Most Viewed
Διονύσης Μαρίνος Πανοργασμική κοινωνία: αυτό θα γίνουμε μόλις τελειώσει η πανδημία; 

Σύμφωνα με τον έλληνα ερευνητή του Yale Νικόλα Χριστάκη η απάντηση των ανθρώπων μετά το τέλος της πανδημίας θα είναι σεξ, ψώνια και αθεΐα. Λογικό και επόμενο. Οποιος άγγιξε τον θάνατο, αγάπησε το σώμα του ακόμη περισσότερο. Πολύ πιθανό να γίνουμε ένα μεγάλο κρεβάτι με κουβαριασμένα σεντόνια.

15.01.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Πέτρος Δεμερτζής Ποιός είναι ισχυρότερος, ο αυτοκράτωρ Μαρκ Ζάκερμπεργκ ή ο πλανητάρχης; 

Ο ρωμαίος αυτοκράτορας των social media (Facebook, Instagram, WhatsApp κ.α.) ήταν ο πρώτος που έκοψε τον «βήχα» στον Τραμπ και την πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Ο CEO μιας εταιρείας έχει αποκτήσει ρυθμιστικό ρόλο στη λειτουργία του πολιτεύματος. Ποιός τον εξουσιοδότησε; Και τί να περιμένουμε στο μέλλον; Μας αφορά περισσότερο απ'όσο νομίζουμε.

11.01.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Να τι γλιτώσαμε -προς το παρόν- στην Ελλάδα 

Οταν παραδίδεις την εξουσία σε έναν παράφρονα κλόουν το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι διαφορετικό. Αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ είναι άκρως διδακτικά για εμάς. Να τι παθαίνει κανείς όταν θαμπώνεται από τον φαύλο λαϊκισμό.

07.01.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Πέτρος Δεμερτζής Πώς αλλάζει ο κόσμος ενώ όλοι ασχολούνται με τον κορωνοϊό 

Εγκλωβισμένοι μέσα στην πανδημία ξεχνάμε πως ο κόσμος παράλληλα αναπτύσσεται και αλλάζει. Τι θα συμβεί το 2021 με το χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις κυβερνοεπιθέσεις και την ανάπτυξη των social media. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

03.01.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Andro Team 10 εξαιρετικά θετικά που μας έφερε το 2020 

Ήταν ομολογουμένως μια δύσκολη χρονιά. Κατά πολλούς η δυσκολότερη των τελευταίων ετών. Το θέμα, όμως, είναι να μην χάσουμε την αισιοδοξία μας. Συνέβησαν και κατά πράγματα μέσα σ' αυτές τις 365 ημέρες. Εμείς τα καταγράψαμε ελπίζοντας πως το 2021 θα συμβούν ακόμη περισσότερα.

29.12.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Andro Team Αυτή μπορεί να είναι και η καλύτερη διαφήμιση των Χριστουγέννων 

Ποιος θα έβλεπε τη διαφήμιση μιας ολλανδικής φαρμακοβιομηχανίας με ενδιαφέρον; Κι όμως, η DocMorris κατάφερε να φτιάξει ενδεχομένως την καλύτερη και σίγουρα την πιο συγκινητική διαφήμιση εν μέσω εορτών. Πρωταγωνιστής ένας ηλικιωμένος που δίχως κανείς να καταλαβαίνει το λόγο ασκείται καθημερινά με μια μπάλα kettlebell. Ολοι τον νομίζουν για τρελό όταν τον βλέπουν να έχει μπροστά του και μια φωτογραφία. Εντέλει, όμως, αυτός ξέρει προς τι όλη αυτή η προπόνηση. Για να μπορέσει να σηκώσει ψηλά την εγγονή του έτσι ώστε να βάλει το αστέρι των Χριστουγέννων στο δέντρο. 

17.12.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro TV
Διονύσης Μαρίνος 15 χρόνια Άνγκελα Μέρκελ: η «μητερούλα» που αγαπάμε να μισούμε 

Σαν σήμερα, 22 Νοεμβρίου 2005, η Μέρκελ γίνεται καγκελάριος της Γερμανίας. Το «κορίτσι» του Κολ εξελίχθηκε σε «σιδηρά κυρία» της Ευρώπης και για χρόνια η πιο μισητή πολιτικός στη χώρα μας. Ο χρόνος, όμως, φαίνεται να την δικαιώνει.

22.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Ακόμα και οι αρνητές του ιού πρέπει να έχουν ίσο δικαίωμα στις ΜΕΘ 

Εξωφρενικό: Ειδικοί στην Ελβετία εισηγούνται να μην έχουν τα ίδια δικαιώματα στη θεραπεία οι αρνητές του ιού, ενώ παράλληλα να δηλώνουν όλοι με διαθήκη με ποιον τρόπο θα θέλουν να διαχειριστούν την έλλειψη μηχανικής υποστήριξης. 

18.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Κάμαλα Χάρις: ευτυχώς, η Αμερική απέκτησε ξανά ενδιαφέρον 

Η σκληρή πρώην εισαγγελέας έγινε η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στο πλευρό του Μπάιντεν. Ποια είναι η αφρο-αμερικανή και ινδικής καταγωγής πολιτικός που δεν διστάζει να εμφανιστεί δημόσια με αθλητική περιβολή μιλώντας στο κινητό με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.

08.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
| Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπάιντεν ή Τραμπ; Οι Αμερικανοί ψηφίζουν για τον επόμενο Πρόεδρο τους. Σε κλίμα πόλωσης, έντονης λαϊκίστικης ρητορείας (από τον Τραμπ), αλλά και φόβου από την πανδημία, αυτό το βίντεο που έρχεται από την πλευρά του Μπάιντεν, δίνει έναν αισιόδοξο τόνο και υπογράφει το φινάλε της προεκλογικής εκστρατείας με ωραίο τρόπο. Να σημειωθεί πως ο Eminem έδωσε την άδεια για να ακουστεί το τραγούδι του «Lose yourself».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Νίκος Σταθούλης Ο λαϊκός κόσμος ακούει τον Τραμπ σαν ένα φίλο την ώρα που πίνουν καφέ 

Κόντρα στους «έγκυρους» αναλυτές και τους «σοβαρούς» δημοσιογράφους που έβλεπαν άνετη νίκη του Μπάιντεν, ο Τραμπ έδειξε πως είναι σκληρό καρύδι γιατί απευθύνεται στους πολλούς και όχι στις ελίτ. Γράφει ο Νίκος Σταθούλης.

04.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Χρειαζόμαστε κι άλλους Μακρόν 

Η δολοφονική επίθεση στη Βιέννη, λίγες ημέρες μετά την επίθεση στην Notre Dame της Νίκαιας, οφείλει να κινητοποιήσει άμεσα τους ευρωπαίους ηγέτες και να ακολουθήσουν την «επιθετική» σκέψη του γάλλου προέδρου. Η ρίζα του φανατικού Ισλάμ πρέπει να κοπεί άμεσα από την Ευρώπη.

03.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top