Το Mappemonde Rooftop Pool Bar με την πανοραμική θέα στην Αθήνα.

  Μπορεί η εποχή, λόγω της COVID-19, να μην ευνοεί τη συνθήκη «ξενοδοχείο», εντούτοις, οφείλουμε να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα. Η Ελλάδα κατάφερε -ως τώρα- να ξεφύγει από το μεγάλο κύμα που σκέπασε άλλες χώρες και δευτερευόντως, όχι, ο ιός δεν θα είναι για πάντα παρών ως δυνάστης. Κάποια στιγμή θα μάθουμε να ζούμε μαζί του και να τον αντιμετωπίζουμε.

  Επομένως, η ζωή πρέπει να συνεχιστεί, η οικονομική δραστηριότητα να ανθίσει εκ νέου, η Αθήνα, εν προκειμένω, να γίνει πάλι η φιλόξενη πόλη που θα μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες πρώτης ποιότητας στους τουρίστες. Επομένως: έχει λογική που ένα ξενοδοχείο υψηλής κλάσης όπως το Athens Capital Hotel – MGallery αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του την 1η Σεπτεμβρίου. Απάντηση: αναμφίβολα ναι.

  Οι πύλες του ξενοδοχείου ανοίγουν την 1η Σεπτεμβρίου.

  Ακριβώς στην «καρδιά» του κέντρου (Πανεπιστημίου και Κριεζώτου), εκεί που αναπτύσσεται ο πολυσυζητημένος Μεγάλος Περίπατος, αλλά και όλη η εμπορική -και όχι μόνο- κίνηση της πόλης, το Athens Capital Hotel θα έρθει να προσθέσει την αισθητική των ξενοδοχείων MGallery.

  Το ξενοδοχείο διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εντυπωσιακή Προεδρική Σουίτα.

  Πρόκειται για επένδυση ύψους 25 εκατ. ευρώ της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. (ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία) και φιλοδοξεί να συστήσει ένα αριστοκρατικό και πολιτιστικό σημείο συνάντησης όπου η τέχνη πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύγχρονη γαστρονομία και τη high-end εμπειρία διαμονής.

  Οι λιτές γραμμές είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτες.

  Το ξενοδοχείο διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εντυπωσιακή Προεδρική Σουίτα. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του ξεχωριστή αισθητική με διακριτικά ελληνικά σύμβολα και σχέδια, λιτές γραμμές και κομψά υλικά.

  Το MFlavours, το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου με το κομψό και χαλαρό περιβάλλον, αναμένεται να ταξιδέψει τους φιλοξενουμένους στη γαστρονομία της Μεσογείου, ενώ το Galerie Café στο ισόγειο θα αποτελέσει ένα ακόμη σημείο συνάντησης στην καρδιά της Αθήνας.

  Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του ιδιαίτερη αισθητική.

  Το Mappemonde Rooftop Pool Bar με την πανοραμική θέα στην Αθήνα ξεναγεί τον επισκέπτη σε κάθε έκφανση της πρωτεύουσας από το πρωί έως το βράδυ, με την εγκατάσταση του εντυπωσιακότερου μέρους του Mappemonde, έργου Τέχνης του Γιώργου Λάππα που δημιουργήθηκε το 1988, να πρωταγωνιστεί. Το επιβλητικό έργο αποτελείται από 3.000 κομμάτια, τα οποία διατρέχουν τους χώρους του ξενοδοχείου.

  Πρόκειται για επένδυση ύψους 25 εκατ. ευρώ της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

  Διακριτικά ελληνικά σύμβολα και σχέδια, λιτές γραμμές και κομψά υλικά.

  Από την 1η Σεπτεμβρίου, το ξενοδοχείο φέρνει τη φιλοσοφία της MGallery Collection στην Ελλάδα, αλλά και τη δέσμευση της Accor (εταιρεία που ειδικεύεται στην ολιστική φιλοξενία «augmented hospitality» παγκοσμίως και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς) για εξαιρετικές υπηρεσίες και ασφαλή διαμονή, που είναι ζητούμενο στις μέρες μας.

  Ο Jean-Charles Delgado, COO της Accor Νότιας Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Αναμένουμε με χαρά το άνοιγμα του Athens Capital Hotel, του πρώτου ξενοδοχείου της MGallery Collection στην Ελλάδα με το οποίο συστήνουμε ένα ακόμη brand της Accor στο ελληνικό κοινό, μια εξαιρετική προσθήκη στα properties του Ομίλου στη χώρα. Τοποθετημένο στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην Πλατεία Συντάγματος, το Athens Capital Hotel θα αποτελέσει συνώνυμο της πόλης, το σημείο όπου κανείς μπορεί να βιώσει τον αληθινό χαρακτήρα της Αθήνας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τη δημιουργία της εν λόγω μονάδας ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, με την οποία μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Αυτή η σημαντική συνεργασία αντικατοπτρίζεται στην ατμόσφαιρα και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, η έναρξη λειτουργίας του οποίου την 1η Σεπτεμβρίου θεωρούμε ότι θα εισάγει τη νέα εποχή της αθηναϊκής φιλοξενίας».

   

  Διαβάστε ακόμα: Πύργος του Πειραιά – αλλάζει έπειτα από 45 χρόνια.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top