Most Viewed
Θέμις Φούλια Κυκλάδες 2029: ζήσε τον καλοκαιρινό μύθο σου σ’ έναν παλαβό κόσμο 

Μια σατιρική προβολή στο μέλλον θα μας πείσει. Το υπουργικό συμβούλιο θα έχει υπουργό Μυκόνου, οι εργαζόμενοι θα κοιμούνται σε πλωτές εξέδρες κι ένα σεβίτσε σαρδέλας θα ξεκινάει από τα 588 ευρώ. Η Θέμις Φούλια οραματίζεται τις μελλοντικές Κυκλάδες με εμπρηστική, χιουμοριστική διάθεση.

28.08.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Ραντεβού το Σεπτέμβρη, με τα κίβδηλα new year resolutions μας που πάλι δεν θα τηρήσουμε 

Τα έχουν αυτά οι διακοπές: σε βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείς τι θα κάνεις από Σεπτέμβριο. Να ξεκινήσεις δίαιτα; Να βρεις νέο ταίρι; Να ζητήσεις αύξηση; Ωραία, και τι από όλα αυτά θα κάνεις τελικά; Μήπως μια τρύπα στο νερό της θάλασσας; Γράφει η Θέμις Φούλια.

23.08.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Ας μην κοροϊδευόμεθα: Στις μέρες μας κάνουμε ζωάρα, όχι νηστεία 

Πάνε οι εποχές που η νηστεία σήμαινε να απέχεις σχεδόν από τα πάντα με θρησκευτική -με στρατιωτική!- ευλάβεια. Τώρα, η νηστεία είναι μόδα για τους χίπστερ και τρόπος ζωής για τους vegan. Όσο για τους υπόλοιπους, όλοι «κλέβουν» πια με τον τρόπο τους. Γράφει η Θέμις Φούλια.

12.04.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Περί των σημείων στίξης σε chats και social media 

Η γλώσσα αλλάζει, και μαζί η χρήση -και κατάχρηση- των σημείων στίξης. Πειράζει που μαζί με τα γραμματικά «μαργαριτάρια» σπάμε και λίγη πλάκα; Γράφει η Θέμις Φούλια.

18.03.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Φλεβάρης: ο κοντός μήνας του έρωτα και της τσίκνας 

Όσο μπόι του λείπει του Φεβρουάριου άλλο τόσο μας κρατάει στην τσίτα. Μια η γιορτή των ερωτευμένων, μια η Τσικνοπέμπτη και τα χιόνια του, δεν σε αφήνει να αγιάσεις. Α, σε βάζει να ντυθείς και καρνάβαλος. Γράφει η Θέμις Φούλια.

16.02.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Valentines Day, ή με σωστή ορθογραφία, Val€ntin€$ Day 

Ποιοι δικαιούνται να γιορτάζουν και ποιοι πρέπει να... φορολογούνται στις 14 Φεβρουαρίου; Ακόμα, σας προτείνουμε 3 πακέτα all inclusive (πρωινό, φαγητό, άχρηστο δώρο, έρωτας/σεξ, διανυκτέρευση) από 1 ευρώ, ως 1 εκατομμύριο. Γράφει η Θέμις Φούλια.

12.02.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Χριστούγεννα τότε και τώρα: από το ΜΙΝΙΟΝ στις γιορτές μέσω Instagram 

Θυμάστε που πηγαίναμε στο ΜΙΝΙΟΝ και τον Λαμπρόπουλο; Που είχαμε πλαστικά έλατα κυβιστικής σχολής; Που η Μαράια Κάρεϊ ήταν ακόμη μικρή και δεν μας είχαν τρελάνει με το All i want for Christmas is youuuu; Τώρα, όλα έχουν αλλάξει εντελώς και τα Χριστούγεννα τα χαιρόμαστε πρώτα στα social media. Γράφει η Θέμις Φούλια.

24.12.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Καλωσήρθατε στην «πολυκατοικία» της Ε.Ε. Μαζί πρέπει να τη βγάλουμε και τούτο τον χειμώνα… 

Έχετε σκεφτεί την Ευρωπαϊκή μας Ένωση σαν μια μεγάλη, κακοσυντηρημένη πολυκατοικία με αξιολάτρευτους και εκνευριστικότατους ενοίκους; Τους «από πάνω», τους «από κάτω», τους «απο δίπλα», με τους οποίους πρέπει να συνυπάρχουμε κι ας μην πολυταιριάζουνε τα χνώτα μας. Ένα σουρεαλιστικό κείμενο που δεν απέχει και τόσο από την πραγματικότητα.

22.11.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Ω θεοί, τι μας περιμένει τον χειμώνα; 

Τόσο καλά θα περάσουμε χωρίς ρεύμα και θέρμανση, με λίγο κόβιντ, λίγο πόλεμο και λίγο τα νεύρα μας να γίνονται κρόσσια. Γράφει η Θέμις Φούλια.

02.09.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Διακοπές χωρίς λεφτά; Ιδού ο απόλυτος οδηγός  

Ξεμείνατε από φράγκα; Λεπτομέρειες. Σιγά μην μείνετε στην Αθήνα. Η Θέμις Φούλια έχει τις λύσεις. Το σπίτι της γιαγιάς, το ελεύθερο κάμπινγκ, το ωτοστόπ και ένα ζαμπονάκι ζβαν συνδυασμένο με ροζέ κρασί.

18.07.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Σκηνές από ένα γάμο: πώς να αντέξεις με τον ίδιο άνθρωπο για χρόνια 

Παντρευτήκατε ή σκοπεύετε να το κάνετε; Είναι βαριά η καλογερική, αλλά μπορεί και να την γλιτώσετε. Η Θέμις Φούλια γράφει με άφθονο χιούμορ για τις «κόκκινες ζώνες» μιας αρμονικής συμβίωσης.

13.06.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Από τον Αγούδημο στο Instagram: πώς ήταν οι διακοπές μας και πώς έγιναν 

Τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο, ακόμη και στον τρόπο που κάνουμε διακοπές. Κάποτε ήμασταν χύμα, αφήναμε τα πάντα στην τύχη τους, τώρα τσεκάρουμε τα πάντα: από τη φωτογραφία που θα ανεβάσουμε στο Instagram έως την πετσέτα που σκουπιζόμαστε στο boutique hotel. Γράφει η Θέμις Φούλια.

18.05.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top