διαβάσουν, για να τσεκάρουν πόσο σοσιαλδημοκράτες είναι οι Συριζαίοι (γέλια…).

Εμείς απλώς ξαναθυμίζουμε. Κάθε κόμμα Μ-Λ προέλευσης, εφόσον «δικαιωματίζει», διαπράττει Αντιποίηση (ιδεολογικής) Αρχής, σαν τους κλέφτες που παριστάνουν τους αστυνόμους ένα πράμα. «Στηρίζω τα ανθρώπινα δικαιώματα» σημαίνει «αντιλαμβάνομαι ως ενιαία την κοινωνία και είμαι ανεκτικός στον Κάθε Άλλον». Αλλά η «Αριστερά» στηρίζεται στον Μαρξ, του οποίου η «ταξική» ανάλυση διασπά την κοινωνική ενότητα με τον μανιχαϊστικό διαιρετισμό και την σωτηριολογική-ρατσιστική πόλωσή της****.

Ο«Δικαιωματιστής» Τσίπρας πουλάει σανό στους gay και σε κάθε αδύναμο πολίτη.

Έτσι η Δ.Φ.Δ. ματαιώνει τον Μαρξ, εγκαθιδρύοντας το οριακό Κράτος-Δικαίου/Πρόνοιας (Rule-of-Law/Welfare-State), όπου κάθε άτομο έχει ελεύθερη πρόσβαση σε ανθρώπινα δικαιώματα και αξιοπρεπή διαβίωση. Κάτι τέτοια η Μαρξιστικο-Λενινιστική «Αριστερά» δεν τα διανοείται, όσο σανό κι αν πουλάει στους gay και σε κάθε αδύναμο πολίτη ο «Δικαιωματιστής» Τσίπρας. Δείτε περισσότερα στις δύο τελευταίες παραπομπές***,****, γιατί πρέπει να τελειώνει αυτή η θρασύτατη «προοδευτική» απάτη.

Δια ταύτα

Ουδέποτε η πολύχρωμη κοινωνία υπήρξε μαυρόασπρη, όπου και όσο άφηνε όλα τα λουλούδια να ανθίζουν. Ξαναθυμίζουμε ότι η Ελληνορθόδοξη ομοφοβία/ξενοφοβία/ετεροφοβία   δίνει τον τόνο στην ανελεύθερη δυσανεκτική κοινωνία μας, επιβάλλοντας εθνική δυστυχία. Ας μην εθελοτυφλούμε απέναντι στους διεθνείς δείκτες: οι ελεύθερες/ανεκτικές/ανοικτές κοινωνίες ευημερούν, οι ανελεύθερες/δυσανεκτικές/κλειστές δυστυχούν. Η ειλικρινής στάση μας απέναντι στους ομοφυλόφιλους θα δείξει πότε-πώς-πόσο θα αργήσει ή όχι η Εθνική Ανασυγκρότηση.

 

* Νίκος Βατόπουλος, «Το δικαίωμα στον ιδιωτικό βίο» 

** «Ελληνορθόδοξον ισλάμ και ‘αντιανθρώπινοι’ gay»

http://www.andro.gr/apopsi/ekklisia-vs-gay/»

*** «1917 Ανθρώπινα Δικαιώματα, «Αριστερά», Ελευθερία»

**** «Και ο Μαρξ ξένος με τα ανθρώπινα δικαιώματα»

 

Διαβάστε ακόμα: My τρομο-style rocks!

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top