Ανάλογα με το κινητό του καθενός, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα απλό Download ως Android ή μέσω της Apple και σε μερικά δευτερόλεπτα η εφαρμογή θα βρίσκεται στο κινητό σας.

  Δεν ξέρω τι κάνατε εσείς την ημέρα των γενεθλίων σας, εγώ πάντως, πέρασα αρκετή ώρα μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Έτυχε να είναι Δευτέρα και με μια μικρή παρέα στενών φίλων αποφασίσαμε αρχικά να κάνουμε κάτι πιο καθημερινό και να πάμε για έναν απογευματινό καφέ.

  Μόνο που ακριβώς δίπλα από τον τελικό προορισμό μας υπήρχε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Για ένα λεπτό να παίξουμε ένα δελτίο είπαμε να μπούμε –θέλαμε να δοκιμάσουμε την τύχη της εορτάζουσας-, αλλά τελικά καταλήξαμε να περάσουμε εκεί ολόκληρο το απόγευμα.

  Η μόνη επαφή που υπάρχει με το ταμείο είναι για να γεμίσεις το ψηφιακό σου πορτοφόλι.

  Η αρχή έγινε με το που μπήκαμε στο κατάστημα. Εκεί, πέρα από τους πίνακες με τις κληρώσεις και τις μεγάλες και εντυπωσιακές οθόνες που έδειχναν διάφορους αγώνες, συναντήσαμε και αρκετές παρέες, διαφόρων ηλικιών να καλοπερνάνε.

  Καθίσαμε δίπλα σε κάποιους πιο νεαρούς και είδαμε ότι κάτι τους είχε εξιτάρει. Δεν σήκωναν κεφάλι από το κινητό τους, γεγονός που μας έκανε να αναρωτηθούμε για τον λόγο. Μετά από λίγο καταλάβαμε ότι έπαιζαν «Πάμε Στοίχημα» στο κινητό τους και έβλεπαν live τα αποτελέσματα των αγώνων.

  Αμέσως πιάσαμε κουβέντα μαζί τους και μας είπαν ότι όλοι τους είχαν κατεβάσει την εφαρμογή OPAP Store App και έπαιζαν από εκεί. Αποφασίσαμε να κάνουμε το ίδιο και ο πράκτορας μας βοήθησε να κατεβάσαμε την εφαρμογή επιτόπου.

  Πολύ απλά, όπως και με όλες τις εφαρμογές, επιλέξαμε, ανάλογα με το κινητό του καθενός, να κάνουμε Download ως Android ή μέσω της Apple και σε μερικά δευτερόλεπτα η εφαρμογή βρισκόταν στα κινητά μας –θα μπορούσε να κατεβεί και σε tablet, αλλά εμείς δεν είχαμε μαζί μας εκείνη την ώρα. Με μια πολύ σύντομη εγγραφή –πραγματικά η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό-, ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε.

  Η διαδικασία είναι απλή και μαθαίνεις αμέσως αν κέρδισες και πόσα χρήματα.

  Η διαδικασία είναι απλή και μαθαίνεις αμέσως αν κέρδισες και πόσα χρήματα. Η μόνη επαφή που υπάρχει με το ταμείο είναι για να γεμίσεις το ψηφιακό σου πορτοφόλι. Αγοράζεις voucher από το ταμείο, με το ποσό που θέλεις να παίξεις, παίρνεις την απόδειξη που έχει πάνω της ένα barcode, το σκανάρεις και τα χρήματα μπαίνουν στο «πορτοφόλι» σου.

  Το συγκεκριμένο App λειτουργεί μόνο όταν είσαι μέσα σε ένα κατάστημα του ΟΠΑΠ.

  Από εκεί και πέρα, είναι διαθέσιμα με ένα κλικ για να παίξεις στοίχημα, Virtuals Sports, Τζόκερ και άλλα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Για το «Πάμε Στοίχημα» εν προκειμένω, μπορείς να κάνεις cash out μέσα από την εφαρμογή, χωρίς καν να βρίσκεσαι μέσα σε κατάστημα ΟΠΑΠ.

  Όλη η δράση των αγώνων ζωντανεύει στο κινητό σου μέσα από το OPAP Store.

  H μαγεία του OPAP Store App είναι ότι σου προσφέρει παράλληλα και μία διαδραστική εμπειρία. Δεν απομονώνεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου, αλλά ζεις μαζί με φίλους ή και με αγνώστους –πολλές φορές αυτό έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον-, την αγωνία, την απογοήτευση, αλλά και την μεγάλη χαρά όταν τελικά κερδίζεις.

  Για εμένα, που δεν γνωρίζω πολύ καλά τα πάντα για τους αγώνες και τα πρωταθλήματα, το γεγονός ότι βρισκόμουν στο κατάστημα και υπήρχαν άνθρωποι διατεθειμένοι να μου δώσουν tips, μυστικά και συμβουλές ήταν πολύτιμο. Πολλές πληροφορίες μού τις έδινε και η ίδια η εφαρμογή OPAP Store, αφού υπάρχουν νέα, ενημερώσεις, μέχρι και live streaming στην περίπτωση που για κάποιο λόγο ο αγώνας σου δεν παίζεται σε οθόνη εκείνη τη στιγμή.

  Μετά από αρκετή ώρα καταλάβαμε ότι μάλλον ο καφές θα ακυρωνόταν, αφού είχε πια νυχτώσει. Δε μας ένοιαξε όμως γιατί πραγματικά περάσαμε όμορφα και πολύ διαφορετικά. Όσο για την τύχη της εορτάζουσας –και του πρωτάρη-, τελικά λειτούργησε και είχαμε και λίγα ακόμη χρήματα για ένα καλύτερο κέρασμα. Προτείνω να το δοκιμάσετε σύντομα!

   

  Διαβάστε ακόμα: Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Είτε γίνουν καλοί αθλητές είτε όχι, θα γίνουν σίγουρα καλά παιδιά.

   

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top