Η Marketing Director του Βιολογικού Χωριού, Χρυσάνθη Τελωνιάτη και ο Chief Financial Officer του Βιολογικού Χωριού, Απόστολος Ζάννας

  H εταιρία Βιολογικό Χωριό που δραστηριοποιείται στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, απέσπασε 3 βραβεία στα Vegan Awards 2022 της BOUSSIAS. Δύο βραβεία για το Vegan Snack Bar «Crudo», Platinum στην κατηγορία Services και Gold στην κατηγορία Best Vegan Catering, καθώς και ένα Bronze στην κατηγορία Vegan Retail Store of the Year.

  Η τελετή απονομής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο St Astra Roof Top Restaurant του Radisson Blu Park Hotel, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

  Μέσα από τα 20 καταστήματα του Δικτύου σε κεντρικά σημεία της Αττικής, καθώς και το eshop, οι λάτρεις του vegan τρόπου ζωής, μπορούν να βρουν αμέτρητες επιλογές σε βιολογικά vegan τρόφιμα.

  Το Βιολογικό Χωριό είναι ένα one stop shop για vegan καταναλωτές, αλλά και για όσους επιλέγουν να ακολουθούν έναν οικολογικό τρόπο ζωής και αναζητούν μια υψηλή ποιότητα ζωής και ισορροπημένης διατροφής.

  Μέσα από τα 20 καταστήματα του Δικτύου σε κεντρικά σημεία της Αττικής, καθώς και το eshop, οι λάτρεις του vegan τρόπου ζωής, μπορούν να βρουν αμέτρητες επιλογές σε βιολογικά vegan τρόφιμα από 100% φυσικές πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, gluten free, lactose-free, sugar free, plant based, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, healthy bar με ροφήματα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ready to eat, καθώς και είδη σπιτιού και προσωπικής υγιεινής.

  Το Vegan Snack Bar του Βιολογικού Χωριού, «Crudo», προσφέρει καθημερινά γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, που στηρίζονται στην vegan διατροφή και την ωμοφαγία,

  Παράλληλα, το Vegan Snack Bar του Βιολογικού Χωριού, «Crudo», προσφέρει καθημερινά γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, που στηρίζονται στην vegan διατροφή και την ωμοφαγία, για κάθε στιγμή της ημέρας. Πρωτότυπες συνταγές από 100% βιολογικές πρώτες ύλες, όπως χειροποίητα vegan burgers παρασκευασμένα από όσπρια και φρέσκα λαχανικά, ζεστές σούπες, φρέσκες σαλάτες, γλυκά και σνακ. Έτσι, όλοι θα μπορούν να βρουν έτοιμα συσκευασμένα γεύματα στα ψυγεία του Βιολογικού Χωριού και πολύ σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τα Vegan Snack Bars εντός επιλεγμένων καταστημάτων.

  Η Marketing Director του Βιολογικού Χωριού, Χρυσάνθη Τελωνιάτη, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τις διακρίσεις μας στα Vegan Awards 2022. Στο Βιολογικό Χωριό αναγνωρίζουμε τα πολλαπλά οφέλη του vegan τρόπου ζωής και γι΄ αυτό ενισχύουμε και εμπλουτίζουμε διαρκώς την γκάμα μας με vegan προϊόντα. Προτεραιότητά μας είναι να εξελισσόμαστε, παρά τις δυσκολίες της περιόδου, ώστε το Βιολογικό Χωριό να είναι ο απόλυτος προορισμός για τους καταναλωτές και να βρίσκουν πάντα όλα όσα χρειάζονται για έναν υγιεινό τρόπο ζωής».

   

  //Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο Instagram , Facebook, καθώς και το κανάλι της εταιρείας στο ΥouTube ή επισκεφτείτε το site.

   

  Διαβάστε ακόμα: Tα 12 αστεράτα vegan & vegetarian εστιατόρια του κόσμου

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top