Άμα τη λήξει του lockdown, στην έκθεση Kosmoride της Kosmocar θα βρείτε περισσότερα από 35 ηλεκτρικά ποδήλατα, από διάφορες μάρκες (photo Kosmoride).

  Tο καλοκαίρι που μας πέρασε, στην έκθεση όπου κάποτε στεγαζόταν η Bentley Athens, στο Μαρούσι, ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο «experience store», γράφει εδώ, της Kosmoride, μονάδας της Kosmocar για ηλεκτρικά ποδήλατα.

  Εκεί, η μετά lockdown εποχή, οι ποδηλάτες ανάμεσά σας θα βρείτε περισσότερα από 35 e-bikes, από διαφορετικές μάρκες (Stromer, Giant, Ducati, Riese & Müller κ.ά.), έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να κάνετε test-ride πρακτικά στα περισσότερα.

  Και αν βρείτε πως κάποιο απ’ αυτά σας ταιριάζει, η Kosmoride προσφέρει προγράμματα απόκτησης, όπως άτοκες δόσεις, bonus απόσυρσης παλαιού ποδήλατου και επιδότηση αγοράς σε ποσοστό 40% της αξίας τού e-bike, με μέγιστη επιδότηση τα €800, σύμφωνα με το νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση.

  Μέσω του Virtual Visit της υπηρεσίας Kosmoride@home περιηγείστε εικονικά στο κατάστημα, συζητάτε με το προσωπικό και επιλέγετε ένα (ή περισσότερα) από 300 ετοιμοπαράδοτα e-bikes για αποστολή στο σπίτι (photos Kosmoride).

  Εκμεταλλευόμενη δε –με την καλή έννοια– τους περιορισμούς, η Kosmoride προσφέρει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές e-bike τη δυνατότητα αγοράς και μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone. Η νέα υπηρεσία «Kosmoride@home», που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Ελλάδα, πέρα από την on-line επικοινωνία των πωλητών της εταιρείας με τον πελάτη και την εικονική περιήγηση στην έκθεση, παρέχει τη δυνατότητα –και τα πλεονεκτήματα– της αγοράς on-line.

  Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 300(!) ετοιμοπαράδοτα e-bikes.

  Επιλέγοντας το Virtual Visit είναι σαν να επισκέπτεστε δια ζώσης το κατάστημα, έχοντας την ευκαιρία να δείτε όλα τα ηλεκτρικά ποδήλατα που βρίσκονται εκεί, καθώς και να συζητήσετε on-line με το προσωπικό όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, επιδότηση, απόσυρση κ.λπ.) – ιδιαίτερα χρήσιμο και για όσους από σας βρίσκεστε εκτός Αθήνας.

  Μπορείτε δε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 300(!) ετοιμοπαράδοτα e-bikes. Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία, υπάρχει η δυνατότητα το ποδήλατο που τελικά θα διαλέξετε να σταλεί στον χώρο σας μέσα σε δυο εργάσιμες μέρες – για διευθύνσεις εντός Αττικής, υποθέτω.

  Δείτε περισσότερα εδώ.

   

  Διαβάστε ακόμα: Ποδηλατώντας στην πόλη: ένας οδηγός επιβίωσης.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top