To «Yachting Awards Gala 2019» θα τιμήσει τους ανθρώπους και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται ενεργά  στο  Yachting, το Θαλάσσιου Τουρισμού και το Luxury Industry.

    O τουρισμός στην Ελλάδα δεν πρέπει να είναι μόνο τους θερινούς μήνες. Πόσες φορές το έχουν σημειώσει παράγοντες της αγοράς; Και πόσες φορές η κοινή λογική λέει πως η χώρα μας οφείλει να εκμεταλλευτεί το στρατηγικό της πλεονέκτημα που είναι η γεωγραφική της θέση;

    Τα τελευταία χρόνια, πάντως, είτε από κεντρικό σχεδιασμό είτε από ιδιωτικές πρωτοβουλίες γίνεται προσπάθεια να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στον θαλάσσιο τουρισμό και μάλιστα στο luxury μέρος του, έτσι ώστε να υπάρχει και ισχυρό οικονομικό αντίκρυσμα. Πρόκειται για μια εν εξελίξει βιομηχανία, την οποία η Ελλάδα δεν πρέπει να αφήσει ανεκμετάλλευτη.

    Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας να βρεθούν κοντά οι πρωταγωνιστές του Yachting και του Θαλάσσιου Τουρισμού, διοργανώνεται από την ONDECK Media μια σημαντική εκδήλωση, μοναδική στο είδος και για πρώτη φορά,  από την ONDECK Media προκειμένου να τιμηθούν οι πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου χώρου.

    «Σκοπός μας, ως Ondeck Media, είναι να την αναδεικνύουμε συνεχώς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό », σημειώνει ο κ. Γερολυμάτος.

    Με τον τίτλο «Yachting Awards Gala 2019», μια μοναδική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, η ΟNDECK Media θα τιμήσει τους ανθρώπους και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται ενεργά  στο Yachting, τον Θαλάσσιο Τουρισμό και το Luxury Industry.

    Στο συμβολικό χώρο του Ζαππείου παρουσία στελεχών από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο θα γίνει η απονομή τιμητικών διακρίσεων για την συμβολή στην οικονομία του τουρισμού και την εξέλιξη ενός από τους πιο σημαντικούς κλάδους της Ελλάδας. Η εκδήλωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και φέρνει στο προσκήνιο τα επιτεύγματα των πρωταγωνιστών του θαλάσσιου τουρισμού.

    «Τα Yachting Awards έχουν μια επιπλέον διάσταση και μια υπεραξία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γερολυμάτος.

    Αλλωστε πρόκειται για ανθρώπους που εργάζονται στην πολυεπίπεδη βιομηχανία όπως αυτή του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού. Μια βιομηχανία που τροφοδοτεί πολλές και διαφορετικές αγορές.

     «Η εκδήλωση έχει ως στόχο να προβάλλει και να τιμήσει όλους όσους συμβάλλουν στην εξέλιξη και στην διαρκή ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, ενός πολύτιμου τομέα της οικονομίας μας. Η Ελληνική Επιχειρηματική Σκηνή του Yachting είναι από τις πιο δραστήριες και σημαντικές παγκοσμίως. Σκοπός μας, ως Ondeck Media, είναι να την αναδεικνύουμε συνεχώς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Τα Yachting Awards έχουν μια επιπλέον διάσταση και μια υπεραξία. Αποτελούν την προέκταση της συνεχούς προσπάθειας μας ώστε να γεφυρώσουμε το στερέωμα του Σκάφους Αναψυχής με όλη την αγορά, να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι πρόκειται για ένα πολυδιάστατο επαγγελματικό πεδίο με πολλές ευκαιρίες και ατελείωτες δυνατότητες» δήλωσε ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, Director & Founder.

    Την Οργάνωση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Trinity Events με πλούσια εμπειρία στο χώρο των events και στο yachting industry.

     

    //Για πληροφορίες: [email protected] | τηλ.: +30 211 345 5002

     

    Διαβάστε ακόμα: 

     

     

     

    x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

    Button to top