Most Viewed
Αντώνης Παπαγιαννίδης Όλα του (gay) γάμου δύσκολα: Βρέθηκε θέμα για να παίζουν οι πολιτικοί -αυτάρεσκα- με τη φωτιά 

Εκεί που η κοινωνία πήγαινε να μονοιάσει με μια ήπια αποδοχή του διαφορετικού, το πολιτικό «μας» σύστημα διαχειρίζεται το θέμα με τρόπο που οδεύει προς μια νέα διχαστικότητα. Γράφει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

16.01.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Καζαμίας 2024: βουτιά στο «κενό» και ας ευχηθούμε να λειτουργεί το αλεξίπτωτο! 

Η Ελλάδα και η διεθνής κοινότητα βρίσκονται σε μία πολυεπίπεδη πτωτική πορεία. Τι θα γίνει με την ηγεμονία Μητσοτάκη, με το κόστος ζωής, με τον πόλεμο στη Γάζα αλλά και με την νέα κινεζική «χρονιά του Δράκου»; Γράφει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

26.12.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Επιτέλους, ζήσαμε ένα debate! Και κάποια σημάδια μέλλοντος 

Θα το λέγαμε και έκπληξη: «Υπό Ελληνικές συνθήκες», και μάλιστα τέλους του 2023, φάνηκε ότι μπορεί να υπάρξει debate μεταξύ πολιτικών προσώπων, και μάλιστα στην κρατική τηλεόραση. Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης αναλύει την αντιπαράθεση Μπακογιάννη – Δούκα.

12.10.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης «Αυτοδιοικητικές» εκλογές: ταξίδι σε αυτάρεσκη ομίχλη 

Μήπως ο μεγάλος χαμένος του πρώτου γύρου των εκλογών είναι τελικά η ίδια η αυτοδιοίκηση; Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης βγάζει συμπεράσματα και αναλύει ψύχραιμα.

10.10.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Ασκήσεις αυτοπροσδιορισμού: διαβάζοντας μια κυβέρνηση 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το είπε και το έκανε: με εξαίρεση την Λίνα Μενδώνη ουδείς άλλος υπουργός έμεινε στη θέση του. Τι κρύβεται, όμως, πίσω από τις επιλογές των προσώπων; Τι ήθελε να δείξει στους ψηφοφόρους και στους πρωτοκλασάτους του κόμματος; Αναλύει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

27.06.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Όταν κυριάρχησε πολιτικά το «Άσε καλύτερα!» 

Στον πολίτη-ψηφοφόρο αναδεύθηκε το αντανακλαστικό του «μακριά από πειραματισμούς». Γι' αυτό και στράφηκε προς τη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, η επόμενη ημέρα είναι κρίσιμη για όλους (για διαφορετικούς λόγους). Αναλύει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

22.05.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Οι τρεις μήνες που θα διαρκέσουν δεκαπέντε 

Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε εκλογές τον Μάιο κάτι που σημαίνει ότι θα φτάσουμε Δεκαπενταύγουστο για να έχουμε (αν θα έχουμε) κυβέρνηση. Τι περιμένει τους τρεις βασικούς μονομάχους; Πολλές παγίδες και εκπλήξεις. Οσο για εμάς... καλό κουράγιο και ακολουθούν από κοντά δημοτικές / περιφερειακές και ευρωεκλογές. Γράφει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

23.03.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Καζαμίας 2023: μας περιμένει μια «χρονιά» 17+ μηνών και 4 εκλογών 

Πότε θα έχουμε εκλογές και τι θα συμβεί αν δεν βγει ισχυρή κυβέρνηση; Πόσο ακόμη θα πληρώνουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία; Ετοιμάζει θερμό επεισόδιο ο Ερντογάν; Το 2023 έρχεται φορτωμένο με ειδήσεις και γεγονότα. Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης κάνει τις δικές του προβλέψεις.

28.12.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Εκλογές, πυρκαγιές, ακρίβεια: Ο Καζαμίας του καλοκαιριού 

Πάμε για πρόωρες εκλογές κι απλώς δεν μας το λέει ο Κυριάκος; Θα τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία; Πού θα φτάσει το ράλι των ανατιμήσεων σε αγαθά και ρεύμα; Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, δίχως τη βοήθεια κάποιας μαγικής σφαίρας, εικάζει βάσιμα κάποια από τα βασικά γεγονότα που θα μας απασχολήσουν τον Αύγουστο και τους υπόλοιπους μήνες του 2022, και κάνει προβλέψεις.

01.08.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Ένας Εξάλογος για τον Νίκο Ανδρουλάκη   

«Η οδός Μαντζάρου, η γωνία Σκουφά-Λυκαβηττού και η (κάτω) Πλατεία Κολωνακίου»: ο Αντώνης Παπαγιαννίδης ανιχνεύει τις διαδρομές του νέου προέδρου και θέτει έξι βασικά ερωτήματα προς διερεύνηση, έπειτα από τη θριαμβευτική επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.  

14.12.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Σε αναζήτηση πολιτικών δελφίνων παντού, με ματιά 5ετίας/10ετίας 

Ποιοι έχουν ελπίδα να πάρουν το χρίσμα του αρχηγού τα επόμενα χρόνια, ποιοι «κάηκαν» νωρίς και ποιοι έχουν αποφασίσει να απομακρυνθούν από την κούρσα της διαδοχής όταν και όποτε προκύψει; Γράφει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

01.11.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Καζαμίας καλοκαιριάτικα; Θα αστειεύεστε! Και όμως… 

Τι θα γίνει στο μέτωπο του κορωνοϊού; Θα αντέξει η ελληνική οικονομία; Θα έχουμε πρόωρες εκλογές; Θα μας αφήσει ήσυχους ο Ερντογάν; Μπορεί ο Ουμπέρτο Έκο να είπε ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις, αλλά ο Αντώνης Παπαγιαννίδης κάνει τις δικές του προβλέψεις.

01.08.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top