Το φετινό σόου θα διαρκέσει έως τις 5 Οκτωβρίου.

  Η θάλασσα δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι. Αυτοί που ξέρουν τις χάρες της, είναι σε θέση να την χαίρονται πολλούς περισσότερους μήνες το χρόνο. Οσοι έχουν γιοτ ξέρουν. Η ελευθερία που σου προσφέρει να αρμενίζεις τα πέλαγα δεν συγκρίνεται με τίποτα. Να είναι, άραγε, μόνο αυτοί που θα τρέξουν να επισκεφθούν το φετινό Olympic Yacht Show;

  Σε καμία περίπτωση! Ακόμη και γιοτ να μην διαθέτεις δεν γίνεται να χάσεις αυτό το σόου που ξεκινάει σήμερα, 1η Οκτωβρίου, διαρκεί ως τις 5 Οκτωβρίου και φιλοξενείται στην υπερσύγχρονη Olympic Marine, στο Σούνιο. Το φετινό show περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες και κορυφαίες διεθνείς συμμετοχές.

  Το εσωτερικό γιοτ σαν αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά οι επισκέπτες.

  Βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να αποτελέσει ένα είδους εφαλτήριο για την επανεκκίνηση του θαλάσσιου τουρισμού, αλλά και να εξελιχθεί σε ένα ετήσιο διεθνές ραντεβού για τον κλάδο του yachting, προβάλλοντας και διαφημίζοντας την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Ήδη, το ενδιαφέρον του εξειδικευμένου ξένου Τύπου είναι μεγάλο και η έκθεση έχει χαρακτηριστεί, σε διεθνές επίπεδο, ως premium event. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 18:30, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και της επιχειρηματικής κοινότητας της Ελλάδος.

  Βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να αποτελέσει ένα είδους εφαλτήριο για την επανεκκίνηση του θαλάσσιου τουρισμού.

  Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν στο φυσικό τους περιβάλλον περισσότερα από 80 σκάφη όλων των κατηγοριών μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά. Σε περίοπτη θέση θα βρίσκονται και τα σκάφη ελληνικών ναυπηγείων, εκ των οποίων 2 είναι σε παγκόσμια πρεμιέρα.

  Η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar Land Rover θα δώσει εντυπωσιακό «παρών» με exclusive μοντέλα.

  Όμως το Show δεν έχει μόνο σκάφη. Η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar Land Rover, που είναι ο Platinum & Title Sponsor του Olympic Yacht Show 2021, θα δώσει εντυπωσιακό «παρών» με exclusive μοντέλα, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και test drive. Στον χερσαίο χώρο, κάτω από τον εμβληματικό Ναό του Ποσειδώνα, του θεού των Θαλασσών, οι πρωταγωνιστές του yachting θα παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική αγορά, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και του εξοπλισμού των σκαφών αναψυχής.

  Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν στο φυσικό τους περιβάλλον περισσότερα από 80 σκάφη όλων των κατηγοριών μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά.

  Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι το Olympic Yacht Show να εξελιχθεί σε πυλώνα ανάπτυξης του ποιοτικού τουρισμού στη χώρα.

  Το Olympic Yacht Show θα ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου. Για κάθε ημέρα οι εκθέτες έχουν προγραμματίσει εκδηλώσεις προκειμένου οι επισκέπτες να ενημερωθούν αλλά και να διασκεδάσουν σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, όπου θα εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι φίλοι του σκάφους περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη του event διότι, λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκαν ελάχιστα shows σε διεθνές επίπεδο. Έτσι, η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα είδος επιστροφής στην κανονικότητα για τον κόσμο του ελληνικού yachting.

  Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι το Olympic Yacht Show να εξελιχθεί σε πυλώνα ανάπτυξης του ποιοτικού τουρισμού στη χώρα. Μέσα από τις εκδηλώσεις του θα ενισχυθεί η τοπική οικονομία και θα αναδειχθούν οι δυνατότητες της περιοχής για ανάπτυξη των θαλασσίων μορφών τουρισμού σε διεθνές επίπεδο.

  Οι πρωταγωνιστές του yachting θα παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική αγορά, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας.

  Το Olympic Yacht Show διοργανώνεται από την ONDECK Events σε συνεργασία με την Olympic Marine SA, μία από τις καλύτερες οργανωμένες μαρίνες της Μεσογείου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Λαυρεωτικής.

   

   

  Διαβάστε ακόμα: In memoriam Aννίβα Αρτέμη. Αποχαιρετούμε τον οραματιστή ναυπηγό.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top