Σκοπός του προγράμματος είναι να αναδείξει τις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει ο κλάδος.

  Oσοι γνωρίζουν λένε πως φέτος η τουριστική κίνηση στη χώρα μας θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Η «βαριά βιομηχανία» μας, όμως, θα χρειαστεί και τα κατάλληλα «χέρια» για να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ο ξενοδοχειακός κλάδος και αυτός της καφεστίασης βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος, επομένως χρειάζονται περαιτέρω ενίσχυση.

  Να γιατί το HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το Νο1 πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα, παίζει καθοριστικό ρόλο. Αυτή τη φορά ταξιδεύει έως το Ηράκλειο της Κρήτης, από τις 29 έως και τις 31 Μαρτίου, για ένα τριήμερο γεμάτο γνώσεις και έμπνευση μέσα από δωρεάν εκπαιδεύσεις, workshops και ομιλίες. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ.

  Μέσα από διαφορετικά σεμινάρια, workshops και inspirational talks οι συμμετέχοντες θα εξελιχθούν πάνω στις πιο περιζήτητες δεξιότητες στην αγορά.

  Το τριήμερο training θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο LYTTOS BEACH, με στρατηγικούς συνεργάτες το Kariera.gr και τη Workathlon και με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και έμπειρους ambassadors της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε ρόλο εκπαιδευτών.

  Μέσα από διαφορετικά σεμινάρια, workshops και inspirational talks οι συμμετέχοντες θα εξελιχθούν πάνω στις πιο περιζήτητες δεξιότητες στην αγορά όπως: Τεχνικές barista & bartending, Mixability, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Customer Service Excellence, Upselling-Cross selling & Social Media, Customer Loyalty,Pairing Gastronomy, Sustainability & Zero Waste τεχνικές, Menu Engineering, PnL, Food Hygiene κ.α.

  Μεταξύ αυτών που θα μιλήσουν είναι ο Γιώργος Μπάγκος, Co-Founder Three Cents και ο Γιώργος Δενδράκης, Corporate Bar Manager Hersonissos Group Hotels.

  Το τριήμερο training θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο LYTTOS BEACH.

  Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας που πραγματοποίησε η Coca-Cola Τρία Έψιλον για τις συνήθειες των τουριστών στη χώρα μας.

  Στο πλαίσιο του προγράμματος, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με στελέχη της εταιρείας και της αγοράς σχετικά με την ανάπτυξη του τουρισμού, την εξέλιξη του κλάδου HoReCa και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ενίσχυσή του. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας που πραγματοποίησε η Coca-Cola Τρία Έψιλον με αντικείμενο τη συμπεριφορά και τις συνήθειες των τουριστών αλλά και των Ελλήνων που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

  Oι ομιλητές στο panel discussion θα είναι οι: Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Τρία Έψιλον, Μαργαρίτα Σιγανού, Διευθύντρια Siganos SA Wine & Spirits, Νίκος Χαλκιαδάκης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, Μαντώ Πατσαούρα, Managing Director, kareiera.gr και Κατερίνα Σαντίκου, Founder & Managing Director Workathlon.

  Το πρόγραμμα HoReCa Empowered υλοποιείται στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ενίσχυση του κλάδου HoReCa, μέσω της διάθεσης ενός 24/7 χαρτοφυλακίου, των ενεργειών για τη στήριξη των πελατών και συνεργατών της, και την ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας του κλάδου. Σκοπός του προγράμματος είναι να αναδείξει τις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει ο κλάδος και να συμβάλλει με τα απαραίτητα εφόδια στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

   

  //Κλείσε εδώ τη θέση σου για τα δωρεάν physical sessions, που σου προσφέρουν και βεβαίωση παρακολούθησης για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου!

   

   Διαβάστε ακόμα: Πλατφόρμα Empowered. Νέα εποχή, νέες ευκαιρίες, νέες δεξιότητες.

   

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top