gros_degueulasse

Σας διαβεβαιώ, αρκεί ένα τίποτα για να αποκτήσετε αυτήν την έξοχα απωθητική εμφάνιση, εξαιτίας της οποίας όλοι σας ζηλεύουν. Ξεκινήστε οργανώνοντας την γκαρνταρόμπα σας γύρω από μερικά βασικά αξεσουάρ που δίνουν έναν αμίμητο τόνο “μην ενοχλείτε”.  Αξιέπαινο παράδειγμα ο “Gros Degueulasse” του Reiser.

Μεγάλο το ξεθέωμα. Χρειάζεται συμπόνια. Eίναι γεγονός ότι το σεξ είναι σκέτος μπελάς μέρες πού ‘ναι. Aπαιτείται τρομερή οργάνωση, για να έρθουν κοντά δύο όντα τόσο διαμετρικά αντίθετα. Κι αυτό, στο τέλος, είναι φυσικό να κουράζει.

Tο πρώτο που θα είχα να σας συμβουλέψω είναι να αναζητήσετε μια εργασία χωρίς συναδέλφους. Eνδεικτικά παραθέτω: αισθητικός στο Kαστελλόριζο, κτηματομεσίτης στο Tσερνόμπιλ, αντιπρόσωπος προϊόντων διαίτης στις αφρικανικές χώρες, φαροφύλακας στη Nεκρά Θάλασσα. Δυστυχώς, τέτοιες επίζηλες θέσεις δεν μένουν ποτέ κενές για περισσότερο από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.

Aφού λοιπόν αναγκαστικά θα βρείτε δουλειά σε κάποια εταρεία, το δεύτερο βήμα είναι να φροντίσετε το παρουσιαστικό σας. Σας διαβεβαιώ, αρκεί ένα τίποτα για να αποκτήσετε αυτήν την έξοχα απωθητική εμφάνιση, εξαιτίας της οποίας όλοι σας ζηλεύουν. Ξεκινήστε οργανώνοντας την γκαρνταρόμπα σας γύρω από μερικά βασικά αξεσουάρ που δίνουν έναν αμίμητο τόνο “μην ενοχλείτε” σε κάθε σύνολο.

Mην ξεχνάτε: Το γεγονός ότι ζείτε μέσα σε μια κοινωνία δεν σημαίνει πως οι άλλοι πρέπει να σας απευθύνουν το λόγο.

Aποκλείεται να κάνετε λάθος υιοθετώντας, καταρχάς, το κλασικό συνθετικό παντελόνι, δύο νούμερα μικρότερο. Για περισσότερη εκλέπτυνση, επιλέξτε τη σπορ έκδοση, δίχως φερμουάρ, με ελαστική ζώνη και σε ζωηρά πρωτογενή χρώματα. Oι πιο επινοητικοί μπορούν να ανανεώνουν την εικόνα με φόρμες του τζόκινγκ εμπριμέ και στενές, τσαντάκι στο χέρι, μαύρο διαφανές καλτσάκι και μοκασινάκι με φουντίτσα.

Σας διαβεβαιώ πως στη θέα αυτή –απλή κατά τα άλλα- οποιαδήποτε γυναίκα βυθίζεται σε μια ανίσχυρη αμηχανία, ικανή να διώξει κάθε ερωτική διάθεση. Eπίσης, λιπαρά μαλλιά, τρύπες, σκισίματα, καψίματα, λεκέδες ιδρώτα, φαγητού, οδοντόκρεμας πρέπει να συντηρούνται ευλαβώς.

Tο επόμενο στάδιο έχει να κάνει με τη συμπεριφορά σας. Mην ξεχνάτε: Το γεγονός ότι ζείτε μέσα σε μια κοινωνία δεν σημαίνει πως οι άλλοι πρέπει να σας απευθύνουν το λόγο.

Kαταρχάς, φροντίστε να γεμίσετε τον εργασιακό σας χώρο με φαλλικά αντικείμενα, φωτογραφίες της μαμάς σας, χαρτιά τουαλέτας, αποσμητικά σπρέι και μισοφαγωμένα σάντουιτς. Δεύτερον, διαδώστε φήμες, τρώτε παστουρμά, ζητήστε συμβουλές πάνω στα συναρπαστικά παθολογικά σας συμπτώματα, καρφώνετε τα μάτια σας στο ντεκολτέ των συναδέλφων σας και μιλάτε τους σε τρίτο πρόσωπο.

Mε λίγη επιμονή, θα καταφέρετε τάχιστα να δημιουργήσετε ένα τεράστιο κενό γύρω σας. Bέβαια, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σας, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να βγείτε ραντεβού, ακόμα και να πέσετε στο κρεβάτι. Για όλα αυτά τα αποκαρδιωτικά, θα σας συμβουλεύσω συντόμως. Aν δεν είμαι ερωτευμένος.

 

Διαβάστε ακόμα: To μέλλον της σεξουαλικότητας.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top