Οι επιβάτες της Premium οικονομικής τρώνε σε πορσελάνινα σερβίτσια με αληθινά μαχαιροπίρουνα.

  Πιο άνετα καθίσματα, επιπλέον χώρος για να μην αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε κλωβό, πριβέ οθόνη για να βλέπεις μια ταινία ή να ακούς την αγαπημένη σου μουσική και, φυσικά, βελτιωμένο φαγητό.

  Το να πετάς με την Emirates στην καμπίνα της Premium Oικονομικής Θέσης είναι όντως απολαυστικότερο από την απλή Economy, χωρίς βέβαια να φτάνει την Business.

  H Emirates είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στην περιοχή που προσφέρει καμπίνα Premium Οικονομικής Θέσης.

  Η Emirates αποκάλυψε πρόσφατα ότι η καμπίνα της Premium Οικονομικής Θέσης θα είναι πλέον διαθέσιμη για κρατήσεις από την 1η Ιουνίου 2022. Η νέα κατηγορία θέσης θα είναι διαθέσιμη στους επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν με αεροσκάφη Α380 προς το Λονδίνο, το Παρίσι και το Σίδνεϊ από την 1η Αυγούστου, καθώς και προς το Κράισττσερτς από τον Δεκέμβριο. Να σημειωθεί πως η Emirates είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στην περιοχή που προσφέρει καμπίνα Premium Οικονομικής Θέσης.

  Ολα ξεκινούν από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα, στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι θα υπάρχει ξεχωριστός χώρος check-in για τους επιβάτες που θα έχουν επιλέξει την Premium Οικονομική Θέση. Εναλλακτικά, οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα πολλά περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης για check-in ώστε να αποφύγουν την αναμονή σε ουρές.

  Η καμπίνα της Premium Οικονομικής Θέσης της Emirates είναι ντυμένη με ξύλο, παρόμοιο με αυτό της Διακεκριμένης Θέσης, ενώ κάθε -δερμάτινο- κάθισμα έχει προσκέφαλα που ρυθμίζονται με έξι τρόπους.

  Τα καθίσματα είναι δερμάτινα.

  Επίσης τα καθίσματα έχουν μεγάλη κλίση έως και 40 ίντσες, πλάτος 19,5 ίντσες και ανάκλιση 8 ίντσες. Διαθέτουν στηρίγματα και υποπόδια για μεγαλύτερη άνεση καθώς και άλλες λεπτομέρειες, όπως εύκολα προσβάσιμα σημεία φόρτισης και βελτιωμένο ατομικό τραπέζι. Στις έξτρα ανέσεις, τους επιβάτες περιμένουν απαλές κουβέρτες που έχουν φτιαχτεί από ανακυκλωμένα υλικά και μεγαλύτερα μαξιλάρια.

  Yπολογίστε ότι θα πληρώσετε 25-30% περισσότερο από την απλή οικονομική θέση, και 55-60% λιγότερο από την business.

  Ενσωματώνοντας στοιχεία εμπνευσμένα από τη Διακεκριμένη Θέση, προσφέρεται στους επιβάτες ένα ποτό καλωσορίσματος σε γυάλινο ποτήρι. Κατά τη διάρκεια του γεύματος σερβίρονται  τοπικές γεύσεις με εποχικά συστατικά, σε πορσελάνινα σερβίτσια και με αληθινά μαχαιροπίρουνα (από ανοξείδωτο ατσάλι). Επίσης, θα υπάρχει λίστα με ποτά που θα περιλαμβάνει και καλύτερα κρασιά από την απλή Economy καμπίνα.

  Oι επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους έως και 5.000 κανάλια για μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ειδήσεις.

  Οσο για την ψυχαγωγία, κάθε κάθισμα διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών, μια από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία του, για να απολαύσουν οι επιβάτες έως και 5.000 κανάλια για μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ειδήσεις και άλλο περιεχόμενο στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates.

  Η καμπίνα της Premium Οικονομικής Θέσης βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κύριου “καταστρώματος” του αεροσκάφους Α380 της Emirates, το οποίο περιλαμβάνει 56 θέσεις σε διάταξη 2-4-2. Στο δε αεροσκάφος Boeing 777 της εταιρείας, θα τοποθετηθούν έως και 24 Premium Οικονομικές Θέσεις σε ένα ειδικό τμήμα καμπίνας μεταξύ της Διακεκριμένης και της Οικονομικής Θέσης.

  Οι θέσεις είναι γύρω στα 50 εκ. φαρδύτερες από την απλή οικονομική. ο μπροστινός χώρος για τα πόδια αυξάνεται κατά 15 περίπου εκατοστά.

  Αφήσαμε για το τέλος, το ζουμί: πόσο παραπάνω χώρο παίρνεις και με τί μεγαλύτερο κόστος; Οι θέσεις είναι πολύ πιο φαρδιές, γύρω στα 50 εκατοστά φαρδύτερες. Το διάστημα για τα πόδια ως το μπροστινό κάθισμα αυξάνεται κατά 15 περίπου εκατοστά. Όσο για την τιμή, υπολογίστε ότι θα πληρώσετε 25-30% περισσότερο από την απλή οικονομική θέση, και 55-60% λιγότερο από την business.

   

  Διαβάστε ακόμα: Σταματήστε να ρίχνετε το κάθισμα στο αεροπλάνο.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top