Το περίπτερο της SALOΜON στην Έκθεση «Ergo Marathon Expo» θα τραβήξει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

  Ολοι οι δρόμοι οδηγούν αυτή την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Οπως κάθε χρόνο, την 2η Κυριακή του Νοεμβρίου, γίνεται στην Αθήνα ένα από τα μεγαλύτερα, εάν όχι το μεγαλύτερο, σε μέγεθος, κύρος, κοινωνική συμμετοχή, κρατική υποστήριξη και μιντιακή αποδοχή αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός της χρονιάς.

  Αυτό δεν είναι άλλος από τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Και επειδή είναι ο μόνος αυθεντικός, καθίσταται κάτι παραπάνω από αγώνας. Είναι μια εμπειρία όπου και μόνο η συμμετοχή μετράει, ανεξάρτητα από την επίδοση. Ο στόχος είναι η μέθεξη και η ελπίδα του τερματισμού.

  Με αφορμή αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός διοργανώνεται η Έκθεση Ergo Marathon Expo (6-9 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου). Πρόκειται για τη σημαντικότερη εμπορική Έκθεση αφιερωμένη στον αθλητισμό, που συνοδεύει με επιτυχία τον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

  Πλέον, καθίσταται ως αναπόσπαστο κομμάτι του Αυθεντικού Μαραθωνίου, καθώς είναι η πρώτη επαφή του επισκέπτη δρομέα με το μοναδικό αυτό διεθνές αθλητικό γεγονός. Σ΄ αυτήν οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν καινούργια παπούτσια και ρούχα που τους είναι απαραίτητα για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους. Να σημειωθεί ότι πέρυσι η προσέλευση στην έκθεση με ενδιαφερόμενους από τον κλάδο του αθλητισμού και του fitness, στελέχη εταιρειών, μη συμμετέχοντες αθλητές και συνοδοί ξεπέρασαν τους 75.000 μοναδικούς επισκέπτες. Φέτος, οι διοργανωτές έχουν βάλει στόχο να σπάσουν κάθε ρεκόρ.

  Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα δρομικά μοντέλα της SALOMON Sonic 2 και Predict.

  Από αυτή τη συνάθροιση των καλυτέρων δεν θα μπορεί να λείψει η SALOMON. Το περίπτερο της εταιρείας θα βρίσκεται και φέτος στην Έκθεση Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

  Στο περίπτερο της SALOMON, οι λάτρεις του τρεξίματος και των δραστηριοτήτων outdoor θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της χειμερινής και της ερχόμενης καλοκαιρινής συλλογής SALOMON, να μιλήσουν με τους ειδικούς αντιπροσώπους της εταιρείας και να συμμετέχουν σε διαγωνισμό όπου ένας τυχερός θα κερδίσει ένα γιλέκο υδροδοσίας S/LAB SENSE ULTRA SET.

  Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα δρομικά μοντέλα της SALOMON Sonic 2 και Predict, τα νέα μοντέλα trail running Supercross και Alphacross αλλά και να δουν για πρώτη φορά από κοντά τα Sonic 3 και τα Vectur από τη συλλογή SS20.

  Τέλος, θα έχουν τη δυνατότητα για πρώτη φορά στην Athens Marathon Expo να αποκτήσουν ρούχα και αξεσουάρ SALOMON με έκπτωση 10%.

  Η Salomon είναι η εταιρεία που επιλέγουν κατεξοχήν οι αθλητές που αρέσκονται στο τρέξιμο στο βουνό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και για τους υπόλοιπους που τρέχουν σε πάρκα, στάδια και γενικώς μέσα στην πόλη. Συνδυάζοντας τα παπούτσια της εταιρείας με τον βασικό εξοπλισμό (από ρούχα έως όλα τα χρειώδη για τον αλπινισμό) θα είστε σε πλήρη εξάρτηση για να ξεκινήστε την καθημερινή σας προπόνηση.

   

  Διαβάστε ακόμα: Ποια ρωσική εταιρεία βρίσκεται πίσω από το FaceApp που μας δείχνει γερασμένους.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top