Photo Credit:  NYtaxicalendarShannon-McLaughlin-

To Calendar 2014 των ταξιτζήδων της ΝΥ είναι το απόλυτο αντι-pinup ημερολόγιο. Photo Credit: NYtaxicalendar/Shannon-McLaughlin

Φίλος οδηγός ταξί, φανατικός αναγνώστης του σάιτ μας, μας παρέδωσε σήμερα δερματόδετο σημειωματάριο/ημερολόγιο, χρώματος ροζ, το οποίο βρήκε στη λήξη της βάρδιάς του στο πίσω κάθισμα του ταξί. Επειδή στο συγκεκριμένο σημειωματάριο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ταυτότητας, δημοσιεύουμε εδώ το περιεχόμενό του, με την ελπίδα ο κάτοχός του να είναι αναγνώστης του Αndro, να αναγνωρίσει τα γραφόμενά του και να έρθει από τα γραφεία μας να το παραλάβει.

Ακολουθεί το κείμενο του σημειωματάριου:

Δευτέρα 13 Αυγούστου
• Να πω στη γυναίκα να μου φτιάξει σουτζουκάκια, τα πεθύμησα!
• Να είμαι σε εγρήγορση, γιατί κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχουμε εκλογές. Πρέπει πάση θυσία να εκλεγώ! Τώρα με την κρίση δεν λέει καθόλου να χάσω βουλευτικό μισθό και παρελκόμενα.
• Να κανονίσω κανένα τουρ στην περιφέρειά μου. Οι λαϊκές άραγε θα έχουν κόσμο να πάω να σφίξω κανένα χέρι ή όλοι λείπουν, λόγω καλοκαιριού;

Τρίτη 14 Αυγούστου
• SOS! Να πάρω τον φωτογράφο να μου βγάλει μερικές καινούργιες φωτογραφίες. Τώρα, προτού μου φύγει το μαύρισμα του καλοκαιριού. Να πω στα παιδιά του πολιτικού μου γραφείου να τις βάλουνε στο σάιτ μου, αλλά να τις στείλουν και στον Τύπο.
• Να πάω και σε κανένα πανηγύρι, μιας που είναι παραμονή της Παναγίας. Κάπου με πολύ κόσμο. Να με δουν!

Τετάρτη 15 Αυγούστου
• Να πάω εκκλησία. Μην ξεχαστώ! Είναι της Παναγίας σήμερα! Να έρθει και ο φωτογράφος να με βγάλει δίπλα στην εικόνα της. Ή μήπως να κάνω καμία σέλφι μαζί της; Είναι και της μόδας οι σέλφι και ίσως έτσι προσελκύσω τη νέα γενιά να με ψηφίσει. Να ρωτήσω τα παιδιά στο γραφείο πώς βγάζεις σέλφι με αυτά τα μαραφέτια τα κινητά.
• Να πω και στα παιδιά του γραφείου μου να μου ετοιμάσουν ένα sms με ευχές και να το στείλουν από το κινητό μου σε όλους τους Παναγιώτηδες και τις Μαρίες της περιφέρειάς μου.

Να πάω εκκλησία… Είναι της Παναγίας σήμερα! Να έρθει και ο φωτογράφος να με βγάλει δίπλα στην εικόνα της. Ή μήπως να κάνω καμία σέλφι μαζί της;

Πέμπτη 16 Αυγούστου
• Πολύ κούραση η χθεσινή γιορτή. Σήμερα να αράξω.

Παρασκευή 17 Αυγούστου
• Να πάρω τα κανάλια να διαπραγματευτώ καμιά παρουσία μου σε κανένα παράθυρο. Έχουν καιρό να με παίξουν και με ξεχνάνε έτσι οι ψηφοφόροι…

Σάββατο 18 Αυγούστου
• Να πάω από τον πνευματικό μου να μιλήσουμε λιγάκι, να με στηρίξει και να με συμβουλεύσει. Τελευταία νιώθω ασήμαντος και αόρατος και έχω την αίσθηση ότι πια δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου. Μα, να μου πουν στη μούρη χτες από τα κανάλια ότι δεν προβλέπεται να με καλέσουν σύντομα γιατί “το όνομά μου δεν πουλάει”!

Κυριακή 19 Αυγούστου
• Να πάω εκκλησία; Βαριέμαι, αλλά πρέπει να με δουν και οι ψηφοφόροι μου! Τώρα που κι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανοίγματα στους παπάδες πρέπει να υπερβάλω εαυτόν! Ε, όχι και να μας πάρουν αυτοί τους χριστεπώνυμους ψηφοφόρους!
• Να φωνάξω ο-πωσ-δή-πο-τε τον φωτογράφο να με βγάλει να σταυροκοπιέμαι. Να κάνω και γονυκλισίες; Να χτυπήσω και καμιά γερόντισσα φιλικά στην πλάτη; Μήπως να δώσω και καμιά ελεημοσύνη σε κανένα ζήτουλα στην είσοδο του ναού; Άσε καλύτερα, όλο κάτι γύφτους έχει εκεί.

Αφού υπάρχει και το ΚουΚουΕ, που είναι κατά του συμφώνου συμβίωσης, εγώ θα κάνω τον υπερασπιστή των κουνιστών;

Δευτέρα 20 Αυγούστου
• ΟΚ με την παρουσία μου χτες στη Θεία Λειτουργία. Αν και άργησε ο φωτογράφος, όλα καλά τελικά! Αλλά μήπως τώρα να οργανώσω και καμιά επίσκεψη στο Άγιον Όρος; Να απομονωθώ κι εγώ εκεί με καμιά εικόνα; Μπα, θα μου πουν ότι κάνω ό,τι κάνει και ο Τσίπρας. Τι άλλο “πουλάει”, ρε γαμώτο; Να απομονωθώ με κανέναν καλόγερο; Θεός φυλάξει! Πώς σκέφτηκα κάτι τέτοιο; Καλά, σίγουρα θα πουλούσε στο “Χάι” αυτό, αλλά μην μας πάρουν και με τα γιαούρτια…
• Α, γιαούρτι! Να παραγγείλω καμιά σακούλα από τον μπαρμπα-Μήτσο, από το χωριό. Τι κι αν ακούγεται ότι τα πηδάει τα ζώα του; (Δεν τον αδικώ με τις φάτσες που έχουν οι γυναίκες του χωριού…). Το γιαούρτι του, πάντως, είναι ά-παι-χτο! Να πω στη γυναίκα να φτιάξει γλυκό νερατζάκι που το λατρεύω, να το τρώμε με το γιαούρτι.

Πέμπτη 21 Αυγούστου
• Να πάρω τηλέφωνο στο κόμμα, στο γραφείο του Προέδρου, να ρωτήσω ακριβώς τι γραμμή έχουμε με αυτό το άθλιο νομοσχέδιο προστασίας των αράπηδων και των αδελφάρων, αυτό το “αντιρατσιστικό”, όπως το λένε. Ψήφο κατά συνείδηση ή το ψηφίζουμε υποχρεωτικά; Μα, είναι δυνατόν να το ψηφίσουμε; Κι επειδή το ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση; (Δεν τους ξέρουμε τι πουσταράδες είναι!) Ως πότε θα κάνουμε ό,τι μας λένε, ρε γαμώτο;

Παρασκευή 22 Αυγούστου
• Το ψηφίζουμε τελικά στα σίγουρα το νομοσχέδιο. Σκατά!
• Να ξαναπάρω στο κόμμα να ρωτήσω τι να πω στα κανάλια αν τυχόν με καλέσουν να βγω σε παράθυρο, για το αντιρατσιστικό. Να σκεφτώ να πω και κάτι δικό μου. Με προσοχή όμως, μην δυσαρεστήσω τον Πρόεδρο και τεθώ εκτός κόμματος!
Για τους αραπάδες, τους λαθρομετανάστες ή όπως αλλιώς τους λένε, τι θα πω; Μεγάλο δίλημμα, γαμώτο! Αν πω την αλήθεια, ότι δεν τους γουστάρω, θα με πουν φασίστα και ότι δεν διαφέρω από τη Χρυσή Αυγή. (Ναι, λες κι αυτοί στα κανάλια γουστάρουν όλους αυτούς τους τριτοκοσμικούς…) Αν πω ότι πρέπει να τους προστατεύουμε από ρατσιστικό λόγο και επιθέσεις, θα χάσω ψήφους από δεξιά. Σκατά!
Για τις αδελφές, εντάξει! Αφού υπάρχει και το ΚουΚουΕ, που είναι κατά του συμφώνου συμβίωσης, εγώ θα κάνω τον υπερασπιστή των κουνιστών;
Βέβαια, τι σκάω; Σιγά μην με καλέσουν τα κανάλια! Αφού τις προάλλες μου είπαν ότι δεν “πουλάω”. Ρε, μήπως να έβγαζα καμία εξτρίμ ανακοίνωση ή δήλωση σχετικά με το αντιρατσιστικό, ώστε να αρχίσουν να με παρακαλάνε όλοι να βγω σε παράθυρο;
• Να πάω στον πνευματικό μου για εξομολόγηση. Να δω πώς θα του πω ότι θα ψηφίσω το αντιρατσιστικό…! Να του εξηγήσω ότι δεν φταίω, ότι υπάρχει κομματική γραμμή. Από την άλλη, πρέπει να εξηγήσω; Αφού κι ο πνευματικός μου φαίνεται ότι “την κουνάει την αχλαδιά”. Κι από φωνή, ίδιος ο Ψινάκης! Τώρα που γράφω “Ψινάκης”, τι πέραση που έχει ο πούστης, ρε γαμώτο! Μήπως να αντιγράψω λίγο τη φωνή του ή το στυλ γενικότερα; Μήπως δίνει ψήφους; Μήπως να κάνω τελικά και τον προοδευτικό και να ταχθώ υπέρ των δικαιωμάτων του αδερφάτου; Λες να δίνει ψήφους μια τέτοια στάση;

Να πει στη μαύρη, την παραδουλεύτρα μας, να τα έχει σιδερωμένα και να πατήσει καλά το γιακά η βλαμμένη! Μήπως να τα σιδερώσει η δικιά μου, που την έχει δει “κυρία βουλευτού” και το ξύνει συνέχεια;

Σάββατο 23 Αυγούστου
• Απίστευτο! Μέχρι και ο ντιγκιντάνγκας πνευματικός μου είναι έξαλλος με το σύμφωνο συμβίωσης. Λες να μην είναι κραγμένη τελικά; (Καλά αν δεν είναι, εγώ τον κόβω, ρε πούστη μου!)

Κυριακή 24 Αυγούστου
• Να ξυπνήσω νωρίς, να πάω πρώτος εκκλησία. Οπωσδήποτε στο ναό που θα χωροστατήσει ο Μητροπολίτης! Οπωσδήποτε μαζί και ο φωτογράφος! Μην έρθει πάλι καθυστερημένος ο ηλίθιος! Α, να πω στη γυναίκα μου να μου βγάλει από την προηγούμενη τι θα φορέσω. Καλά ρούχα! Να πει στη μαύρη, την παραδουλεύτρα μας, να τα έχει σιδερωμένα και να πατήσει καλά το γιακά η βλαμμένη! Μήπως να τα σιδερώσει η δικιά μου, που την έχει δει “κυρία βουλευτού” και το ξύνει συνέχεια; Μήπως να βάλω αυτά που φόραγα και στο γάμο της Μαριγούλας; Τέλος πάντων, να ρωτήσω τη γυναίκα μου.

Δευτέρα 25 Αυγούστου
• Απα-πα-πα! Και ο Μητροπολίτης χτες στο κήρυγμά του, λάβρος εναντίον του αντιρατσιστικού και όλοι οι πιστοί τον χειροκροτούσαν! (Αλήθεια, επιτρέπεται το χειροκρότημα εντός ναού;) Κι εγώ ο βλάκας σκεφτόμουν να το παίξω προοδευτικός… Αλλαγή πλεύσης λοιπόν!
(Ωραία είναι η φωτογραφία που έβγαλα να φιλάω με ευλάβεια το λείψανο του Αγίου… γαμώτο πώς είπαμε ότι τον λένε; Να βρω το όνομα του Αγίου και να πω στα παιδιά που χειρίζονται το σάιτ μου να ανεβάσουν τη φωτογραφία εκεί).

Τρίτη 26 Αυγούστου
• Να πω στα παιδιά να ψάξουν στο ίντερνετ και σε εγκυκλοπαίδιες για τυχόν άγνωστους ή ξεχασμένους σκοτωμούς και σφαγές Ελλήνων. Πέρα από τις γνωστές σφαγές (Μικρασιατών, Ποντίων κ.λπ.) που ήδη έχουν προταθεί να μπουν στο αντιρατσιστικό, να προτείνω κι εγώ να μπουν όσες βρω. Καλά, θα τρελάνω κόσμο! Να κάνω μαζί και καμιά δήλωση του στυλ: “Και ο Ελληνισμός ιστορικά, ανέκαθεν, έχει υποφέρει και εξακολουθεί να υποφέρει. Δεν μπορεί να γίνεται νόμος μόνο ό,τι μας επιβάλλεται από ξένα κέντρα. Δεν μπορεί μόνο οι αρνητές του Ολοκαυτώματος να θεωρούμαστε ρατσιστές”. (Ουπς! Όχι “θεωρούμαστε”. “Να θεωρΟΥΝΤΑΙ”! Προσοχή! Μην μου ξεφύγει τέτοια μαλακία! Βέβαια, με ένα τέτοιο “σαρδάμ” θα πάρω ψηφουλάκια από άκρα δεξιά, αλλά με συμφέρει; Τι με συμφέρει καλύτερα άραγε; Γρίφος!).
• Μήπως να προτείνω κάτι που θα βρει αποδοχή από όλη τη Βουλή; Ας πούμε, να διώκονται με το αντιρατσιστικό όσοι διαμαρτύρονται για το αφορολόγητο των συνταξιούχων μοναχών ή όσοι λένε κάτι κακό ή ειρωνικό γι’ αυτούς ή για παπάδες, παπαδιές, γέροντες Παϊσιους κλπ. Δεν είναι κακή ιδέα!

Μήπως να πω κάτι του στυλ ότι δεν μπορεί οι γκέουλες να έχουν σύμφωνο συμβίωσης; Ας συνεχίσουν να προσφεύγουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και ας καταδικαζόμαστε ως χώρα!

Τετάρτη 27 Αυγούστου
• Δεν ξέρω αν αυτά που σκεφτόμουν χτες είναι καλές ιδέες. Να τα ξανασκεφτώ. Σε κάθε περίπτωση, να γραφτώ στους καταλόγους της συζήτησης του αντιρατσιστικού. Να προετοιμαστώ γι’ αυτό. Να πω στα παιδιά να μου ετοιμάσουν τίποτα λόγια τσιτάτα. Κάτι που να κάνει εντύπωση, που θα ταράξει τα νερά, θα προκαλέσει!

Πέμπτη 28 Αυγούστου
• Δεν μ’ αρέσει ο λόγος που μου ετοίμασαν τα παιδιά. Ώρες ώρες νιώθω ότι περιστοιχίζομαι από ηλίθιους. Μάλλον όλα μόνος μου πρέπει να τα κάνω τελικά! Ας κάτσω να σκεφτώ εγώ τι θα πω…

Παρασκευή 29 Αυγούστου
• Γαμώτο, καμιά ιδέα δεν μου έρχεται. Όχι τίποτε άλλο, πλησιάζει και η συζήτηση…
• Μήπως να πω κάτι του στυλ ότι δεν μπορεί οι γκέουλες να έχουν σύμφωνο συμβίωσης; Ας συνεχίσουν να προσφεύγουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και ας καταδικαζόμαστε ως χώρα! Καλύτερα να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τις καταδίκες παρά να προστατεύσουμε με νόμο αυτές τις ανωμαλίες. Όχι τίποτε άλλο, μετά θα ανοίξει και ο δρόμος να υιοθετούν παιδιά και -Θεέ μου- με τι πρότυπα θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά; Όχι, όχι! Αυτό το είπε ο Κουτσούμπας. Θα με κατηγορήσουν για αντιγραφή. Χρειάζομαι κάτι πιο δυνατό, να ξεσηκώσει θύελλα! Τι όμως; Κάτι ίσως με ρίμα, που να βγάζει και λίγο γέλιο. Ας σκεφτώ λέξεις…
• Λοιπόν, ο “ομοφυλόφιλος” κάνει ρίμα με το “παλιόφιλος”,”ζωόφιλος”, “νεκρόφιλος”… Α, μήπως να συγκρίνω τους ομοφυλόφιλους με τους νεκρόφιλους; Χοντρό… Μήπως με τους παιδόφιλους; Χοντρό κι αυτό, αλλά θα κάνει αίσθηση. Μήπως να πω ότι θα γίνουμε σαν την Ολλανδία, που έχει κόμμα παιδόφιλων; Όμως δεν έχει, αλλά σιγά! Ποιος θα το ψάξει…
• Να βάλω και κάτι με κτηνοβασίες; Σαν αυτές που κάνει ο Μπαρμπα-Μήτσος στο χωριό. Να πω ότι η ομοφυλοφιλία είναι σαν την κτηνοβασία; Πολύ χοντρό μου φαίνεται κι αυτό! Δεν είναι αυτά για μένα, ρε γαμώτο. Ας τα πει κανένας άλλος βουλευτής. Σίγουρα όλο και κάποιος θα βρεθεί να πει τέτοια πράγματα και να προκαλέσει…
• Μήπως εγώ να αποσύρω το όνομά μου από τους ομιλητές; Μήπως επίσης να βρω καμιά δικαιολογία και γενικά να λείψω από τη συζήτηση και την ψήφιση; Καλύτερα, έτσι δεν θα χρειαστεί και να ψηφίσω αυτό το νομοσχέδιο. Άσε που μπορεί μια τέτοια ενέργεια να εκληφθεί και ως εκδήλωση διαμαρτυρίας. Όμως, με συμφέρει κάτι τέτοιο; Γαμώτο, δεν ξέρω τι να κάνω! Και έρχονται και εκλογές… Το προαισθάνομαι. Σκατά!”

Σημείωση: Κανείς Έλλην βουλευτής δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον παραπάνω χαρακτήρα, ο οποίος αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Συνεπώς, οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική.

 

Διαβάστε ακόμα: Πειράζει που είμαι χρυσαυγίτης; 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top