Ο απόλυτος και «τέλειος» Γερούν Ντάισελμπλουμ όπως τον είδε ο σκιτσογράφος Siegfried Woldhek.

Ξέρετε κ. Ντάισελμπλουμ, οι νότιοι λαϊκιστές αμόρφωτοι και φασίζοντες πολίτες στις παρέες τους εδώ στο νότο, σας λένε «παλιό αδελφές» που δεν πηδάτε καλά, γι’ αυτό και οι γυναίκες σας έρχονται διακοπές στο νότο, ώστε να γίνουν έστω για ένα μικρό χρονικό διάστημα πουτάνες στη Μύκονο και άλλα νησιά, μήπως και συνέλθουν από την αγαμία.

Υποψιάζομαι ότι οι αντίστοιχοι βόρειοι, ανόητοι οπαδοί του μαύρου άσπρου, τα ίδια θα λένε για τους νότιους, πως δηλαδή το μυαλό των νοτίων είναι στο ποτό και στις γυναίκες. Άρα, πού να βρουν καιρό για δουλειά. Αυτό που είπατε εσείς με πολιτική γλώσσα, τάχα μου το είπε και ο εφευρέτης του «όλοι μαζί τα φάγαμε». Έλλην πολιτικός, καμία σχέση με άρια φυλή όπως εσείς.

Αυτή η βαρβαρότητα της σκέψης δυστυχώς (που δεν έχει εθνικό γονιδιακό χάρισμα), πηγάζει από την εξουσία, τη δύναμη, την απληστία των ολίγων και άριστων. Αυτών, που ηγούνται και διδάσκουν με τα λόγια αλλά και τα έργα τους. Γι΄αυτό, από Ανατολή μέχρι Δύση και ανεξάρτητα από θρησκείες, έθνη και κράτη, μοιάζει να εγκαθίσταται με τον ίδιο τρόπο. Όσο βάρβαροι ήσαν οι χριστιανοί σταυροφόροι στην Ιερουσαλήμ, άλλο τόσο είναι και οι μουσουλμάνοι.

Από το σκοταδισμό του τριαντακονταετούς πολέμου (που έληξε με τη συμφωνία της Βεστφαλίας), όπου οι άνθρωποι σκέφτονταν με όρους μαγείας και σατανισμού, μέχρι την εποχή μας, που κάποιοι μορφωμένοι έστελναν παιδάκια σε φούρνους. Αν θυμάστε καλά, η Ολλανδία η πατρίδα σας και όλες οι βόρειες γειτονικές χώρες σας, συμμετείχαν στο έγκλημα του ολοκαυτώματος, γεγονός που δείχνει πως η βαρβαρότητα δεν έχει πατρίδα. Εξάλλου, το ολοκαύτωμα του Ισραήλ κάνει τους Παλαιστινίους και με διεθνή ανοχή.

Οι βόρειοι άριστοι και οι νότιοι χλιμίτζουρες, φτωχοί και άσχημοι. Αυτό λέτε ουσιαστικά και το πετάτε στα μούτρα των πολιτισμένων νοτίων.

Επειδή εσείς είστε οπαδός της αυστηρότητας και της λιτότητας για τους πολλούς, ενώ για τους λίγους και τους εκλεκτούς ασφαλώς δεν τολμάτε να μιλήσετε, οι άριστοι των Βρυξελλών έχουν, υποψιάζομαι, παχυλούς μισθούς για να εφησυχάζουν οι περίεργες σκέψεις περί ισότητας και δημοκρατίας.

Εσείς όμως που είστε οπαδός του διαφωτισμένου φιλελευθερισμού, γιατί καταντήσατε σοσιαλιστής και με ισοπεδωμένη σκέψη, οπαδός του σλόγκαν «δεν είμαι ρατσιστής, απλά δε αρέσουν οι μαύροι»;

Ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι επίσης υπεύθυνος του Κέντρου Διαφυλικής Χειρουργικής & Μεταμόσχευσης Γεννητικών Οργάνων και διευθυντής της Κλινικής Σεξουαλικής Υγείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Οι βόρειοι άριστοι και οι νότιοι χλιμίτζουρες, φτωχοί και άσχημοι. Αυτό λέτε ουσιαστικά και το πετάτε στα μούτρα των πολιτισμένων νοτίων. Γιατί, ποιος πάει άραγε στην Ολλανδία να δει την ιστορία της Ευρώπης; Στην Ισπανία θα πάει, στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα. Δεν μ’ αρέσει αυτό επίσης το φασιστικό επιχείρημα, που κάνει τους Έλληνες ελληναράδες να νομίζουν ότι όλοι έχουν τα γονίδια του Πλάτωνα και του Σωκράτη, αλλά το χρησιμοποιώ για να σας υπενθυμίσω ότι κάθε χώρα έχει ένα πολιτισμό, που πρέπει αυτοί που γνωρίζουν πέντε κολλυβογράμματα να ξέρουν να την διαβάζουν.

Η δική σας η χώρα κάποτε φιλοξένησε τον πιο διάσημο εβραίο, τον Σπινόζα (Ισπανός νότιος και αυτός), που μας έμαθε τον ανθρωπισμό. Γέννησε τον Βέρμεερ αλλά και την Ιδέα της εταιρίας και του συνεταιρισμού, γι αυτό και κάποτε η Ολλανδία έγινε μεγάλη χώρα, ενώ είχε λίγο πληθυσμό (κλέβοντας βέβαια τον πλούτο της Αφρικής, θυμηθείτε τους Μπόερς).

Αυτό, ενισχύει και το ουκ εν τω πολλώ το ευ, αφού οι Έλληνες του διαφωτισμένου Παρθενώνα και της δημοκρατίας 30.000 ψυχές ήσαν όλοι και όλοι.

Η ιστορία κύριε έχει συνέχεια. Κανένας πολιτισμός δεν γεννήθηκε από παρθενογένεση. Οι Έλληνες έκλεψαν τους Φοίνικες, οι Ρωμαίοι τους Έλληνες και οι βόρειοι, όπως αυτοαποκαλείστε, τον πολιτισμό τους αντιγράψατε, και καλά κάνατε.

Οι πολιτισμένοι άνθρωποι κύριε, ξέρουν να σέβονται, αλλά και να διαβάζουν την ιστορία και να μη καταφεύγουν στην προϊστορία με τα τέρατα, ούτε να βρικολακιάζουν πάνω σε ιδέες που αιματοκύλισαν την Ευρώπη πολλάκις.

Αν θυμάστε, όχι πολλά χρόνια πριν, αυτή η μανιχαϊστικη αντίληψη γέννησε τον φασισμό στην Ευρώπη, που στηρίχτηκε στη ιεράρχηση των φυλών. Οι Αρίοι καθαρόαιμοι και οι βρώμικοι Εβραίοι, μελαχρινοί τσιγγάνοι ομοφυλόφιλοι και γυναίκες, έπρεπε να φύγουν από τη μέση για να ξεβρομίσει το ξανθό κτήνος που μεθούσε στις μπιραρίες του Μονάχου, μεθώντας έναν ολόκληρο λαό με το μύθο της καθαρότητας.


Διαβάστε ακόμα: Μάζα, αγέλη, λαός, όχλος, ή μήπως υπεύθυνος πολίτης;


Αν θυμάστε επίσης τη μαμά σας που σας γέννησε και σας έκανε ολόκληρο άνδρα, υποθέτω διδάσκοντας και την ανδροπρέπεια, γυναίκα ήταν, θηλυκό δηλαδή που για να σας γεννήσει, υπήρξε μια πουτάνα του πατέρα σας, αφού εσείς ξέρετε πολύ καλά, πως όλες οι γυναίκες είναι ολίγον τι πουτάνες, που τρώνε τα λεφτά των μεσογειακών και εμμέσως των βορείων. Στο περίφημο Άμστερνταμ, τις πουτάνες τις κλείνετε σε γυάλινα κλουβιά σε κοινή θέα στο δρόμο, όπως τις μαϊμούδες πριν τις πουλήσετε σε πεινασμένα άρρενα, ενώ στον απολίτιστο νότο κρατάμε τα προσχήματα κρύβοντας την ανταλλαγή αυτή σε σκοτεινά δωμάτια, γιατί γνωρίζουμε πως οι πόθοι των ανθρώπων τρέφονται από το σκοτάδι και καίγονται στο φως.

Σαν δε ντρέπεστε κύριε να βρίζετε και τη μαμά σας ως πόρνη. Καμία αγωγή δεν πήρατε από το σπίτι σας; Εδώ στους αχαΐρευτους νότιους, τουλάχιστον υπάρχει η φράση κλειδί: « Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, εκτός από τη μαμά μας». Εσείς, μάλλον, τις θεωρείτε όλες πουτάνες.

Όλοι οι λαοί σήμερα ιδιαίτερα, πάσχουν από μια κρίση ταυτότητας. Από Δύση έως Ανατολή, κανένας λαός δεν έχει αποδείξει πως έχει φτάσει στην τελειότητα και έχει ακουμπήσει την ευτυχία, όπως του την περιγράφουν τα φαντάσματα του παρελθόντος του, πλην του Μεφιστοφελή που την υποσχέθηκε στον Φάουστ.

Αυτός είναι ο λόγος που στις πλούσιες χώρες της Ευρώπης οι άνθρωποι αυτοκτονούν ως πλούσιοι, ενώ στο νότο πεθαίνουν απλά ως φτωχοί και σε κάποιες άλλες χώρες πιο μαύρες από τις νότιες, απλά σκοτώνονται. Στις χώρες του βορρά αυτοκτόνησαν το 2012 περισσότεροι άνθρωποι από όσοι σκοτώθηκαν στο γνωστό βάρβαρο πόλεμο της Συρίας. Γι’ αυτό πρέπει να μάθετε να διαβάζετε την ιστορία διαλεκτικά και όχι παραμορφωτικά και γραφειοκρατικά.

Επειδή αυτήν την ευτυχία, να έχετε μηδέν ανεργία και παραγωγικότητα στο φουλ μάλλον δεν την αντέχετε, δείτε γιατί στο νότο με λιγότερα λεφτά και οικονομική κρίση, οι άνθρωποι ζουν, δεν αυτοκτονούν και βρείτε συνταγές να πείσετε τους πολίτες σας, πως δεν πρέπει να εγκαταλείπουν τα εγκόσμια πλούτη τους και να έρθουν εδώ σαν μετανάστες, μήπως μάθουν την αλήθεια της ζωής, που ασφαλώς δεν μετριέται με τους αριθμούς καταθέσεων στη τράπεζα.

Οι πολιτισμένοι άνθρωποι ξέρουν να σέβονται, αλλά και να διαβάζουν την ιστορία και να μη καταφεύγουν στην προϊστορία με τα τέρατα.

Ασφαλώς, αυτά που λέτε έχουν το ακαταλόγιστο της ανόητης σκέψης, που σήμερα σε όλες τις χώρες που έχουν κάποια ευμάρεια οικονομική, επηρεάζει όλα τα στρώματα της κοινωνίας, με αποτέλεσμα τα φαντάσματα που νομίζαμε ότι κλείσαμε στο ντουλάπι, να ξαναβγαίνουν σαν βρικόλακες και να κυβερνούν όπως στην Αμερική ή να φιλοδοξούν να κυβερνήσουν σε χώρες όπως η δική σας, όπου οι ιδέες του ρατσισμού και της ξενοφοβίας φυτρώνουν όπως οι περίφημες τουλίπες σας.

Ναι κύριε «τέλειε», οι χώρες του νότου βγάζουν πουτάνες και χαραμοφάηδες και οι βόρειες ξανθές αθώες παιδούλες και τέλειους υπαλλήλους για τα εργοστάσια που παράγουν λάμπες που δεν λάμπουν, απλά συσκοτίζουν.

Η Ευρώπη όπως την φανταστήκατε εσείς τα τελευταία πενήντα χρόνια, θα γίνει ένας πύργος του Κάφκα γεμάτος εφιάλτες, γιατί καμία ανακάλυψη, καμία νέα ιδέα δεν γεννήθηκε. Οι νέες ιδέες γεννιούνται σε χώρες, όπως η Αμερική, η Ινδία και η Κίνα, όπου σέβονται τα μυαλά, ανεξάρτητα από χρώματα και φυλές.

Το Internet το ελέγχουν σήμερα, ευτυχώς, πέντε εταιρίες, από τις οποίες καμία δεν είναι ευρωπαϊκή και αντί να δείτε γιατί γίνεται αυτό, εσείς κλείνετε τα σύνορα, πιστεύοντας πως θα αφήσετε την πείνα και τη δυστυχία άλλων χωρών γειτονικών απέξω.

Κούνια που σας κούναγε κύριε «τέλειε», γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς, ο κόσμος έχει γίνει ένα πολύ μικρό χωριό, που νομίζει πως είναι αυτοκρατορία, όπως θα έλεγε και ο δικός μας Θεμιστοκλής, όπου τα σύνορα τείχη είναι ξύλινα και καίγονται, δεν είναι καράβια για να νικήσουν στις ναυμαχίες.

Αυτά τα σύνορα, δεν θα κρατήσουν καμία δυστυχία απέξω, γιατί οι πεινασμένοι δεν έχουν τίποτε να χάσουν, ιδιαίτερα όταν τους βομβαρδίζουν. Θα θέλουν να εκδικηθούν χαλώντας τον ύπνο του δικαίου και ίσως να γαμήσουν και την μικρή Ολλανδέζα, για την οποία είστε παγκόσμια γνωστοί, ενώ οι νότιες πουτάνες θα μεταναστεύουν μαζικά στην υπέροχη ειρηνική χώρα σας, γιατί απλά οι νότιοι δεν έχουν πλέον φράγκα να τις πληρώσουν, αφού τα φάγανε σε ποτά και σε πουτάνες, όπως λέτε…

 

Διαβάστε ακόμα: Έθνος άρρωστο, μονάχο, γυμνό στ’ αγκάθια

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top