Ο Κάρλος Σάντσες της Κολομβίας αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Ιαπωνία και τώρα δέχεται απειλές για τη ζωή του. (Φωτογραφία: Carl Court / Getty Images / Ideal Image)

Η απογοήτευση των απειλών

Τι κι αν έχουμε κλείσει 10 ημέρες αγώνων στο Μουντιάλ της Ρωσίας και χρειαζόμαστε άλλες 20 έως τη στιγμή του τελικού; Οι οπαδοί των Εθνικών έχουν ξεσαλώσει, καθώς έχουμε τουλάχιστον τρία κρούσματα απειλών εναντίον παικτών. Παικτών που «κατηγορήθηκαν» για κακή απόδοση στις έως τώρα αναμετρήσεις.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ μετά το φάουλ που έκανε στο ματς με τη Γερμανία (και οδήγησε την ήττα της Σουηδίας) δέχεται ρατσιστικά μηνύματα. Ο Κάρλος Σάντσες της Κολομβίας δέχεται απειλές κατά της ζωής του, εξαιτίας της αποβολής του στην αναμέτρηση με την Ιαπωνία. Ενώ ο Ρόμπι Κρούζε της Αυστραλίας έχει δει τους οπαδούς των «καγκουρό» να τον έχουν βάλει στη «μαύρη λίστα» επειδή δεν παίζει καλά.

Και οι απειλές δεν είναι κάτι το αστείο. Ποιος ξεχνάει άλλωστε τη δολοφονία του Αντρές Εσκομπάρ μετά το Μουντιάλ του ’94, με τις φήμες να λένε ότι τα καρτέλ της Κολομβίας τον θεώρησαν υπεύθυνο για τον αποκλεισμό της ομάδας;

 

Στην επόμενη σελίδα: Το ξενέρωμα του VAR.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top