Most Viewed
Αντώνης Παπαγιαννίδης Όταν κυριάρχησε πολιτικά το «Άσε καλύτερα!» 

Στον πολίτη-ψηφοφόρο αναδεύθηκε το αντανακλαστικό του «μακριά από πειραματισμούς». Γι' αυτό και στράφηκε προς τη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, η επόμενη ημέρα είναι κρίσιμη για όλους (για διαφορετικούς λόγους). Αναλύει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

22.05.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Οι τρεις μήνες που θα διαρκέσουν δεκαπέντε 

Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε εκλογές τον Μάιο κάτι που σημαίνει ότι θα φτάσουμε Δεκαπενταύγουστο για να έχουμε (αν θα έχουμε) κυβέρνηση. Τι περιμένει τους τρεις βασικούς μονομάχους; Πολλές παγίδες και εκπλήξεις. Οσο για εμάς... καλό κουράγιο και ακολουθούν από κοντά δημοτικές / περιφερειακές και ευρωεκλογές. Γράφει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

23.03.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Καζαμίας 2023: μας περιμένει μια «χρονιά» 17+ μηνών και 4 εκλογών 

Πότε θα έχουμε εκλογές και τι θα συμβεί αν δεν βγει ισχυρή κυβέρνηση; Πόσο ακόμη θα πληρώνουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία; Ετοιμάζει θερμό επεισόδιο ο Ερντογάν; Το 2023 έρχεται φορτωμένο με ειδήσεις και γεγονότα. Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης κάνει τις δικές του προβλέψεις.

28.12.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Εκλογές, πυρκαγιές, ακρίβεια: Ο Καζαμίας του καλοκαιριού 

Πάμε για πρόωρες εκλογές κι απλώς δεν μας το λέει ο Κυριάκος; Θα τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία; Πού θα φτάσει το ράλι των ανατιμήσεων σε αγαθά και ρεύμα; Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, δίχως τη βοήθεια κάποιας μαγικής σφαίρας, εικάζει βάσιμα κάποια από τα βασικά γεγονότα που θα μας απασχολήσουν τον Αύγουστο και τους υπόλοιπους μήνες του 2022, και κάνει προβλέψεις.

01.08.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Ένας Εξάλογος για τον Νίκο Ανδρουλάκη   

«Η οδός Μαντζάρου, η γωνία Σκουφά-Λυκαβηττού και η (κάτω) Πλατεία Κολωνακίου»: ο Αντώνης Παπαγιαννίδης ανιχνεύει τις διαδρομές του νέου προέδρου και θέτει έξι βασικά ερωτήματα προς διερεύνηση, έπειτα από τη θριαμβευτική επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.  

14.12.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Σε αναζήτηση πολιτικών δελφίνων παντού, με ματιά 5ετίας/10ετίας 

Ποιοι έχουν ελπίδα να πάρουν το χρίσμα του αρχηγού τα επόμενα χρόνια, ποιοι «κάηκαν» νωρίς και ποιοι έχουν αποφασίσει να απομακρυνθούν από την κούρσα της διαδοχής όταν και όποτε προκύψει; Γράφει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

01.11.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Καζαμίας καλοκαιριάτικα; Θα αστειεύεστε! Και όμως… 

Τι θα γίνει στο μέτωπο του κορωνοϊού; Θα αντέξει η ελληνική οικονομία; Θα έχουμε πρόωρες εκλογές; Θα μας αφήσει ήσυχους ο Ερντογάν; Μπορεί ο Ουμπέρτο Έκο να είπε ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις, αλλά ο Αντώνης Παπαγιαννίδης κάνει τις δικές του προβλέψεις.

01.08.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης 40 χρόνια «Γνωστοί Άγνωστοι»: ήττα αστυνομικών, πολιτικών και ΜΜΕ 

Τα κόμματα πετούν από πάνω τους την «καυτή πατάτα» και αλληλοκατηγορούνται. Η αστυνομία έχει μονίμως τη λογική του «ου μπλέξεις». Τα μίντια τους χειρίζονται ως εργαλείο εύκολης καταγγελίας. Στο ίδιο αυτό έργο θεατές οι πολίτες, βλέπουν τον νέο διχασμούλη που ονειρεύεται να γίνει Διχασμός. Γράφει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

11.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Kαζαμίας για το 2021; Δεν θα’ σαστε στα καλά σας! 

Έπειτα από τη λαίλαπα του 2020 πώς γίνεται ο κλασικός Καζαμίας να προβλέψει τι θα συμβεί στη νέα χρονιά; Τι θα γίνει με την πανδημία, τα ελληνοτουρκικά, τον τουρισμό, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις; Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης κοιτάζει τη γυάλινη σφαίρα και προβλέπει.

01.01.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Αντί για τσίπουρο και σποράκια, 7 αντιπαθητικές παρατηρήσεις 

Διαβάστε την ανάλυση του Αντώνη Παπαγιαννίδη για τις εκλογές - θρίλερ στις Η.Π.Α. Τί ξημερώνει για τα ΕλληνοΤουρκικά; Γιατί είναι πολύ ισχυρότερο από το δικό μας το ΕβραιοΑμερικανικό λόμπι; Και τί γίνεται σε περίπτωση ισοψηφίας των εκλεκτόρων του Τραμπ και του Μπάιντεν;

04.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Κυριάκος Πιερρακάκης: «The man who wouldn’t take no for an answer» 

Πόσο ιδιαίτερη περίπτωση υπουργού είναι ο συγκεκριμένος κύριος. Παράγει έργο και μάλιστα σε συνθήκες lockdown. Γνωρίζει το θέμα του, περιστοιχίζεται από νέους ανθρώπους που επίσης ξέρουν το θέμα τους και δεν δέχεται το κλασικό ελληνικό «δεν γίνεται» ως απάντηση. Γράφει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

25.05.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Alt Right, σε Ελληνική εκδοχή 2019 – με τσίκνα (και όχι μόνο) 

Ο συνδυασμός τσίκνας και Twitter αποτελούν την Ελληνική εκδοχή της Alt Right. Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απέφυγε προς στιγμήν την ευθεία αντιμέτωπιση του Μακεδονικού, όμως, το Προσφυγικό είναι ένα θέμα που μπορεί να τινάξει την κυβέρνησή του (και όλο το πολιτικό σύστημα) στον αέρα, γράφει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

10.11.2019

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top