Το DS Store φιλοξενεί  πλούσια γκάμα αξεσουάρ και merchandising (photo DS Automobiles).

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αξιωματούχοι της γαλλικής πρεσβείας και του προξενείου της Ακτής Ελεφαντοστού, καθώς και οι κ. Nuno Coutinho (Vice President Sales Performance & Pricing) και Bernard Dantec (Project Design Director) της DS Automobiles.

  Η οποία DS Automobiles είναι, από το 2014, μια αυτόνομη, premium μάρκα που ανήκει στο Group PSA και, ως premium, βρίσκεται πάνω από τις Peugeot, Citroën και Opel του ίδιου Group. Όπως, λ.χ., η Audi (την οποία μάλιστα η εταιρεία θεωρεί εκ των κυρίων ανταγωνιστών – ο άλλος είναι η ΜΙΝΙ) βρίσκεται πάνω από τις Volkswagen, Skoda και SEAT του Ομίλου VW.

  O Aντώνης Ρέμος δοκιμάζει τα… κάλλη της θεάς (photo DS Automobiles).

  Στα εγκαίνια βρέθηκαν μέλη του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, όπως ο αοιδός κ. Ρέμος, ο ηθοποιός κ. Ουγγαρέζος και ο survivor κ. Κοκκινάκης, φίλοι και συνεργάτες του Ομίλου, καθώς και εκλεκτοί εκπρόσωποι του αυτοκινητικού Τύπου.

  Τα μοντέλα της μάρκας συνδυάζουν avant-garde design, τεχνολογία, άνεση, επιδόσεις, κορυφαία υλικά και γαλλική φινέτσα.

  Master of Ceremonies ήταν ο κ. Δημήτρης Καββούρης, Chief Operating Officer και της ελληνικής DS Automobiles, ο οποίος, συνεπικουρούμενος από τους κ. Coutinho και Dantec, ανέλυσε τη φιλοσοφία, τον προσανατολισμό και τη στρατηγική της μάρκας στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας και τη νέα DS 3 Crossback. Ο δε κ. Coutinho, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη θερμή σχέση που έχει αναπτυχθεί στα 50 χρόνια συνεργασίας του Ομίλου Συγγελίδη με τo Group PSA και στην επιτυχημένη κοινή τους πορεία.

  Οι επισκέπτες του πρώτου DS Store, στο 240-242 της Λ. Κηφισίας, στο Χαλάνδρι, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα σύγχρονα μοντέλα της μάρκας.

  Οι επισκέπτες του πρώτου DS Store, στο 240-242 της Λ. Κηφισίας, στο Χαλάνδρι, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα σύγχρονα μοντέλα της μάρκας, που συνδυάζουν το, κατά την εταιρεία, avant-garde design, την τεχνολογία, την άνεση, τις επιδόσεις, τα κορυφαία υλικά και τη γαλλική φινέτσα.

  Ο κ. Nuno Coutinho (αριστερά) και ο κ. Δημήτρης Καββούρης (photo DS Automobiles).

  Αυτά τα μοντέλα, προς ώρας, είναι η DS 7 Crossback, η οποία παρουσιάστηκε στο τέλος του 2018, και η DS 3, επίσης Crossback, η οποία παρουσιάστηκε στους ως άνω εκπροσώπους του ειδικού Τύπου, μόλις την προηγούμενη μέρα στον Ναυτικό Όμιλο της Βουλιαγμένης.

  Το DS Store τέλος φιλοξενεί επίσης πλούσια γκάμα αξεσουάρ και merchandising, ενώ προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία DS Virtual Vision των αυτοκινήτων της μάρκας, καθώς και τη δυνατότητα test-drive και για τις δυο DS.

  Δείτε περισσότερα για τη DS Automobiles εδώ.

   

  Διαβάστε ακόμα: Mazda Ελλάδας, αναγέννηση τώρα.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top