Το Athens Capital Hotel – MGallery βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας.

  Reloading. Αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει στις μέρες που ζούμε. Τα πάντα μπαίνουν πάλι σε ράγες. Πόρτες ανοίγουν, ο κόσμος βγαίνει, το καλοκαίρι έρχεται πλησίστιο, οι τουρίστες θα έρθουν και η προσοχή μας θα είναι στραμμένη στη ζωή, δίχως να ξεχνάμε τον ιό.

  Οι πόρτες του ξενοδοχείου ανοίγουν ξανά στις 10 Μαΐου 2021.

  Το ίδιο ισχύει και για κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας που αναμένεται να δεχθούν ξανά κόσμο. Κάπως έτσι, το Athens Capital Hotel-MGallery Collection ανοίγει τις πόρτες του στις 10 Μαΐου 2021.

  Το Mappemonde Bar & Lounge, στον δέκατο όροφο του Athens Capital Hotel – MGallery, το οποίο γίνεται προορισμός για συναντήσεις με θέα στην Αθήνα.

  Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, Κριεζώτου και Πανεπιστημίού. Το Athens Capital Hotel-MGallery Collection ανοίγει ξανά τηρώντας πιστά τα μέτρα της πολιτείας αλλά και με την εγγύηση του σήματος ALLSAFE της Accor σε συνεργασία με την SGS για την ασφάλεια όλων.

  «Ο επισκέπτης καθώς ανακαλύπτει τους χώρους του ταξιδεύει σε σημαντικούς σταθμούς της σύγχρονης ιστορίας της πρωτεύουσας».

  Η εκλεκτή πολυτέλεια της προεδρικής σουίτας.

  Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πύλες του, το Athens Capital Hotel-MGallery Collection θαυμάστηκε για την αρχιτεκτονική, την αισθητική και την εκλεπτυσμένη διακόσμηση του. Ο επισκέπτης καθώς ανακαλύπτει τους χώρους του ταξιδεύει σε σημαντικούς σταθμούς της σύγχρονης ιστορίας της πρωτεύουσας, ενώ οι υψηλού επιπέδου, προσωποποιημένες υπηρεσίες του εγγυώνται μια άρτια διαμονή σε ένα από τα 177 δωμάτια και σουίτες του.

  Η διακόσμηση και η αισθητική του χώρου τραβούν το βλέμμα.

  Είναι ένα σημείο όπου ο τουρίστας ή ο ταξιδιώτης θα γνωρίσει διαμονή πέντε αστέρων. Το αποκορύφωμα είναι μια βουτιά στην infinity pool, που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του κτηρίου, με θέα στην Ακρόπολη.

  Η γαστρονομία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection με τον έμπειρο και καταξιωμένο chef Δημήτρη Μπούτσαλη.

  Για μια βουτιά στην infinity pool, που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του κτηρίου, με θέα την Ακρόπολη.

  Παράλληλα, η γαστρονομία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection με τον έμπειρο και καταξιωμένο chef Δημήτρη Μπούτσαλη να δημιουργεί ιδιαίτερες γεύσεις από το πρωί έως το βράδυ. Ξεκινώντας από το Galerie Café στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει στο νέο meeting point της πόλης premium καφέ, εκλεπτυσμένες προτάσεις φαγητού, υψηλής ποιότητας ετικέτες ποτών και κρασιού, αλλά και signature cocktails.

  Το εστιατόριο MFlavours φιλοξενεί προτάσεις της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας.

  Το εστιατόριο MFlavours φιλοξενεί προτάσεις της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, με πιάτα που αποτυπώνουν τις μεσογειακές γεύσεις. Για ένα χαλαρωτικό ποτό και ένα μοναδικό γεύμα ή δείπνο με θέα  360◦ στην ατμοσφαιρική Αθήνα, υπάρχει το Mappemonde Bar & Lounge, στον δέκατο όροφο του Athens Capital Hotel – MGallery, το οποίο γίνεται προορισμός για συναντήσεις με θέα στην Αθήνα, με την εικόνα της πόλης από ψηλά.

  Σημαντικό μέρος της συλλογής έργων τέχνης του ξενοδοχείου βρίσκεται στο Galerie Café αλλά και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

  Η Τέχνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ξενοδοχείου.

  Αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εμπειρίας του Athens Capital Hotel-MGallery Collection αποτελεί η Τέχνη. Ένα από τα πιο σημαντικά έργα του Έλληνα γλύπτη Γεώργιου Λάππα, το Mappemonde, φιλοξενείται στον δέκατο όροφο του ξενοδοχείου, ενώ οι περίπου 3.000 φιγούρες που το απαρτίζουν διατρέχουν όλους τους ορόφους στο αίθριο του ξενοδοχείου.

  Σημαντικό μέρος της συλλογής του ξενοδοχείου βρίσκεται και στο Galerie Café αλλά και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με έργα αναγνωρισμένων αλλά και ανερχόμενων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως οι Γιάννης Μόραλης, Γιάννης Αδαμάκος, Σπύρος Βασιλείου, Δημοσθένης Κοκκινίδης, Παναγιώτης Τέτσης, Ευγένιος Σπαθάρης, Στέφανος Νανόπουλος (ΝΑΝΟ), Γιάννης Σταύρου, Γιάννης Παπανελόπουλος, Τάσος Χώνιας, Χρήστος Μπαλούκος και Χριστόφορος Μπαλαμπανίδης, ενώ ο Βαγγέλης Χουρσόγλου δημιούργησε μικρά γλυπτά συνδυάζοντας το παραδοσιακό μοτίβο του Ακροκέραμου με την αισθητική και την τεχνική της street art.

   

  Διαβάστε ακόμα: Μια «απόδραση» που χρειαζόμαστε – η καλοκαιρινή Ελλάδα, τα ταξίδια, τα μπουτίκ ξενοδοχεία.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top