Δείξτε ότι νοιάζεστε για κείνη. Δείξτε ενδιαφέρον γι’ αυτά που λέει. Το 49% των γυναικών που ρωτήθηκαν λατρεύουν τη φιλοφροσύνη και ένα 38% την αυξημένη ευαισθησία. (Φωτογραφία: Helmut Newton)

Για να σαγηνεύσετε μια παντρεμένη γυναίκα, όλη η ιστορία είναι να φανείτε διαφορετικός. Κυρίως από τον σύζυγο. Τι αναζητά μια δεσμευμένη γυναίκα από τον εραστή της;

1. Να έχει πλάκα

Τρεις στις τέσσερις γυναίκες ανεξαρτήτως αν είναι δεσμευμένες, αναφέρονται σε «μια ξεκαρδιστική αίσθηση του χιούμορ» ως το κυριότερο προσόν για να τις αποπλανήσει κάποιος. Πρέπει λοιπόν να την κάνετε να γελάσει. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι δεν κοροϊδεύουμε τον άντρα της, γιατί είναι ποταπό και κάνει κακή εντύπωση. Δώστε της μια άλλη οπτική των πραγμάτων: έχετε πάντα κατά νου ότι σκοπός σας είναι να της αλλάξετε την καθημερινότητα. Διασκεδάστε τη με αστεία «δεύτερης ανάγνωσης» που αναδεικνύουν το πόσο ευφυής είστε.

Ο αυτοσαρκασμός ασκεί επίσης μεγάλη γοητεία και εντυπωσιάζει, καθότι σπάνιος. Χώρια πως δείχνει ότι έχετε αυτοπεποίθηση στην παρανομία που πάτε να μπλέξετε και δεν παίρνετε τον εαυτό σας τόσο στα σοβαρά.

2. Ασκήστε τη γοητεία σας

Γοητεία δεν σημαίνει «άψογη εμφάνιση». Όμως κατα πάσα πιθανότητα ο άντρας της ντύνεται χάλια. Εσείς οφείλετε να είστε η προσωποποίηση της κομψότητας. Δεν βάζει πια άρωμα; Εσείς το παίζετε ανθόκηπος Κηφισιάς. Έχει παραιτηθεί κι έχει κάνει μπάκα; Κάντε τη να θαυμάσει τους κοιλιακούς σας.

Το βασικό είναι να περάσετε το μήνυμα: δεν θα βαρεθεί μαζί σας, και τα δείπνα σας δεν πρόκειται να κυριαρχούνται από εκείνα τα αμήχανα βλέμματα στα οποία είναι συνηθισμένη.

3. Βρείτε τα κοινά σας ενδιαφέροντα

Στις συζητήσεις σας, καλό είναι να αποφύγετε τις φιλοσοφικές αναφορές και τις ιστορικές αφηγήσεις: στην καλύτερη περίπτωση, θα δώσετε την εντύπωση κάποιου ψευδεπίγραφου, στη χειρότερη κάποιου που δεν ξέρει τι κατεβάζει η γκλάβα του. Προσπαθήστε να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα, μιλώντας για κινηματογράφο, μουσική, ακόμα και για σπορ (φυσικά τρέξιμο που απασχολεί σχεδόν όλες τις γυναίκες την σήμερον).

Το βασικό είναι να περάσετε το μήνυμα: δεν θα βαρεθεί μαζί σας και τα δείπνα σας δεν πρόκειται να κυριαρχούνται από εκείνα τα αμήχανα βλέμματα στα οποία είναι συνηθισμένη.

4. Να είστε ευγενής και ευαίσθητος

Δείξτε ότι νοιάζεστε για κείνη. Δείξτε ενδιαφέρον γι’ αυτά που λέει. Όλες οι γυναίκες λατρεύουν τη φιλοφροσύνη και οι μακροχρόνια δεσμευμένες την έχουν στερηθεί. Όμως μην δείχνετε παλαιομοδίτης και μην το παρακάνετε. Μεταξύ «κατεργαραίων» πρέπει να υπάρχει η ειλικρίνεια των (πονηρών) προθέσεων. Μάθετε επίσης να ακούτε (πολύ σημαντικό), όπερ σημαίνει ότι δεν κουνάτε συμφωνώντας το κεφάλι, όπως συνηθίζει να κάνει ο σύζυγος, αλλά δείχνετε ενδιαφέρον και τη ρωτάτε για τη ζωή της -εκτός οικογενειακών θεμάτων πάντα.

5. Δεν χρειάζεται να σας τρέχουν τα χρήματα απ’ τα μπατζάκια

Μόνο ένα μικρό ποσοστό αδέσμευτων κυρίως γυναικών πιστεύει ότι ένα χοντρό πορτοφόλι είναι το παν. Μην κομπλάρετε λοιπόν αν δεν έχετε τα ίδια οικονομικά μέσα με τον άντρα που επίσημα μοιράζεται τη ζωή της: είθισται, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, να βρίσκει σέξι μια «μποέμ» πλευρά της αναίσχυντης προσωπικότητάς σας. Το διαμερισματάκι σας θα δημιουργεί μια αίσθηση κινδύνου και το σαραβαλάκι σας το μυστικό σας καταφύγιο.

Δεδομένων των παραπάνω στοιχείων, αφήστε στην άκρη την οικονομική σας κατάσταση και ρίξτε το βάρος σας (ελαφρύ) στην εντύπωση μιας εναλλακτικής ζωής λίγο-πολύ τακτοποιημένης: διασκεδαστική, γοητευτική, και -γιατί όχι;- παράνομη. Γιατί αυτός είναι ο εραστής που ψάχνει.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Top 5 μποέμ αυλές στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top