Credit: Carlos Latuff

«Όσος χρόνος και να χρειαστεί, για να πεισθούν οι εξαπατημένοι Έλληνες ότι έκαναν λάθος και γοητεύτηκαν από τις γκεσταπίτικες σειρήνες, αξίζει τον κόπο». Credit: Carlos Latuff

Δεν ξυλευόμαστε δρυός πεσούσης, τώρα που οι ναζί αρχίζουν να είναι της ντροπής και όχι της υπερηφάνειας. Αλλά, στη βράση των αποκαλύψεων, πρέπει διαρκώς να καταδεικνύουμε την απίστευτη απάτη που έφαγαν πολλοί Έλληνες. Όσοι πείσθηκαν από τους εχθρούς της δημοκρατίας ότι αυτή μας απάτησε και φταίει για τα χάλια μας. Και ότι αξίζει, για να την εκδικηθούμε, να κατακόψουμε τα γεννητικά μας όργανα.

Φυσικά μέσα στη διάλυση των ηθών και των αξιών περνάει εδώ το ψευδές μήνυμα ότι η Χούντα ήταν άξια και η δημοκρατία μας κατέστρεψε. Ξεχνάμε την επιστράτευση, στη χουντική προδοσία του Κυπριακού το 1974, όταν οι πατεράδες μας πήγαν στον Έβρο για πόλεμο με τους Τούρκους, όταν η Χούντα τα είχε όλα χαλασμένα. Δεν υπήρχε στολή, μπότα, φανέλα, κορδόνι, σφαίρα, ντουφέκι, μπαρούτι, τίποτα. Το απόλυτο ρημαδιό κληροδότησε η χούντα στον ελληνικό λαό, κάτι που συστηματικά και δόλια αποκρύπτουν οι ναζί από τα κορόιδα.

Η οργανωμένη εξαπάτηση μυριάδων Ελλήνων από επιτήδειους δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο στην καθ’ ημάς Μπανανία, που αποτελεί τον ορισμό του Λαϊκισμού. Όλες οι παραλλαγές του φέρνουν μιζέρια, φτώχεια και χαμένες γενιές ανεργίας, που κάνει να φεύγουνε οι έξυπνοι, να γίνονται μετανάστες. Και να μένουνε οι χαζοί, να γίνονται ναζί.

Δύο μεγάλες παραδοσιακές αξίες πουλούσαν ως τώρα οι ναζί στο κοινό τους. Ελλάδα και Ορθοδοξία. Εδώ συμπυκνώνεται η μεγάλη απάτη. Το κοινό ψώνιζε μπουρούχες από ανθρώπους που δεν είναι για να αγοράζεις μεταχειρισμένο αμάξι. Γιατί ο σκοταδισμός φτιάχνει το καλύτερο περιβάλλον για να μπορεί ο επιτήδειος να σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και συνάμα εσύ να είσαι ευχαριστημένος.

Λέει ο κ. Κασιδιάρης «μας κόβουν την επιδότηση γιατί εμείς τα λεφτά τα κάναμε συσσίτια για Έλληνες». Και αποκρύπτει ότι δεν νοείται συσσίτιο (πράξη αγάπης) στηριγμένο στην εξαίρεση και το μίσος για τον Άλλο.

Αγαπάς την Ελλάδα; Ωραία, σκότωσε γι αυτήν. Αφού και οι Σπαρτιάτες ξεκάνανε τους Πέρσες, σκότωσε κι εσύ όποιον διαφωνεί με τις ιδέες σου, ας πούμε εκείνο το κάθαρμα τον Φύσσα τον ανθέλληνα. Λογικό δεν είναι; Χριστιανός δεν είσαι; Ε, τι πιο φυσικό, σε όποιον διαφωνεί με την επί του Όρους Ομιλία του Ιησού να του παίρνεις το σκαλπ; Βλέπετε κανένα παραλογισμό; Αν ναι, ε, τότε θα είστε ανθέλληνες και αντίχριστοι! Και, μα το Θεό, σας αξίζει τσεκούρι και φωτιά στα σάπια τα κεφάλια σας…

Οι πλάνες δεν λείπουν. Γιατί, ας πούμε, είναι ημιψευδές ότι η σβάστικα είναι ελληνικό σύμβολο. Αληθές είναι ότι η σβάστικα, ο γνωστός αγκυλωτός σταυρός, είναι σχήμα που γεννήθηκε στην ελληνική αρχαιότητα, που αρεσκόταν σε τέτοια διακοσμητικά σχέδια. Είναι γνωστός ο μικρασιατικός μαίανδρος, που αποτυπώνει τους ελιγμούς του ποταμού Μαιάνδρου, όπως και άλλα παρόμοια, σαν τον χρυσαυγιτικό ιδιότυπο «μαίανδρο». Κάποιοι φανατικοί περιπατητές και αθηναιολάτρεις σίγουρα θα έτυχε να έχουν προσέξει τις σβάστικες που αποτυπώνονται στις εξωτερικές σιδεριές του Νομισματικού Μουσείου (στο Ιλίου Μέλαθρον, το σπίτι του Ερρίκου Σλήμαν), που σχεδίασε και έχτισε ο Ερνέστος Τσίλλερ τον προ-προηγούμενο αιώνα.

Και όμως, πιστεύει κανείς ότι οι γνωστοί εκδοροσφαγείς πέρασαν από την Πανεπιστημίου, παρατήρησαν το Ιλίου Μέλαθρον και ερωτεύτηκαν τις σβάστικες; Και είπαν, πω, πω, πω, ας κάνω ένα ταττού με αυτό το υπέροχο ελληνικό σχήμα (βλ. «Η ελληνικότητα των συμβόλων», του Ηλία Κασιδιάρη)! Μην είμεθα γελοίοι! Ξέρουμε πόθεν εγένετο έρωτας. Όχι από τον ελληνικό πολιτισμό, που τόσο αντιπαθούν επί της ουσίας. Αλλά κατευθείαν από την τιμημένη σημαία της ναζιστικής Γερμανίας και της Βέρμαχτ, που τόσο υμνεί στα γραφτά του ο κ. Μιχαλολιάκος, θλιβόμενος που έχασαν τον Πόλεμο. Μάλιστα, δεν έχουν την ανδρεία να το παραδεχτούν, αλλά πάντα επισήμως αρνούνται κάθε σχέση με το ναζισμό και τον Φύρερ Αδόλφο. Τους αρέσει να ρίχνουν μελάνι ψεύδους και εξαπάτησης για να προστατεύσουν τη δόλια στρατηγική τους, σαν την σουπιά που κρύβεται για να διασώσει ενώπιον κάθε κινδύνου την ακεραιότητά της.

Δεν είναι λοιπόν φανατικοί περιπατητές και αθηναιολάτρεις οι ξυρισμένες κεφαλές που αγαπούν τη σβάστικα, ως σύμβολο ελληνικό. Μάλλον μας θυμίζουν ταινία προβληματισμού, όπου κάποιοι πιάνουν στα πράσα με δύο γυμνές τον μεγάλο Γκουζγκούνη και του λένε κοφτά «τι κάνετε εσείς εδώ;». Και αυτός απαντά ξερά «είμαστε φανατικοί περιηγητές και φυσιολάτρεις».

Αγαπάς την Ελλάδα; Ωραία, σκότωσε γι αυτήν. Αφού και οι Σπαρτιάτες ξεκάνανε τους Πέρσες, σκότωσε κι εσύ όποιον διαφωνεί με τις ιδέες σου, ας πούμε εκείνο το κάθαρμα τον Φύσσα τον ανθέλληνα. Λογικό δεν είναι;

Νομίζω πως το πανελλήνιο εννοεί πόσο πειστικός είναι ο κ. Κασιδιάρης όταν επικαλείται λοιπόν την ελληνικότητα της σβάστικας, για το απόλυτο ξεκάρφωμα… Κάπως έτσι μπορεί και ο Ρουπακιάς να πει ότι το φονικό μαχαίρι που κράταγε, ένα αθώο εργαλείο είναι, που το χρησιμοποιεί και η μαμά του στην κουζίνα. Τόση ακριβώς είναι και η ελληνικότητα της σβάστικας.

Αφήστε δε που ο Γκουζγκούνης, πλάκα, πλάκα, έλεγε κάνετε έρωτα, όχι πόλεμο. Αυτοί εδώ, οι αιμοδιψείς, λένε Έμα κε Τημί, Χρισύ Αβγοί. Γι αυτούς η ζωή του Άλλου δεν έχει αξία, ώσπου να νιώσουν κάποια μέρα στραβή ότι αυτοί είναι ο Άλλος. Μόνο που αυτή η μέρα η στραβή έρχεται συνήθως, αφού έχει συντελεστεί το Κακό, σε μικρότερη ή μεγαλύτερη κλίμακα…

Ναι, αλλά γιατί λέμε ότι οι ναζί επί της ουσίας αντιπαθούν τον ελληνικό πολιτισμό; Ας δώσουμε ένα παράδειγμα. Πριν από δύο μήνες τιμηθήκαμε με το Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας. Έγινε για πρώτη φορά στην Αθήνα και έφερε θετικά την πατρίδα μας στη διεθνή δημοσιότητα. Ακούσατε να πάρουν θέση, να κάνουν ένα σχόλιο οι λαλίστατοι κατά τα άλλα ναζί επί του σημαντικού αυτού γεγονότος που ανέδειξε τη σπουδαιότητα του ελληνισμού;

ΟΧΙ, βέβαια! Μιλιά δεν έβγαλαν, ψάξτε παντού, στον ιστότοπό τους και όπου αλλού θέλετε! Καμία δήλωση από τα διακεκριμένα επικοινωνιακά λιγούρια, που με το παραμικρό σπεκουλάρουν την «αγάπη» τους για το Έθνος. Ούτε μια ελάχιστη δήλωση ευαρέσκειας, που «το λίκνο του Πολιτισμού» τιμήθηκε από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, με τόσους ελληνολάτρεις που συνέρρευσαν εδώ! Είναι που πράγματι οι ναζί είναι μονίμως μαλωμένοι με κάθε τι επιστημονικό; Όχι! Μήπως φοβόντουσαν μην ανοίξουν το στόμα τους και τους περιλάβουν οι μεγάλοι φιλόσοφοι και τους ξευτιλίσουν εντός έδρας; Ίσως.

Κυρίως, όμως, φταίει που οι ναζί είναι ανθέλληνες και ο Παρθενώνας τους προκαλεί εμετό. Δικός τους Παρθενώνας ήταν και παραμένει ο Καιάδας, ο γκρεμός όπου έριχναν ζωντανά τα αδύναμα παιδάκια οι βάρβαροι Σπαρτιάτες. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί προδήλως ήταν και το πρότυπο του Χίτλερ, βεβαίως βεβαίως… Αυτούς ακριβώς λατρεύουν και οι δικοί μας ναζί, οι γνωστές κωμικές καρικατούρες του θιάσου που παίζει το έργον «Ο καραγκιόζης και η περικεφαλαία» (βλέπε «Το Ποικιλόχρουν Ακροδεξιό Φαινόμενο ΙΙ»).

Αυτοί λατρεύουν ως Ελληνικότητα την πολεμική αρετή των Σπαρτιατών. Αδυνατούν να σκεφτούν ότι πολεμική αρετή είχαν πολλοί τραχείς λαοί και πολλοί βάρβαροι ηγέτες, δεν ήταν κάτι σπάνιο. Όμως, ανθρωπισμό, δημοκρατία, Ξένιο Δία, Αριστοτέλη, Επίκουρο, Ηράκλειτο, όλη αυτή την ανεπανάληπτη σύνθεση που λέγεται Ελληνισμός, μόνο η Ελλάδα που απορρίπτουν διέθετε…

Η Εθνική Ανασυγκρότηση θα μπορέσει να ξεκινήσει μόνο αφού εξαγνιστούμε από αυτό το Χρυσαύγειον Άγος, όσο και από τον αντιπολιτικό Μπανανολαϊκισμό που γέννησε και εξέθρεψε το αβγό του φιδιού.

Είτε ο Ρουπακιάς επικαλεστεί, όπως και ο Άιχμαν, την κυνική απολογία που οδήγησε την Χάννα Άρεντ στην «Κοινοτοπία του Κακού», είτε όχι, η ανωμαλαρία είναι δεδομένη. Έστω και αν είμαι ορκισμένος να υπηρετώ τον εμπνευστή Φύρερ, κάνοντας πράγματα που διαφορετικά δεν θα έκανα, το Κακό είναι το ίδιο. Είναι η απόκλιση από την αποδοχή της ανθρώπινης αξίας, που κατέκτησε ο Ανθρώπινος Πολιτισμός μέσα από την ολοκλήρωση της Αρχαιοελληνικής Εμπειρίας.

Αυτή η απάρνηση του Ελληνικού Πνεύματος, το οποίο αναπόδραστα εκτιμά κάθε Έλληνας ή Φιλέλληνας, είναι η απόδειξη ότι οι ναζί είναι ανθέλληνες. Όπως ακριβώς και είναι δομικά αντίχριστοι, που εξαθλιώνουν το γράμμα και το πνεύμα του Χριστιανικού Λόγου. Πώς να παραβλέψεις ότι είναι βουτηγμένοι στη διαστρέβλωση της αλήθειας και στην διαστροφή της άρνησης των αξιών του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, που επικαλούνται για να γίνουν ελκυστικοί;

Μια ακόμα πτυχή απαρατήρητη της διαστροφικής διαστρέβλωσης, που προκαλούν για την επικράτησή τους, είναι το γεγονός ότι ξεκόβουν τα ελληνόπουλα από τις ρίζες τους. Η αγάπη στον άνθρωπο, η επιστημοσύνη, η συμπόνια, το φιλότιμο, η φιλοξενία, είναι αξίες δεμένες άρρηκτα με την ελληνικότητα. Είναι οι ρίζες που της εξασφαλίζουν ικμάδα και συνέχεια, που απομακρύνουν τον Έλληνα από το να γίνεται ΟΥΓΚ. Αυτές είναι λοιπόν που ξεριζώνει ο ναζί από τις ψυχές των ακολούθων του, στους οποίους κάποιος πρέπει να μιλήσει για το Ρεξόνα, μήπως και το ξανασκεφτούν.

Λέει ο κ. Κασιδιάρης «μας κόβουν την επιδότηση γιατί εμείς τα λεφτά τα κάναμε συσσίτια για Έλληνες». Και αποκρύπτει ότι δεν νοείται συσσίτιο (πράξη αγάπης) στηριγμένο στην εξαίρεση και το μίσος για τον Άλλο. Αλλά τώρα έχει αρχίσει να γυρίζει ο τροχός της αλαζονικής διαστρέβλωσης και το γελασμένο θύμα αρχίζει να ψάχνεται. Οι χειμαρρώδεις αποκαλύψεις αποκαθηλώνουν τη δυναμική του Ψεύδους και δείχνουν ότι άλλη ήταν η αλήθεια γύρω από αυτή την ιδιότυπη οργάνωση εξουσιολαγνικής κερδοσκοπίας.

Η πονηρή τεχνική να δεσμεύεις δια Όρκου Αίματος τα θύματά σου, μπορεί να διαλυθεί πλέον με μια κίνηση ματ. Όσοι θέλουν να γλιτώσουν από την επιρροή του Κακού, κατανοούν απλώς ότι όρκος βασισμένος σε εξαπάτηση είναι άκυρος. Δεν υπάρχει κανένα ηθικό ζήτημα εάν καταπατήσεις και απορρίψεις έναν όρκο, που έδωσες για να υπηρετείς την πατρίδα και τη θρησκεία, όταν συνειδητοποιείς ότι αυτός ο όρκος σε ωθεί ακριβώς στο αντίθετο.

Όσος χρόνος και να χρειαστεί, για να πεισθούν οι εξαπατημένοι Έλληνες ότι έκαναν λάθος και γοητεύτηκαν από τις γκεσταπίτικες σειρήνες, αξίζει τον κόπο. Για να φύγει το απεχθές Άγος που εσχάτως λερώνει τον Τόπο και ολοκληρώνει την ταπεινωτική εικόνα της Ελλάδας που αποσυντίθεται. Άλλωστε, η Εθνική Ανασυγκρότηση θα μπορέσει να ξεκινήσει μόνο αφού εξαγνιστούμε από αυτό το Χρυσαύγειον Άγος, όσο και από τον αντιπολιτικό Μπανανολαϊκισμό που γέννησε και εξέθρεψε το αβγό του φιδιού. #Διεδώσται!!!#

 

Ο Σακελλάρης Σκουμπουρδής είναι δημοσιογράφος.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top