“Με ζεσταίνει η πανοπλία. What else?”

  Η ιστορία έχει ως εξής: ο ιππότης George φορώντας τη βαριά πανοπλία του, σώζει ένα μεσαιωνικό βασίλειο και αναζητά στους δρόμους της Νέας Υόρκης τη μεγαλύτερή του επιθυμία, να καταναλώσει τον καλύτερο καφέ του βασιλείου. Όπως  καταλαβαίνουμε ο George (επίθετο δεν χρειάζεται, ένας είναι ο George) δεν θα είναι μόνος, γιατί ο George ποτέ δεν είναι μόνος- πάντα συνοδεύεται. Εδώ παρέα θα έχει την Natalie Dormer, την Margaery Tyrell του “Game of Thrones”. Μαζί  θα κατακτήσουν τις περισσότερες από 30 χώρες στις οποίες θα παρουσιαστεί η νέα αυτή παγκόσμια καμπάνια της Nespresso.

  Μια έξοχη λήψη από τα γυρίσματα, αλλά κάποια στιγμή να μας εξηγήσει πως καταφέρνει και πιάνει το φλιτζανάκι με το Nespresso με το σιδερόφρακτο γάντι.

  Το τηλεοπτικό σποτ, διάρκειας 60 δευτερολέπτων, διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό βασίλειο του μεσαίωνα, όπου ο George είναι ο έντιμος ιππότης μίας τρομακτικής βασίλισσας. Αφού κατορθώνει να σώσει το βασίλειο σκοτώνοντας ένα δράκο, του προσφέρεται η δυνατότητα να εκπληρώσει τη μεγαλύτερή του επιθυμία. Απλά πράγματα, από αυτά που συμβαίνουν σε όλα τα παραμυθένια (#διπλής) διαφημιστικά. Και επειδή και λίγος σουρεαλισμός ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, τον βλέπουμε να μεταφέρεται σε μία αίθουσα κινηματογράφου όπως και να επιβαίνει σε ένα λεωφορείο, κάνοντας τα πάντα για να βρει τον αγαπημένο του καφέ Nespresso.

  Ο George δεν είναι πρωτάρης στα διαφημιστικά και ακόμη περισσότερο σε αυτά της Nespresso: Συνεργάζονται από το 2006.

  Ο ιππότης Clooney στα γυρίσματα του διαφημιστικού για της καμπάνια της Nespresso που κυκλοφόρησε σήμερα, 17/10.

  «Συνεργάζομαι με τη Nespresso πολλά χρόνια και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που επέστρεψα. Αυτή τη φορά έχω την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω δίπλα σε μία πολύ ταλαντούχα ηθοποιό, τη Natalie Dormer» δηλώνει ο ευγενής και πάνω από όλα επαγγελματίας George και δίνει πάσα στην συμπρωταγωνίστρια του να πει κι εκείνη, αυτά που πρέπει: «Είμαι λάτρης του καφέ Nespresso και η οικογένειά μου θεωρεί πως είμαι η πλέον κατάλληλη να κάνω αυτό το διαφημιστικό. Το να δουλέψω με τον George Clooney είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Είναι τόσο απολαυστικός και αστείος!». ΟΚ, σωστοί κι οι δύο και μπράβο τους, με τόσο εκλεκτό καφέ που ήπιαν δωρεάν.

  Ο George δεν είναι πρωτάρης στα διαφημιστικά και ακόμη περισσότερο σε αυτά της Nespresso. Συνεργάζονται από το 2006 και έχουν φτιάξει και οι δύο πολύ καλό προφίλ που αντέχει στο χρόνο και αναγνωρίζεται αμέσως. O Clooney της Nespresso είναι ένα brand από μόνο του (εξίσου -σχεδόν- με τον Clooney της Amal).  Η αλήθεια πάντως είναι πως η εταιρεία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο να κάνει την ανακύκλωση προσβάσιμη σε όλους, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή του κοινού στο πρόγραμμα, που υποστηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον ηθοποιό.

  Ο George Clooney συναντά την Natalie Dormer, την Margaery Tyrell του “Game of Thrones”. Αυτός, ο Ιππότης. Αυτή, η Βασίλισσα. Τους ενώνει ένα καλός καφές.

  Η έξυπνη και όμορφα κινηματογραφημένη καμπάνια περιλαμβάνει και ένα σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων με τον τίτλο «Really, George?», όπου πρωταγωνιστούν πολλοί από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε κάθε στάδιο της παραγωγής καφέ, από αγρονόμους και καλλιεργητές, έως στελέχη και ειδικούς της Nespresso, το οποίο αν μη τι άλλο δείχνει πως κάποιοι έχουν το χιούμορ και το τουίστ που όλοι χρειαζόμαστε.

   

  Διαβάζουμε ακόμα: Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση όλων των εποχών;

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top