Η μαγευτική θέα στο Καβούρι. Φωτό: Richard Waite.

  Είναι γεγονός: το Astir Palace ξαναμπαίνει στο παγκόσμιο τουριστικό σιρκουί και μάλιστα με την υπογραφή Four Seasons. Βρίσκεται, πλέον, στην τελική ευθεία για να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες. Η αναγγελία από μεριάς της εταιρείας ότι άρχισε να δέχεται κρατήσεις με χρονικό ορίζοντα τις 29 Μαρτίου 2019, δείχνει ότι το πολυτελές ξενοδοχείο βγαίνει εκ νέου στο προσκήνιο φιλοδοξώντας να γίνει κορυφαίος προορισμός παγκοσμίου επιπέδου.

  Η αναβίωση του ιστορικού ξενοδοχείου της Αθηναϊκής Ριβιέρα, σε συνδυασμό με την πρώτη Four Seasons εμπειρία για την Ελλάδα, δεν μπορεί παρά να είναι σημαντική -ποιοτική- προσθήκη για τον τομέα του τουρισμού, ενώ δίνει και τον τόνο για την περαιτέρω ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Ήδη, οι τιμές των ακινήτων στη Βουλιαγμένη έχουν αυξηθεί σημαντικά.

  Τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια. Φωτό: Richard Waite.

  Η εταιρεία που έχει αναλάβει τη διεύθυνση του ξενοδοχείου δρομολογεί, πέραν των νέων εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών που θα προσφέρει στους πελάτες, να παρέχει υψηλού επιπέδου επιλογές εστίασης και διασκέδασης.  Το project είναι φιλόδοξο, όπως οφείλει να είναι. Πρόκειται για ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα περιλαμβάνβει 303 δωμάτια, επτά εστιατόρια και lounges, τρεις ιδιωτικές παραλίες, ένα μοναδικό Spa και αμέτρητες επιλογές δραστηριοτήτων.

  Όπως γίνεται κατανοητό: στόχος είναι να γίνει το Four Seasons Astir Palace ένα παραθαλάσσιο θέρετρο αιχμής που θα προσφέρει μιαν αξέχαστη εμπειρία διακοπών και μάλιστα σε προνομιακό σημείο, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από ιστορικά μνημεία, από το κέντρο της πόλης και το αεροδρόμιο. Ο νέος Αστέρας έχει τα φόντα να τραβήξει προς τα εμπρός όλο το κάρο του Ελληνικού τουρισμού. Ευχόμαστε καλή επιτυχία!

  Η μεταμόρφωση του Astir Palace στην πρώτη Four Seasons εμπειρία διακοπών στην Ελλάδα, αποτελεί ένα στοίχημα που αν κερδηθεί τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια για την ελληνική οικονομία.

  «Πουθενά στον κόσμο ο αρχαίος πολιτισμός και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν ενώνονται τόσο αρμονικά όσο στην Ελλάδα» αναφέρει ο Sam Ioannidis, νέος Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου.«Με το προνόμιο να βρισκόμαστε μόλις 30 λεπτά μακριά από την Ακρόπολη και το Αεροδρόμιο, οι ιδανικές διακοπές δεν ήταν ποτέ πιο προσβάσιμες. Είτε επιλέξετε να μείνετε μαζί μας  για ένα σύντομο διάλειμμα,  είτε να περάσετε μερικές εβδομάδες διακοπών, περιηγηθείτε στα αξιοθέατα αυτού του τόπου και βυθιστείτε στη γοητεία και τη διασκέδαση που προσφέρει η Αθηναϊκή Ριβιέρα. Σε κάθε περίπτωση στη Four Seasons είμαστε εδώ για να συνθέσουμε μαζί  το παζλ των δικών σας ιδανικών διακοπών».

  Τα εξαιρετικά μαρμάρινα μπάνια. Φωτό: Richard Waite.

  Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο παλιός Αστέρας ήταν τα καλοκαίρια σημείο συνάντησης για τους εύπορους Αθηναίους επί πολλές δεκαετίες, ενώ είχε κατά καιρούς προσελκύσει διάσημους καλεσμένους από την Ελλάδα και τον κόσμο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο τελευταίος του υψηλός φιλοξενούμενος ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα. Κι επειδή οι εποχές έχουν αλλάξει και είναι ακόμη πιο απαιτητικές, η μεταμόρφωση του Astir Palace στην πρώτη Four Seasons εμπειρία διακοπών στην Ελλάδα, αποτελεί ένα στοίχημα που αν κερδηθεί (και πρέπει να κερδηθεί), τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια για τον τουρισμό της πρωτεύουσας και γενικώς για την ελληνική οικονομία.

   

  Διαβάστε ακόμα: Top 5 λογοτεχνικά ξενοδοχεία στην Αμερική.

   

   

   

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top