Στο Γκάζι, πίσω από το μουσείο Μπενάκη βρίσκεται η TZAFERI 16.

  Ότι υπάρχουν boutique hotels, το ξέρατε. Εχουν δικό τους στυλ, είναι προσεγμένα και προσφέρουν μια σπάνια εμπειρία σε όσους τα προτιμούν. Ότι υπάρχει boutique office, όμως, το φανταζόσαστε; Πώς μπορεί να είναι και, κυρίως, πώς είναι να δουλεύεις σε ένα εργασιακό περιβάλλον που δεν θυμίζει… εργασιακό περιβάλλον;

  Ένα τέτοιο μέρος υπάρχει στην Αθήνα και είναι σπάνιο. Στο Γκάζι, πίσω από το μουσείο Μπενάκη, ένα παλιό εργοστάσιο καλλυντικών μετατράπηκε σε έναν χώρο που δεν θυμίζει σε τίποτα χώρο εργασίας. Κι όμως, είναι. Πρόκειται για την TZAFERI 16.

  Mπασκέτα και ποδοσφαιράκι για τις ώρες της χαλάρωσης και μια ελιά ως σημείο συνάντησης.

  Εκεί, έχουν το γραφείο τους δυναμικές εταιρείες όπου, εκτός από την αισθητική, απολαμβάνουν και πλήρεις υπηρεσίες γραφείου, με όλα τα πρακτικά θέματα λυμένα, με έπιπλα, αίθουσες συναντήσεων έτοιμες και με φρέσκο καφέ να τους περιμένει.

  Την TZAFERI 16 επιλέγουν αρκετοί για την εκδήλωσή τους, το cocktail ή το πάρτι τους, εκπλήσσοντας τους καλεσμένους τους.

  Υπάρχουν κι εκείνοι που προτιμούν τον χώρο για να κάνουν τις συναντήσεις, τις παρουσιάσεις τους, τα σεμινάρια ή τα workshops τους, εντυπωσιάζοντας τους συμμετέχοντες. Και άλλοι κάνουν στην TZAFERI 16 την εκδήλωσή τους, το cocktail ή το πάρτι τους, εκπλήσσοντας τους καλεσμένους τους.

  Η TZAFERI 16 δεν θυμίζει σε τίποτα έναν κλασικό εργασιακό χώρο.

  Στην TZAFERI 16 το industrial design κοντράρει με τόνους πολυτέλειας. Τα εμβληματικά έπιπλα design μεγάλων αρχιτεκτόνων προσκαλούν τους επισκέπτες. Τα ποδήλατα στην είσοδο προκαλούν για εξόδους. Μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι και μπασκέτα προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης.

  Η TZAFERI 16 αναγνωρίστηκε ως νικήτρια του διαγωνισμού «2018 Coworker Members’ Choice Awards» για την Αθήνα.

  Το Café στην εσωτερική Πλατεία της Ελιάς θυμίζει βόλτα στο δρόμο. Το Penthouse και η ταράτσα χαρίζουν μοναδικά ηλιοβασιλέματα, ενώ το STELLAR, το pop-up diner-θερινό σινεμά στο roof garden, προσφέρει μαγικά βράδια τους καλοκαιρινούς μήνες.

  Κι όλα αυτά, μέσα στο κέντρο της πόλης, αλλά έξω από κίνηση και δακτύλιο, 600 μ. από το μετρό Κεραμεικός κι ανάμεσα σε γεύσεις, μουσικές, πειρασμούς.

  Ντιζαϊνάτοι καναπέδες για να ξαποστάσεις.

  Να σημειωθεί πως η TZAFERI 16 αναγνωρίστηκε ως νικήτρια του διαγωνισμού «2018 Coworker Members’ Choice Awards» για την Αθήνα. Οι νικητές προέκυψαν μέσα από χιλιάδες αξιολογήσεις, ψήφους και γνώμες που συλλέχτηκαν για τη χρονιά 2018 από τα μέλη των coworking spaces παγκοσμίως.

   

  // ΤZAFERI 16, Τζαφέρη 16, 11854 Γκάζι, Τηλ. 210 3422006, www.tzaferi16.gr

   

  Διαβάστε ακόμα: Αλβέρτος Ρεβάχ – «Μόνο οι επενδυτές μπορούν να σώσουν τον κόσμο».

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top