Most Viewed
Θέμις Φούλια Ω θεοί, τι μας περιμένει τον χειμώνα; 

Τόσο καλά θα περάσουμε χωρίς ρεύμα και θέρμανση, με λίγο κόβιντ, λίγο πόλεμο και λίγο τα νεύρα μας να γίνονται κρόσσια. Γράφει η Θέμις Φούλια.

02.09.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Διακοπές χωρίς λεφτά; Ιδού ο απόλυτος οδηγός  

Ξεμείνατε από φράγκα; Λεπτομέρειες. Σιγά μην μείνετε στην Αθήνα. Η Θέμις Φούλια έχει τις λύσεις. Το σπίτι της γιαγιάς, το ελεύθερο κάμπινγκ, το ωτοστόπ και ένα ζαμπονάκι ζβαν συνδυασμένο με ροζέ κρασί.

18.07.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Σκηνές από ένα γάμο: πώς να αντέξεις με τον ίδιο άνθρωπο για χρόνια 

Παντρευτήκατε ή σκοπεύετε να το κάνετε; Είναι βαριά η καλογερική, αλλά μπορεί και να την γλιτώσετε. Η Θέμις Φούλια γράφει με άφθονο χιούμορ για τις «κόκκινες ζώνες» μιας αρμονικής συμβίωσης.

13.06.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Από τον Αγούδημο στο Instagram: πώς ήταν οι διακοπές μας και πώς έγιναν 

Τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο, ακόμη και στον τρόπο που κάνουμε διακοπές. Κάποτε ήμασταν χύμα, αφήναμε τα πάντα στην τύχη τους, τώρα τσεκάρουμε τα πάντα: από τη φωτογραφία που θα ανεβάσουμε στο Instagram έως την πετσέτα που σκουπιζόμαστε στο boutique hotel. Γράφει η Θέμις Φούλια.

18.05.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Πανέμορφα πράγματα που αξίζει να επανέλθουν μαζί με το όνομα ΠΑΣΟΚ 

Το όνομα ΠΑΣΟΚ επέστρεψε επισήμως, και εμάς μας έπιασε μια νοσταλγία για καλτ συνήθειες, πρόσωπα και προϊόντα του χρυσού αιώνα του Ανδρεϊσμού

09.05.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Έχουμε ένα καινούργιο γράμμα στην ελληνική αλφάβητο: Ας μιλήσουμε για το π@π@κι 

Από την ώρα που το «παπάκι» έγινε η non binary κατάληξη στη νέα Ελληνική γλώσσα, ανακύπτουν διάφορα ζητήματα, γραμματικά και όχι μόνο. Γράφει η Θέμις Φούλια.

18.04.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Χιούμορ: Εσείς πού θα γκουρμεδιαστείτε απόψε; 

Η… Vinegar Vixen του Andro, Θέμις Φούλια, πήγε στη γαστρονομική μέκκα του 2021, το εστιατόριο Svart Sorp και μας μεταφέρει με άκρως χιουμοριστικό τρόπο τα ευτράπελα που -δήθεν- της συνέβησαν και τα περίεργα εδέσματα που (δεν) δοκίμασε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι συμπτωματική.

02.01.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Xριστουγεννιάτικα δώρα: «Μα δεν ήταν ανάγκη…» 

Σας έχει πιάσει κι εσάς ήδη πονοκέφαλος για το τι πάρετε σε φίλους και συγγενείς; Πώς να μην φανείτε τσίπηδες, αλλά ούτε και μπρούκληδες. Τι να αποφύγετε για να μην γίνετε ρεζίλι και ποιες είναι οι safe επιλογές δώρων. Γράφει η Θέμις Φούλια.

30.11.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Σημάδια ότι είσαι μεσήλιξ 

Μπορείς να κρύψεις τα χρονάκια σου από τους άλλους, αλλά όχι από τον εαυτό σου. Ιδού ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν πως η νιότη πέρασε και μπήκες στο τούνελ της μέσης ηλικίας. Γράφει η -μεσήλιξ- Θέμις Φούλια.

18.11.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Βρες χρόνο, ακόμη κι αν σου τον τρώνε… 

Στην ουρά για το σούπερ μάρκετ. Στην ουρά για το ΑΤΜ. Στην ουρά για το συνεργείο αυτοκινήτων. Χάνουμε το χρόνο μας δεξιά και αριστερά. Η Θέμις Φούλια το σκέφτηκε καλά και αποφάσισε να καταγράψει (πάντα με χιουμοριστικό τρόπο) πώς μπορούμε να τον κερδίσουμε ξανά.

17.10.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Φθινόπωρο, γιατί ήρθες πάλι; 

Eίναι η σκληρή μετάβαση από τη χαλαρότητα του καλοκαιριού στη σκληρή πραγματικότητα. Από το dolce farniente στο dolce-amaro fartutto. Να φύγει το φθινόπωρο όπως ήρθε ή να το αποδεχθούμε επειδή... η ζωή συνεχίζεται; Γράφει η Θέμις Φούλια.

08.10.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Oι 50 αποχρώσεις του γκρι: γιατί τα μοντέρνα σπίτια είναι τόσο μονότονα; 

Είναι σαν να είπε ένα βράδυ η Anna Wintour της αρχιτεκτονικής: μη δω κανένα άλλο χρώμα μη δω κεραμίδι, μη δω καγκελάκι μη δω καμπύλες, θα σας απολύσω όλους! Γράφει η Θέμις Φούλια.

28.08.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top