Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Google κέρδισε την πρώτη θέση στη λίστα του Business Insider, με τις καλύτερες εταιρείες για να εργάζεται κάποιος σήμερα. (Φωτογραφίες: Wikipedia)

  Ποια είναι η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό το πρωί, όταν χτυπάει το ξυπνητήρι και πρέπει να σηκωθείς για να πας στο γραφείο σου; ΟΚ, η αλήθεια είναι ότι διαφέρει αυτό ανάλογα με τη μέρα. Υπάρχουν μέρες που νιώθεις σαν εκείνα τα πρωινά που έπρεπε να πας σχολείο, θα έπεφτε διαγώνισμα και δεν είχες διαβάσει. Υπάρχουν εκείνες οι μέρες που θέλεις να κουλουριαστείς με το πάπλωμα αγκαλιά και να μη σηκωθείς από το κρεβάτι μέχρι να φτάσει η άνοιξη. Υπάρχουν εκείνες οι μέρες που ετοιμάζεσαι με βαριά καρδιά, ξεφυσάς καμιά 15αρια φορές και μετράς αντίστροφα μέχρι να τελειώσει η δουλειά. Υπάρχουν, βέβαια και εκείνες οι μέρες που σηκώνεσαι μέσα στην καλή χαρά – μάλλον θα είναι Παρασκευή.

  Στην τελευταία κατηγορία, πάντως, φαίνεται να ανήκουν οι εργαζόμενοι της Google. Είτε είναι Παρασκευή είτε Δευτέρα. Το Business Insider παρουσίασε τη λίστα με τις 50 καλύτερες μεγάλες εταιρείες των ΗΠΑ, σύμφωνα με τους υπάλληλούς τους και ο διαδικτυακός κολοσσός αποδείχθηκε το καλύτερο μέρος για να εργάζεσαι.

  Πάνω από 3 εκατομμύρια εργαζόμενοι, από 30.000 διαφορετικές εταιρείες, συμμετείχαν στην έρευνα του Business Insider.

  Το γνωστό web περιοδικό έστειλε ένα ερωτηματολόγιο σε πάνω από 3 εκατομμύρια εργαζομένους σε περισσότερες από 30.000 εταιρείες της Αμερικής και ανάλογα με τις απαντήσεις τους, παρουσίασε τις 50 κορυφαίες επιχειρήσεις όπου αξίζει να δουλεύει κάποιος σήμερα. Η Google στο σύστημα αξιολόγησης του BI έβγαλε βαθμό 4,54 στα 5, κερδίζοντας την πρώτη θέση για 2η συνεχόμενη χρονιά.

  Από χώρους ψυχαγωγίας και γυμναστήρια μέχρι πάρκα και δωρεάν φαγητό, η Google έχει δημιουργήσει ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.

  Κάτι που δεν πρέπει να μας προκαλεί και ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς η εταιρεία είναι γνωστή για το ευχάριστο εργασιακό της περιβάλλον. Σκεφτείτε ότι οι εργαζόμενοι της Google στο αρχηγείο της στην Καλιφόρνια -γνωστό και ως Googleplex- έχουν από τα πλέον ντιζαϊνάτα γραφεία, χώρους διασκέδασης και ξεκούρασης, γυμναστήρια, πάρκα, κομμωτήρια, δωρεάν gourmet φαγητό, γήπεδα, πλυντήρια ρούχων (για όσους δεν προλαβαίνουν να πλένουν στο σπίτι), ποδήλατα για να πηγαίνουν από το ένα κτίριο στο άλλο και πάρα πολλά ακόμα.

  Αυτό είναι το top 10 του Business Insider:
  1. Google
  2. HubSpot
  3. Facebook
  4. Salesforce
  5. Cornerstone OnDemand
  6. Indeed
  7. LinkedIn
  8. Intuit
  9. Netflix
  10. Zillow

   

  Διαβάστε ακόμα: Top 5 στιλάτα εταιρικά «αρχηγεία» τα οποία θα ήθελες να είναι το σπίτι σου

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top