love2-xlarge

Το sex coaching απευθύνεται σε υγιείς, σύγχρονους άντρες και γυναίκες που θέλουν να εκμεταλλευτούν όλο το δυναμικό τους ως εραστές.

«Coach» είναι ο επαγγελματίας που σε κατευθύνει να πας από ένα επίπεδο σε ένα άλλο, υψηλότερο. Ο «διευκολυντής» δηλαδή, εκείνος που θα σου δώσει τα εργαλεία, τα κλειδιά, για να κινηθείς προς ένα στόχο. Στην περίπτωση του σεξ, ο sex coach σε πηγαίνει για παράδειγμα από το επίπεδο 1 ηδονής στο επίπεδο 10 ηδονής. Ή από το επίπεδο 2 απόλαυσης της ερωτικής σχέσης, της ανώτερης σχέσης που κάνουμε οι άνθρωποι, στο επίπεδο 10. Εκείνος δηλαδή που σου δίνει τεχνικές και μεθόδους για να εκπληρώσεις το δυναμικό σου ως ερωτικό ον. Το sex coaching δεν είναι θεραπεία, αν και μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με μεθόδους θεραπείας. Απευθύνεται σε υγιείς, σύγχρονους άντρες και γυναίκες που θέλουν να εκμεταλλευτούν όλο το δυναμικό τους ως εραστές. Το sex coaching βλέπει τη σεξουαλικότητα ολιστικά, και τον ερωτισμό ως αυτοπραγμάτωση.

Είναι η πρώτη φορά στη χώρα μας που το sex coaching μπαίνει σε έναν ιατρικό οργανισμό. Και μάλιστα στο πλαίσιο ενός τόσο μεγάλου οργανισμού όπως το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών. Ο πρόεδρός του, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, με κάλεσε πριν από κάποιους μήνες, ώστε οργανωμένα και μεθοδευμένα πλέον, να δημιουργήσω τμήμα sex coaching μέσα στο Ινστιτούτο. Προσωπικές συνεδρίες, συνεδρίες ζευγαριών, και σεμινάρια, σε αντρικά και γυναικεία γκρουπ. To πρώτο σεμινάριο sex coaching θα γίνει 15 Οκτωβρίου για το γυναικείο τμήμα (είναι sold out) και 22 Οκτωβρίου για το αντρικό τμήμα (υπάρχουν ακόμα ανοικτές θέσεις).

eirini-apo-pinelopi-mousouri

Η sex editor και sex coach Ειρήνη Χειρδάρη. (Φωτό: Πηνελόπη Μασούρη)

Ουσιαστικά πρόκειται για τα πρώτα σεμινάρια σεξ που γίνονται στη χώρα μας. Κι όπως και το γυναικείο σεμινάριο, έτσι και το αντρικό έρχεται να μιλήσει πραγματικά ανοιχτά, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα θεμάτων, ερωτημάτων και αναζητήσεων του σύγχρονου εραστή, όπως:

* Νέες τεχνικές και κόλπα στο σεξ για μεγαλύτερη απόλαυση. Πολλές τεχνικές, πολλές παραλλαγές στάσεων, πολλές παραλλαγές προκαταρκτικών για μεγαλύτερη ηδονή.

* Παλιοί και νέοι γυναικείοι οργασμοί: πώς τους βρίσκεις. Κλειτοριδικό, κολπικό, τραχηλικό, πρωκτικό, από το στήθος, από το σημείο G, squirting, σημείο e, και βέβαια μεικτό οργασμό.

* Σεξουαλική επικοινωνία. Δυο άνθρωποι που δεν μιλάνε την ώρα του σεξ δεν κάνουν καλό σεξ. Αφού δυο εγκέφαλοι κάνουν σεξ, όχι δυο σώματα. Πώς κάνεις λοιπόν εγκεφαλικό ταξίδι στην παρτενέρ σου την ώρα του σεξ, βήμα-βήμα, αλλά και πώς μιλάς βρώμικα.

* Παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής. Πώς πας σε κάποια «αθώα» παιχνίδια του σαδομαζοχισμού.

* Αισθησιακό σεξ. Πώς κάνεις σεξ περνώντας ταυτόχρονα και από τις πέντε αισθήσεις της παρτενέρ σου.

Ένα από τα πιο βασικά είναι η σεξουαλική αυτοεκτίμηση. Οι φοβίες μας, οι αρνητικές και οι περιοριστικές πεποιθήσεις για τον εαυτό μας, όπως και οι λάθος πεποιθήσεις για το σεξ είναι πράγματα που μας κρατάνε πίσω.

* Σεξουαλική ενέργεια: πρόκειται για την πιο δυνατή σεξουαλική ενέργεια μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Αν χρησιμοποιήσουμε σωστά όσα μας έμαθαν οι ανατολικές φιλοσοφίες, απελευθερώνουμε αυτήν τη μυστήρια δυνατή ενέργεια κατά τη διάρκεια του σεξ.

* Σεξουαλικά προβλήματα: Κι όμως, τα πάντα είναι στο μυαλό. Πώς χειριζόμαστε το σημαντικότερο σεξουαλικό μας όργανο. Επιπλέον, τεχνικές και πρακτικές για να ξεπεράσουμε στυτική δυσλειτουργία και πρόωρη εκσπερμάτιση.

* Σεξουαλική αυτοεκτίμηση. To πιο βασικό. Γιατί ό,τι tips και να πάρεις σε αυτό το σεμινάριο, το θέμα είναι τι γνώμη έχεις εσύ για τον εαυτό σου ως εραστή. Οι φοβίες μας, οι αρνητικές πεποιθήσεις για τον εαυτό μας, οι περιοριστικές πεποιθήσεις για τον εαυτό μας, όπως και οι λάθος πεποιθήσεις για το σεξ, είναι σαν μεταλλική σφαίρα δεμένη στο πόδι μας και πρέπει να λυθεί για να κινηθούμε προς το στόχο.

* Μυστικά της έλξης: Πώς να είσαι πραγματικά ελκυστικός, πώς αναπτύσσεις το σεξ απίλ.

* Γυμναστική για το μόριο. Πρέπει να είμαστε φιτ εραστές για να έχουμε πραγματικά περισσότερη ηδονή και καλύτερους οργασμούς.

* Διατροφή για υψηλή λίμπιντο και τροφές για να αντιμετωπίσεις τα συχνότερα σεξουαλικά προβλήματα. Η σεξουαλική μας επίδοση εξαρτάται από τρία πράγματα που υπάρχουν μέσα στον οργανισμό μας: νευροδιαβιβαστές, ορμόνες και κυκλοφορικό σύστημα. Ορμόνες και νευροδιαβιβαστές δημιουργούνται από ουσίες που υπάρχουν στις τροφές, ενώ και η κατάσταση του κυκλοφορικού εξαρτάται από το τι τρώμε (και φέρνει καλύτερη ροή αίματος στα γεννητικά όργανα).

* Πάθος: Πώς το προκαλείς, πώς το διατηρείς.

* Πάθος και γάμος: πώς να μην χαθεί μετά τον ερχομό του παιδιού.

* Σεξουαλική ανία: Πώς να τη σπάσεις στις μακρόχρονες, καλές συναισθηματικά σχέσεις κατά τα άλλα, στις οποίες όμως ατονεί το σεξ.

* Ερωτισμός: πώς τον κρατάς στην καθημερινή ζωή. Το σεξ δεν είναι η διείσδυση. Και βέβαια δεν ξεκινά και τελειώνει στο κρεβάτι.

Μέσα στο χειμώνα έχουν προγραμματιστεί κι άλλα σεμινάρια στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών. Όπως το σεμινάριο σχέσεων που θα κάνω σε συνεργασία με τη life & relationship coach Μάρεα Λαουτάρη Δελιγιάννη. Εκπαίδευση στο τάντρα, για την οποία έχω καλέσει στο Ινστιτούτο τη δασκάλα τάντρα Ελένη Πρέκκα. Το σεμινάριο κατάκτησης, σεξ και σχέσεων για gay και bi άτομα, για το οποίο συνεργάζομαι με την Ιλένα Μπόγρη, την πρώτη πιστοποιημένη gay/ bi Life Coach RMT/USA) στη χώρα μας. Για το sex coaching ατόμων με αναπηρία, επίσης έχω άλλους ειδικούς συνεργάτες, όπως και για το σεμινάριο για εφήβους (ακόμη και για τη γενιά που χάθηκε στο sexting και το cybersex βέβαια, χρειαζόμαστε απαραιτήτως υπογραφή γονέα για να επιτραπεί η παρακολούθηση).

Τώρα, γιατί sex coaching ; Γιατί οι συνεδρίες και τα σεμινάρια; Η βασική αρχή του sex coaching τονίζει ότι ο ερωτισμός είναι κατ’ αρχάς αυτοπραγμάτωση. Όταν εκπληρώνουμε το δυναμικό μας ως ερωτικά όντα, όχι μόνο αγγίζουμε την ευτυχία, αλλά γινόμαστε μικροί θεοί…


singles-night-out-9

Singles’ Night Out: Ένα βράδυ μόνο για εργένηδες

Singles’ Night Out
Ένα βράδυ μόνο για εργένηδες. Στις 6 Νοεμβρίου, στο wine bar restaurant Vintage, τόσο όσοι παρακολούθησαν τα σεμινάρια sex coaching όσο και όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, θα συναντηθούν στη βραδιά γνωριμίας των εργένηδων του www.sexelixis.gr. Το 1ο Singles’ Night Out θα περιλαμβάνει:
1. Ένα δείπνο με τρία πιάτα (αναλυτικά το μενού τις επόμενες μέρες) και δύο ποτήρια κρασί.
2. Με συντονίστρια την dating & sex coach Ειρήνη Χειρδάρη, συζήτηση για τις σχέσεις, την κατάκτηση και το σεξ, ώστε να δεις στην πράξη πως βλέπει το άλλο φύλο συγκεκριμένες συμπεριφορές και πρακτικές και τι ζητά πραγματικά από τον/την υποψήφια σύντροφό του/της.
3. Workshop πάνω στην κατάκτηση και το φλερτ. Γλώσσα σώματος, τεχνικές βλεμμάτων, συναισθηματική και πνευματική αποπλάνηση και άλλα που διδαχτήκαμε στα σεμινάρια και στα DVD της Σχολής Αποπλάνησης της Ειρήνης Χειρδάρη.
4. Παιχνίδια ice breaker για διασκέδαση, τα οποία όμως αποκαλύπτουν γρήγορα πολλά από την προσωπικότητα εκείνου/ης που κέρδισε την προσοχή σας το συγκεκριμένο βράδυ. Γιατί το φλερτ, πάνω απ΄όλα είναι ένα παιχνίδι.


//Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια sex coaching μπείτε ΕΔΩ.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Singles’ Night Out μπείτε ΕΔΩ.

 

Διαβάστε ακόμα: Με μια γυναίκα, το θέμα θα πάει όπου το πας εσύ

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top