Η πληρωμή προϊόντων, ακόμα και του πρωινού καφέ μέσω POS διευκολύνει τις συναλλαγές και μας επιτρέπει να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

  Δεν είναι καθόλου κομψό να πληρώνεις με μετρητά. Έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί οι εποχές που οι άντρες έβγαζαν από την τσέπη τα ρολά με τα χαρτονομίσματα. Ακόμα κι αν παλιότερα οι λόγοι ήταν πρακτικοί, τώρα πια είναι σίγουρο πως όποιος το κάνει είναι για μπανάλ φιγούρα. Αρκεί κανείς να έχει λίγα ψιλά για να αφήσει φιλοδώρημα -αν και για τα tips πλέον χρησιμοποιούμε κάρτα.

  Η τεχνολογία πληρωμών έχει εξελιχθεί και το πλαστικό χρήμα με την διάχυση των POS διευκολύνει τις συναλλαγές και μας επιτρέπει να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Οι ανέπαφες συναλλαγές μέσω κάρτας είναι καθημερινότητα και κάθε σύγχρονος άνθρωπος τις επιλέγει για να κάνει τις μικροαγορές του. Απ’ τον πρωινό καφέ και τα ψώνια στο μίνι μάρκετ, ως ένα δείπνο σε ένα ωραίο ρεστοράν και ένα ποτό το βράδυ, ποιος ο λόγος να ανταλλάζεις χαρτονομίσματα;

  Έως τις 31 Μαΐου, κάθε αγορά που κάνεις με κάρτα Visa μπορεί να είναι το εισιτήριό σου για κέρδη έως και 1.000€ πίσω στην κάρτα σου.

  Πέρα από την ευκολία και την άνεση, η συναλλαγή με κάρτα κρύβει και μερικές -όμορφες- εκπλήξεις. Όπως ο διαγωνισμός της Visa, στον οποίο συμμετέχουν αυτόματα όλοι όσοι χρησιμοποιούν Visa για τις αγορές τους. Κι όταν λέμε αυτόματα, εννοούμε χωρίς να χρειάζεται καμιά ενέργεια από πλευρά μας – αρκεί να κάνουμε τις αγορές μας με την κάρτα μας Visa.

  Έτσι, έως τις 31 Μαΐου, κάθε αγορά που κάνεις με κάρτα Visa μπορεί να γίνει το εισιτήριό σου για κέρδη έως και 1.000€ πίσω στην κάρτα σου. Χωρίς εγγραφές και mail, αλλά με μόνο μια απλή κίνηση.

  Η Visa έχει στόχο να κάνει τις συναλλαγές εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς.

  Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 60 χρόνια, όταν ο Dee Hock οραματίστηκε έναν κόσμο όπου οποιοσδήποτε καταναλωτής θα είχε πρόσβαση σε προϊόντα όπου και όποτε το θέλει.

  Όλοι γνωρίζουν τη Visa, αλλά λίγοι γνωρίζουν το βάθος των δραστηριοτήτων της. Μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από περίπου 60 χρόνια, ο Dee Hock, ο ιδρυτής της Visa, οραματίστηκε έναν κόσμο όπου οποιοσδήποτε καταναλωτής θα είχε πρόσβαση σε προϊόντα όπου και όποτε το θέλει. Από τότε, η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί και να υλοποιεί αυτό το όραμα, μετατρέποντας τις συναλλαγές σε ηλεκτρόνια και φωτόνια που ταξιδεύουν στον πλανήτη με την ταχύτητα του φωτός.

  Η Visa έχει στόχο να κάνει τις συναλλαγές εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς. Το δίκτυό της είναι σχεδιασμένο για να συνδέει τον κόσμο μέσω του πιο αξιόπιστου και καινοτόμου ψηφιακού συστήματος πληρωμών. Έτσι, κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα σου, ξέρεις ότι έχεις το πλεονέκτημα της ασφάλειας και της αξιοπιστίας.

  Η άνεση που προσφέρει η Visa δεν είναι μόνο στις αγορές σου, αλλά και στη δυνατότητα να κερδίσεις κάτι επιπλέον. Με αυτόν τον διαγωνισμό, κάθε συναλλαγή μπορεί να είναι μια ευκαιρία να κάνεις την ημέρα σου καλύτερη και, φυσικά, να βγεις κερδισμένος.

   

  //Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και τις λεπτομέρειες συμμετοχής, επισκεφθείτε το Visa.gr.

   

  Διαβάστε ακόμα, Δήμητρα Κολοτούρα: Ανατροπές, περιπέτεια και η δημιουργική ζωή πίσω από τον οίκο Zeus+Δione.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top