Η Astir Marina Βουλιαγμένης φωτισμένη και από ψηλά.

  Με καλεσμένους από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Astir Marina Βουλιαγμένης την Τετάρτη 29 Μαΐου. Εγκαίνια που σηματοδότησαν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον ελληνικό τουρισμό.

  Κορυφαία στιγμή στη βραδιά των εγκαινίων υπήρξε το σάλπισμα των ελλιμενισμένων σκαφών που ήχησαν σε συντονισμό, σηματοδοτώντας συμβολικά το επίσημο άνοιγμα των πυλών της Astir Marina Βουλιαγμένης.

  Tην ίδια ώρα αποτελεί κι έναν πολυτελή shopping προορισμό, καθώς διάσημοι οίκοι μόδας έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα στην Astir Marina Βουλιαγμένης.

  Από αριστερά: Ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η CEO Astir Palace Vouliagmenis Πέννυ Ζαγλαρίδου και ο Co-CEO της AGC Equity Partners Walid Abi-Suud.

  Η Astir Marina Βουλιαγμένης σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους πιο σύγχρονους περιβαλλοντικούς όρους και τα αυστηρότερα κριτήρια διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων, ως προς το σύνολο της κατασκευής και των λειτουργιών της, και αποτελεί μια σύγχρονη εγκατάσταση ελλιμενισμού σκαφών.

  Αριστερά: Ο Κίμων Φραγκάκης και η Κατερίνα Αποστόλου. Δεξιά: Η Traicy Mhn και ο Mathias Lessort.

  Ωστόσο, την ίδια ώρα είναι ένας πολυτελής shopping προορισμός. Διάσημοι οίκοι μόδας, όπως είναι οι Louis Vuitton, Loro Piana, Dior, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Zegna, Rolex, Dolce & Gabbana Casa, Off-White, Orlebar Brown, Zeus+Dione, Polo Ralph Lauren, Golden Goose, Dyson, Alós Eyewear και Karkalis έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα στην Astir Marina Βουλιαγμένης.

  Το επόμενο διάστημα αναμένεται και η έλευση του Bagatelle Astir Marina που θα προστεθεί στους χώρους εστίασης για τους επισκέπτες.

  Αριστερά: Ο Γενικός Διευθυντής της Astir Marina Βουλιαγμένης Ιωάννης Αλεξόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Goldenport και της Golden Yachts Γιάννης Δράγνης. Δεξιά: Η Φωτειάνα Παγώνη.

  Σημείο συνάντησης αποτελεί η pasticceria Cova Astir Marina, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται και η έλευση του Bagatelle Astir Marina που θα προστεθεί στους χώρους εστίασης για τους επισκέπτες. Να σημειωθεί ότι η Astir Marina Βουλιαγμένης διαθέτει σημαντικά services από τις εταιρείες Revithis Real Estate, EKKA Yachts Sanlorenzo Lounge και Ipirotissa για τον ανεφοδιασμό των yachts.

  Από αριστερά: Οι Karim Hamdoun, Rabih Fakhreddine, Νίκος Βουχιούνης και Χάρης Ντάβλας.

  Χαιρετισμό στην τελετή των εγκαινίων απηύθυναν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Co-CEO της AGC Equity Partners, Walid Abu Suud, εκπροσωπώντας το σύνολο των μετόχων, καθώς και η CEO Astir Palace Vouliagmenis, Πέννυ Ζαγλαρίδου.

  Τέλος, το production καθώς και το catering των επίσημων εγκαινίων της Astir Marina Βουλιαγμένης ανέλαβε με επιτυχία η ομάδα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

   

  Διαβάστε ακόμα: Ελληνικό καλοκαίρι στην Taverna 37 του Four Seasons

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top