Όταν ο Μακρόν υποκλίθηκε. (Φωτογραφία: Mark Wilson / Getty Images / Ideal Image)

Το λευκό ταγέρ της υπέγραφε ο Michael Kors και, σύμφωνα με το Vanity Fair, κόστισε $ 2.195 που, πιστέψτε μας, δεν είναι τόσο πολλά όσο ακούγονται για την προκειμένη περίπτωση. Τα τακούνια της ήταν το όνειρο κάθε φετιχιστή, διά χειρός Christian Louboutin βεβαίως. Τη φανταζόμαστε να σκαρφαλώνει πάνω τους για να τα δοκιμάσει γυμνή, με την κατακόκκινη σόλα τους να βυθίζεται στην παχιά μοκέτα του Λευκού Οίκου…

Τα τακούνια της ήταν το όνειρο κάθε φετιχιστή, δια χειρός Christian Louboutin. Όμως η «piece de résistance» δεν ήταν άλλη από το καπέλο.

Αριστερά, η Elvira που υποδύθηκε η Μισέλ Φάιφερ, με τον Αλ Πατσίνο, στο Scarface.

Όμως, η «pièce de résistance», όπως θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι Γάλλοι που απόλαυσαν διά ζώσης το συγκεκριμένο λουκ, δεν ήταν άλλη από το καπέλο της «Πρώτης Κυρίας». Σινιέ Hervé Pierre, ολόλευκο, με φαρδύ γείσο που σκίαζε τα γατίσια μάτια της με έναν τρόπο σχεδόν δαιμονικό, έκλεψε την παράσταση στην επίσημη επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας και επισκίασε την κομψή, αλλά ατυχώς ντυμένη επίσης στα λευκά, Μπριζίτ Μακρόν.

Η όλη σκηνοθεσία του να βλέπεις τη Μελάνια να στέκεται καμαρωτή με το μεσάτο σακάκι, τα τακούνια στιλέτο και το καπέλο μιας Ελβάιρα (η γυναίκα του γκάνγκστερ Αλ Πατσίνο στο Σημαδεμένο) ή ενός Young Pope (ο αινιγματικός αγγελικός/διαβολικός Πάπας με το τσιγάρο που υποδύεται ο Jude Law) θα είχε κάτι το παζολινικό, αν δεν έμοιαζε με σκηνή βγαλμένη από το House Of Cards.

 

 

Διαβάστε ακόμα, Γαλλίδες Vs Ιταλίδες: Ποιo έθνος έχει τις αξεπέραστες γυναίκες;

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top