Στιγμές χαράς στην Ελλάδα (οι φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram).

To να ζεις με ένα αστέρα του ΝΒΑ δεν είναι εύκολο. Το να περνάς μαζί του, όμως, σπάνιες στιγμές στη δεύτερη πατρίδα του, την Ελλάδα, είναι ένα δώρο. Κάπως έτσι το είδε και η Μαράια Ριντλεπρίγκερ, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Mαράια αναπολεί τις ημέρες που πέρασε στην Ελλάδα, την περίοδο που δεν διεξάγονταν αγώνες, χαρακτηρίζοντάς τις «εξωπραγματικές». Σημειώνει συγκεκριμένα: «Μεγαλώνοντας το μόνο μέρος που ονειρευόμουν να ταξιδέψω ήταν η Ελλάδα (ευγενική προσφορά του Sisterhood of the Traveling Pants)! Τώρα είμαι ευλογημένη που πέρασα τα καλοκαίρια μου σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της γης».

«Μου αρέσει να περπατάω στους δρόμους των διαφόρων γειτονιών της Αθήνας που έχουμε ζήσει και να παίρνω το μετρό και το λεωφορείο».

Ακολούθως γράφει γι’ αυτά που της αρέσουν να κάνει όσο βρίσκεται στην Ελλάδα. Αναφέρει: «Μου αρέσει να περπατάω στους δρόμους των διαφόρων γειτονιών που έχουμε ζήσει και να παίρνω το μετρό και το λεωφορείο (πριν από την Covid)! ΑΓΑΠΩ το φαγητό και πιο συγκεκριμένα, τους λουκουμάδες! Μαθαίνω τη γλώσσα, αλλά σίγουρα έχω πολύ δρόμο ακόμη. Το νερό είναι το πιο καθαρό που έχω δει ποτέ και τα ηλιοβασιλέματα είναι απίστευτα. Αλλά το σπουδαιότερο πράγμα που έχει να κάνει με την Ελλάδα είναι ότι πρέπει να επισκεφτώ τα μέρη και να γνωρίσω τους ανθρώπους που αποτελούν μέρος της ιστορίας του Γιάννη!»

«ΑΓΑΠΩ το φαγητό στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, τους λουκουμάδες»

Για την Μαράια, οι επισκέψεις στη χώρα μας είναι μια άλλου τύπου «χαρτογράφηση» του παρελθόντος του Γιάννη. Γράφει για το θέμα: «Μαθαίνω κάτι νέο για τον Γιάννη σε κάθε μέρος που πηγαίνουμε και κάθε άτομο που συναντάμε. Τώρα έχω έναν μικρό συνεργάτη στα «εγκλήματα» έπειτα από όλες τις ελληνικές μου περιπέτειες! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι όλες αυτές τις εμπειρίες και δημιουργώ καταπληκτικές αναμνήσεις με τον Liam! Ο Liam θα εκτεθεί σε τόσους πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορούμε να του δώσουμε εγώ και ο μπαμπάς του».

Για να καταλήξει: «Αυτό το καλοκαίρι δεν συνέβησαν πολλά, αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μαθαίνω περισσότερα για την Ελλάδα μαζί με τον μικρό μου φίλο! Ανυπομονώ ως την επόμενη φορά που θα έρθουμε στην Ελλάδα, για να συνεχιστούν οι περιπέτειες του Λιάμ και της μαμάς! Σ ’αγαπώ Ελλάδα».

Το σίγουρο είναι ότι μ’ αυτή την ανάρτησή της πρόσφερε μια διαδραστική και ανέξοδη διαφήμιση στην Ελλάδα. Κάτι που στις μέρες μας το χρειαζόμαστε πάρα πολύ.

 

Διαβάστε ακόμα: Η γαλανόλευκη εξώφυλλο στο Monocle: Πολύ κακό για το τίποτα.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top