Το Pantyjob είναι η μεγαλύτερη χαρά για τους φετιχιστές της κιλότας. (Φωτογραφία: Helmut Newton)

1. Το Pantyjob

Η πρακτική αυτή χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους φετιχιστές της κιλότας. Η αρχή είναι αισθητά παρόμοια με κείνη του hotdogging, με τη διαφορά ότι το ανδρικό μόριο κάνεις τις μαλάξεις του πάνω σε ένα γυναικείο εσώρουχο και όχι ανάμεσα στα καρβελάκια της κυρίας. Η τελευταία μπορεί να πάρει τα πράγματα στα χέρια της, αυνανίζοντάς τον κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας αυτής. Το pantyjob είναι επίσης πολύ ερεθιστικό, επειδή είναι βασανιστικό. Το μόνο που σας χωρίζει είναι ένα κομματάκι υφάσματος.

Το pantyjob μπορεί επίσης να παιχθεί ανάμεσα σε δύο άτομα που φοράνε τα εσώρουχά τους. Το πέος του άνδρα δεν χρειάζεται να είναι κατ’ ανάγκη ελεύθερο και οι μαλάξεις είναι μια πρωτοβουλία της γυναίκας (συνήθως καθισμένη από πάνω) είτε από τον άνδρα (ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει έναν πληθωρισμό ευφάνταστων στάσεων).

Αν η Δύση φαίνεται να ανακάλυψε το pantyjob το 2017, η πρακτική αυτή ήταν ήδη καλά ριζωμένη στα ερωτικά ήθη της Ιαπωνίας, καθώς στη χώρα απαγορεύεται στις πορνογραφικές ταινίες τα γεννητικά όργανα να μην είναι φλουταρισμένα.

2. Το Hotdogging

Ένα ολοκαίνουργιο σεξουαλικό παιχνίδι εμπνευσμένο από το περίφημο «ισπανικό». Ο άνδρας τρίβει το πέος του ανάμεσα στα οπίσθια της συντρόφου του, δίχως ωστόσο να υπάρχει διείσδυση. Πρόκειται για μια σεξουαλική πρακτική πολύ της μόδας, διότι είναι ταυτόχρονα πολύ πρωτότυπη και πολύ ερεθιστική. Δεν είναι υπέρτατη ηδονή να το κάνεις ανάμεσα σε δυο τραγανιστά ψωμάκια προτού προσθέσεις την παραδοσιακή κέτσαπ; Διότι, όπως και να το κάνουμε ένα χοτ-ντογκ χωρίς κέτσαπ, δεν είναι ένα χοτ ντογκ.

Αναμφίβολα το 2017, αυτό που παίζει είναι οι σεξουαλικές πρακτικές χωρίς διείσδυση. (Φωτογραφία: Helmut Newton)

Στο Pornhub, το hotdogging έχει καταλάβει τη 17η θέση στις αναζητήσεις, ξεπερνώντας ακόμα και στον Καναδά τις λέξεις «milf» και «μασάζ».

3. Το Οutercource

Αναμφίβολα το 2017, αυτό που παίζει είναι οι σεξουαλικές πρακτικές χωρίς διείσδυση. Το outercource συνίσταται στο να τρίβετε το όργανό σας στην κλειτορίδα της φίλης σας, χωρίς να μπαίνετε μέσα της. Το παιχνίδι αυτό οι γυναίκες το καταχαίρονται, γιατί τις κάνει μετά βεβαιότητος να έρθουν σε οργασμό. Για τον άνδρα, η ηδονή του πράγματος είναι να βλέπει τη γυναίκα του να έρχεται σε οργασμό χωρίς να χρειάζεται να μπαίνει μέσα της.

Το κολπάκι αυτό είναι γνωστό και στην πιο παραδοσιακή του μορφή: το «κουναγιάζα» της Ρουάντα. Στην περίπτωση αυτή, εναλλάσσεται με μικρές περιόδους διείσδυσης, ώστε η ποικιλία των ηδονών να αυξάνεται. Το οutercource μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με το pantyjob που περιγράψαμε πιο πάνω.

Κανδαυλισμός, μια πρακτική που απαιτεί μεγάλη συνενοχή στο πλαίσιο του ζευγαριού, έφεση στην επικοινωνία και πολύ αγάπη. (Φωτογραφία: Helmut Newton)

4. Ο Κανδαυλισμός

Πρόκειται για μια σεξουαλική πρακτική που έχει μεγάλη πέραση φέτος. Με τη νέα αυτή τάση ο άνδρας ερεθίζεται όσο δεν παίρνει βλέποντας ή ξέροντας ότι το έτερόν του ήμισυ έχει σεξουαλική σχέση με κάποιο άλλο πρόσωπο. Συγκατατίθεται λοιπόν στην απιστία της συντρόφου του, με σκοπό τη δική του διέγερση. Η πρακτική αυτή απαιτεί μεγάλη συνενοχή στο πλαίσιο του ζευγαριού, έφεση στην επικοινωνία και πολύ αγάπη.

Ο όρος προέρχεται από τον βασιλιά της Λυδίας Κανδαύλη (8ος π.χ. αι.), ο οποίος αρεσκόταν να επιδεικνύει γυμνή τη γυναίκα του σε άλλους.

O Philippe Kempeneers, καθηγητής σεξολογίας στο πανεπιστήμιο της Λιέγης, εξηγεί τους λόγους που ωθούν στον κανδαυλισμό. «Ορισμένοι άνδρες, λέει, δεν νιώθουν ότι μπορούν να ικανοποιήσουν επαρκώς τη σύζυγό τους». Αν καταφεύγουν σ’ αυτήν την πρακτική, είναι για τρεις βασικούς λόγους: Δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τη γυναίκα τους, εξαιτίας προβλημάτων στύσης. Ορισμένοι εκσπερματώνουν πρόωρα κι άλλοι έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.

Για να ξαναβάλουν τη μηχανή να δουλέψει, δοκιμάζουν αυτήν τη νέα εμπειρία. Ο καθηγητής μάλιστα προσθέτει ότι η πρακτική αυτή αφορά κυρίως στους άνδρες. Ξεκινά από τη διαπίστωση ότι οι γυναίκες που επιτρέπουν στον σύντροφό τους να ξενοκοιμάται σπανίζουν. Και σπανίζουν ακόμα περισσότερο εκείνες που αρέσκονται να παρακολουθούν το θέαμα. Σ’ ένα άρθρο του μάλιστα στο Psychology Today φτάνει στο σημείο να υποστηρίξει ότι η περηφάνια ενός άνδρα μεγαλώνει κατακορύφως όταν η γυναίκα του είναι επιθυμητή από κάποιον άλλον. Ξέρει επίσης πως όσο ελκυστική κι αν τη βρίσκουν, πάλι σε εκείνον θα γυρίσει.

 

Διαβάστε ακόμα: Η βιομηχανία των sex toys δεν γνωρίζει κρίση.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top