To σπέρμα αποτελείται κυρίως από νερό, μόλις 1% από σπερματοζωάρια, ορμόνες, νευρομεταδότες, ενδορφίνες, ορισμένα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες C και Β12, πρωτεΐνες με αντιβακτηριακή δράση) και διαθέτει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες. (Εικονογράφηση: Apollonia Saintclair)

Το κρίσιμο αυτό θέμα έχει διάφορους τρόπους προσέγγισης. Τον βιωματικό, ας πούμε. Αλλά δεν θά ‘ταν σωστό. Οπότε αποφάσισα να παραστήσω τη Wikipedia. Σε αντίθεση με τις γυναίκες, εμείς τα αγοράκια έχουμε την άνεση να εκσπερματίζουμε σε διάφορα «σημεία». Ακόμα κι αν τα μέρη αυτά πάνω στα οποία μπορούμε να έχουμε οργασμό μοιάζουν άπειρα, καθότι υπάρχουν βίτσια και αρετές, τα συνήθη είναι καμιά 15αριά. Ακολουθεί διεξοδικός κατάλογος και τρόποι συμπεριφοράς:

1. Μέσα σ’ ένα προφυλακτικό
Αν κάνετε έρωτα «κανονικά», το προφυλακτικό είναι το κατεξοχήν ενδεδειγμένο μέσο. Και για τις γυναίκες διαθέτει ορισμένα επιπλέον πλεονεκτήματα (εκτός του προφανούς), αφού το σπέρμα σας δεν θα κυλάει ανάμεσα στα πόδια τους για τις επόμενες ώρες.

2. Στον κόλπο της
Η εκσπερμάτιση στον κόλπο ενός κοριτσιού προορίζεται για τα «αληθινά» ζευγάρια ή για κείνα που δεν παίρνουν προφυλάξεις κατά τη διάρκεια ενός one night stand. Μια γυναίκα που δεν γνωρίζετε καλά είναι αμφίβολο κατά πόσον γουστάρει κάτι τέτοιο, αν θέλει να αποφύγει το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης. Από την άλλη, πράγματι, το να έχετε έναν οργασμό στα απόκρυφα της δεσποινίδος με την οποία διατηρείτε σχέση είναι ο καλύτερος τρόπος να την καταστήσετε έγκυο.

3. Στο πρόσωπό της
Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι βλέπετε αρκετές ταινίες πορνό, καθώς πρόκειται για μία τρέχουσα -σχεδόν μόνιμη- πρακτική στο σύμπαν του Χ. Είναι ένα από τα σημεία που ευχαριστούν λιγότερο τις γυναίκες, εκτός αν πρόκειται για ειδική προτίμηση, καθότι πρέπει μετά να καθαρίσουν όλο το πρόσωπο και ενίοτε και τα μαλλιά, πράγμα που τους τη σπάει αφάνταστα. Κάποια κορίτσια θεωρούν επίσης την κίνηση αυτή άκομψη, μισογυνική και αυταρχική, αν όχι ταπεινωτική. Δεν είναι, πάντως, αυτός ο λόγος που απουσιάζει από το Κάμα-Σούτρα.

Εκσπερμάτιση: Μείνετε μακριά από τα μαλλιά της.

4. Ανάμεσα στα πόδια της
Είναι το σημείο που προτιμούν οι τύποι που θέλουν να τραβηχτούν έγκαιρα. Αν είστε φίλος αυτής της πρακτικής, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι και πάλι υπάρχει κίνδυνος να την αφήσετε έγκυο – είναι υπόθεση δευτερολέπτων και μπορεί κάτι να “ξεφύγει”. Επιπλέον, μια κοπέλα μπορεί να σκεφτεί ότι σας αρέσει να παίζετε με τη φωτιά, ότι είστε ένας λάτρης της αδρεναλίνης και βεβαίως των μηρών της.

5. Μέσα στο στόμα της
Πολλοί είναι οι άνδρες εκείνοι που η μεγαλύτερή τους φαντασίωση είναι να τελειώσουν μέσα στο στόμα μιας γυναίκας. Μια κοπέλα μπορεί να θέλει να δοκιμάσει, αλλά πρέπει να της το πείτε εκ των προτέρων. Εκτός κι αν σας το ζητήσει πρωτη η ίδια. Δεν ξέρω αν το έχετε υπ’ όψιν σας, αλλά το σπέρμα δεν έχει ακριβώς τη γεύση σοκολάτας γάλακτος. Πολλές γυναίκες μπορεί να τσινίσουν.

6. Μέσα σε μια κάλτσα
Την ώρα που έρχεστε σε οργασμό, εκσπερματίζετε μέσα σε μια κάλτσα; Η σύντροφος σας θα αναρωτηθεί τι στο καλό κάνετε. Μετά, αν έχει δει το American Pie, θα καταλάβει ότι είστε ένας ειδικός της μοναχικής ηδονής, γεγονός που δεν σας ευνοεί. Κι αυτό γιατί δίνετε την εντύπωση του απελπισμένου τύπου που περνάει την ώρα του παίζοντας με τον εαυτό του ή ότι είσαστε εδώ και καιρό εργένης και χρειάστηκε να επινοήσετε άλλες «τεχνικές».

7. Πάνω στα σεντόνια
Είναι η δικλείδα ασφαλείας για πολλά αγόρια που δεν πολυξέρουν πού να εκσπερματίσουν ή θέλουν να τραβηχτούν προτού έρθουν σε οργασμό μέσα στον κόλπο της γυναίκας. Είναι ίσως «ευγενικό» από τη μεριά σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι μετά θα κοιμηθείτε σ’ αυτό το κρεβάτι. Κι αν πρόκειται για κάτι περιστασιακό, δεν είναι βέβαιο ότι η παρτενέρ έχει καμιά όρεξη να πλύνει μετά τα σεντόνια (αν είστε σπίτι της).

8. Μέσα στο χέρι σας
Αν δεν σας βρίσκεται πρόχειρο χαρτομάντιλο, το να τελειώσετε στη χούφτα σας ενδεχομένως να δώσει την εντύπωση ότι είσαστε εντάξει τύπος (δεν θέλετε να τη «λερώσετε» ή να λερώσετε τα σεντόνια της) ή απλώς ένας loser που δεν είχε λάβει υπ’ όψιν του πόσο γρήγορο πιστόλι είναι. Ας ελπίσουμε ότι ανήκετε στην πρώτη κατηγορία.


Διαβάστε ακόμα: Γιατί μου αρέσει ο γυμνισμός


9. Πάνω στο στήθος της
Ακόμα μία διαδεδομένη ανδρική φαντασίωση. Και επίσης τρέχουσα στις σεξοταινίες. Ωστόσο, κάποιες γυναίκες αυτό τις διεγείρει. Εναπόκειται σε σας να το διαπιστώσετε.

10. Στα οπίσθια
Στις γυναίκες που αρέσει να κυριαρχούνται στο κρεβάτι είναι ένα από τα αγαπημένα τους μέρη. Φυσικά, για να δουλέψει, πρέπει να βρίσκεστε από πίσω της. Κι αυτή είναι μια στάση που παραπέμπει στην υποταγή. Προσοχή: Ορισμένες γυναίκες μπορεί να το βρίσκουν πολύ μάτσο.

11. Στο πάτωμα
Αν είναι από μάρμαρο, κεραμικό ή ξύλο, πρόκειται για μια αρκετά αποτελεσματική εναλλακτική, γιατί καθαρίζει εύκολα στη συνέχεια. Όμως, μη διανοηθείτε να τελειώσετε πάνω στο χαλί. Η κυρία δεν έχει καμία όρεξη κάθε φορά που το κοιτάει να θυμάται το ταλέντο σας στην εκσπερμάτιση.

Μη διανοηθείτε μόλις τελειώσετε να σπεύσετε στο μπάνιο.

12. Στα μαλλιά της
Ούτε στα πιο τρελά όνειρά σας.

13. Στο εσώρουχό σας
Ενδεχομένως να είσαστε φοβερά ερεθισμένος χάρη σε κείνη ή να έχετε πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το κορίτσι θα σπαστεί, ειδικά αν φοράει ακόμα όλα της τα ρούχα. Ακόμα κι αν σας πει «Δεν πειράζει. Συμβαίνουν αυτά», η φήμη σας θα υποστεί σοβαρό πλήγμα, ιδίως αν πρόκειται για την πρώτη φορά (και κατά πάσα πιθανότητα την τελευταία) μαζί της.

14. Σ’ ένα χαρτομάντιλο
Αν είσαστε καλός σκοπευτής και διαθέτετε αρκετά από δαύτα, πρόκειται για μία από τις πιο καθαρές μεθόδους για τους άντρες που θέλουν να τελειώσουν έξω από μια γυναίκα. Θα εκτιμήσει την αβρότητά σας. Ή και όχι. Η κίνηση έχει κάτι το μη μου άπτου και όσο να ‘ναι αυτό δεν είναι πολύ σέξι.

15. Να συγκρατηθείτε
Δεν το εύχομαι σε κανέναν. Είναι πολύ δυσάρεστο για έναν άντρα, παρότι ευεργετικό σύμφωνα με τις αρχές του ταντρικού σεξ.


Διαβάστε ακόμα: Όταν σημερινά κορίτσια πωλούν την παρθενιά τους


Συμπεριφορές

Σε κάθε περίπτωση, πρακτικό είναι να υπάρχει ένα κουτί μωρομάντιλα στο κομοδίνο.

Μη διανοηθείτε μόλις τελειώσετε να σπεύσετε στο μπάνιο. Δηλαδή πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μια ικανοποίηση για κείνη; Αντίθετα, θα θεωρήσει ότι σιχαίνεστε και είστε κάποιος κολλημένος με την υγιεινή. Αναστενάξατε μαζί, τα κορμιά σας έγιναν ένα, οπότε μείνετε λίγο αγκαλιασμένοι κι ύστερα ζητήστε της να πάρετε ένα ντους παρέα. Αν πάτε στην τουαλέτα, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή, δεν είναι και πολύ σέξι. Φέρτε της ένα αναψυκτικό και μετά πηγαίνετε να ανακουφιστείτε.

Η γεύση του σπέρματος δεν είναι έντονη και η ποσότητα  μικρή. Δεν υπάρχει συνεπώς περίπτωση πνιγμού.

Το θέμα της κατάποσης

Ένα σημείο επίσης στο οποίο θα ήθελα να επιμείνω αφορά στο ίδιο το σπέρμα. Να ξέρετε ότι αποτελείται κυρίως από νερό, μόλις 1% από σπερματοζωάρια, ορμόνες, νευρομεταδότες, ενδορφίνες, ορισμένα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες C και Β12, πρωτεΐνες με αντιβακτηριακή δράση) και διαθέτει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες.

Η κατάποση του σπέρματος δεν περικλείει a priori κανένα κίνδυνο για τον οργανισμό. Ωστόσο, πρέπει νά ‘χουμε κατά νου πως, όπως με το αίμα, είναι ένα από τα υγρά που επιτρέπει τη μετάδοση ασθενειών και μολύνσεων, ακόμα και έρπητα. Μοναδικό μέσο προστασίας είναι το προφυλακτικό, σε περίπτωση που δεν ξέρετε καλά τη σύντροφό σας (και αντιστρόφως).

Η γεύση και η οσμή του επηρεάζονται από τη διατροφή. Έτσι, ορισμένα φρούτα, όπως το πορτοκάλι ή το γκρέιπφρουτ, καθώς και κάποια βότανα, όπως η μέντα, μπορούν να αλλάξουν ελαφρά τη γεύση του. Το ίδιο συμβαίνει με προϊόντα ζωικής προέλευσης (κρέας, γάλα, αβγά κ.λπ.) που αυξάνουν την οξύτητά του και του δίνουν μια εντονότερη οσμή.

Παραμένει, ωστόσο, δύσκολο να προσδιοριστεί επακριβώς η γεύση του σπέρματος. Κάποιες θα πουν ότι το βρίσκουν ελαφρώς αλμυρό, άλλες μάλλον όξινο. Σε γενικές γραμμές, η γεύση του δεν είναι έντονη και η ποσότητα της στοματικής εκσπερμάτισης είναι μικρή. Δεν υπάρχει συνεπώς περίπτωση πνιγμού. Εξαρτάται μόνο απ’ τις φαντασιώσεις της, καθώς και απ’ το αν της αρέσει η σύστασή του.

Σημειωτέον ότι η στοματική εκσπερμάτιση θεωρείται ακόμα κι από τις πορνοστάρ κάτι διαφορετικό από αυτή στο πρόσωπο. Η πρώτη θεωρείται προέκταση της απόλαυσης μεταξύ δύο ανθρώπων. Η δεύτερη μπορεί να εκληφθεί ως φτύσιμο, ως χαστούκι. Ωστόσο, δεν παραπέμπει πάντα σε υποταγή. Μεταξύ δύο συναινούντων ερωτευμένων μπορεί να μετατραπεί σε παιχνίδι ρόλων, και η γυναίκα να γίνει κυρία της δική σας ηδονής.

 

Διαβάστε ακόμα: Μια σοβαρή ματιά στο σοδομισμό και τις γυναικείες προτιμήσεις

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top