Πετάμε με Let’s Ferry. Tώρα γίνεται.

  Όπου θάλασσα βάλτε στο νου σας (και) ουρανό. Αλλωστε, με ένα τρόπο και τα δύο ορίζουν τον κόσμο μας. Μήπως, όμως, ορίζουν και τις διακοπές μας; Είτε με καράβι θα μετακινηθούμε προς τον αγαπημένο μας προορισμό είτε με αεροπλάνο (ναι, σαφώς υπάρχει και η επιλογή του αυτοκινήτου), επομένως αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι η ασφάλεια και η αμεσότητα.

  Αμεσα και με ένα κλικ οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερωθούν εύκολα και γρήγορα για τους ναύλους και τα δρομολόγια των αεροπορικών εισιτηρίων.

  Να μπορείς, δηλαδή, να κλείσεις τα εισιτήριά σου άμεσα, δίχως να χρειάζεται να λύσεις μια δύσκολη εξίσωση και να ξέρεις ότι τελικά δεν θα συμβεί κάποιο περίεργο γεγονός στο μεσοδιάστημα. Η Let’s Ferry που έχει επιτυχημένη πορεία στη θάλασσα, καθώς η πλατφόρμα έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που διαθέτει είναι από τις σημαντικότερες του χώρου, ξέρει τον τρόπο.

  Για ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά εισιτήρια. Εχουμε, φυσικά, και την επιλογή του αυτοκινήτου.

  Τώρα, ήρθε ο καιρός να ανέβει προς τα… πάνω και να προσεγγίσει και τον αέρα, καθώς στις προσφερόμενες υπηρεσίες εντάσσει και την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και τις κρατήσεις ξενοδοχείων. Κι όλα αυτά με ένα κλικ που είναι άκρως σημαντικό για να μην μπλέκουμε σε τεχνολογικούς δαιδάλους.

  Ολες οι συναλλαγές στην πλατφόρμα γίνονται με απόλυτη ασφάλεια και δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και Paypal.

  Αμεσα, λοιπόν, και με ένα κλικ οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερωθούν εύκολα και γρήγορα για τους ναύλους και τα δρομολόγια των αεροπορικών εισιτηρίων από και προς τους περισσότερους προορισμούς Ελλάδας και εξωτερικού και στη συνέχεια να προχωρήσουν στις αγορές τους.

  Όπως αναφέρει η Digital Director της Let’s Ferry Χριστίνα Φωτεινοπούλου «η οργάνωση ενός ταξιδιού γίνεται τώρα ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία αφού ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα www.letsferry.com και δυνατότητα κράτησης ξενοδοχείου ή η εναλλακτική του αεροπορικού ταξιδιού. Έτσι όλες οι ταξιδιωτικές ανάγκες των χρηστών συγκεντρώνονται σε ένα site».

  «Επενδύοντας στην τεχνολογία που οδηγεί στην απλοποίηση των ταξιδιών, η Let’s Ferry βοηθά τους ταξιδιώτες να συνδεθούν με καταλύματα κάθε τύπου και κοστολογίου για ολιγοήμερες ή περισσότερες ημέρες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ξενοδοχεία, πολυτελείς βίλες, δωμάτια, resorts, σπίτια για αναψυχή ή για επαγγελματικά ταξίδια, σε χιλιάδες πόλεις, σε κεντρικά σημεία, στα προάστια, σε τουριστικά θέρετρα, στην καλύτερη εγγυημένη τιμή» προσθέτει η Digital Director της Let’s Ferry.

  Το interface της Let’s Ferry είναι απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη.

  Υπενθυμίζεται ότι όπως και στην κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέχρι σήμερα, όλες οι συναλλαγές στην πλατφόρμα γίνονται με απόλυτη ασφάλεια και δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και Paypal.

  Με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού web check-in, οι επιβάτες κερδίζουν χρόνο και παραμένουν ασφαλείς, χωρίς τον κίνδυνο συνωστισμού.

  Για ξέγνοιαστες διακοπές δίχως να σπαζοκεφαλιάζουμε για να κλείσουμε εισιτήρια.

  Επιπλέον, η Let’s Ferry έχει αναβαθμίσει τη λειτουργικότητά της με νέες σύγχρονες εφαρμογές, εξασφαλίζοντας εύκολη πλοήγηση με ανανέωση των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Τέλος, με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού web check-in, οι επιβάτες κερδίζουν χρόνο και παραμένουν ασφαλείς, χωρίς τον κίνδυνο συνωστισμού. Αυτονόητα, η Let’s Ferry δίνει προτεραιότητα στην διατήρηση των κανόνων υγιεινής και στα ορθά πρωτόκολλα, όπως αυτά διαμορφώνονται πριν και κατά τη διάρκεια του κάθε ταξιδιού.

   

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.letsferry.com

   

  Διαβάστε ακόμα: Οδηγός χαλάρωσης στην Αμοργό.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top