«Η συνεργασία μας με την Tim Hortons στη Μέση Ανατολή σηματοδοτεί δύο βασικά ορόσημα, την περαιτέρω εδραίωσή μας στην περιοχή του κόλπου, σημειώνει ο Γιάννης Δοξαράς (φωτογραφίες: Ανδρέας Σουχής/Μόνικα Κρητικού για το Andro).

  Aσφαλές κριτήριο για μια εταιρεία ότι βαδίζει στον ορθό δρόμο. Να την εμπιστεύονται μόνο όσοι βρίσκονται εντός των τειχών της χώρας που δραστηριοποιείται, αλλά να χαίρει εκτίμησης και μακριά από αυτά (… τα σύνορα). Ως εκ τούτου να κάνει διεθνείς συνεργασίες.

  Η Warply, η εταιρεία που έχει παγκόσμια παρουσία σε προγράμματα επιβράβευσης πελατών και διακρίνεται για την υψηλή τεχνολογία και της αποτελεσματικότητα της, ανέλαβε το διεθνές brand Tim Hortons για συνολικά 6 χώρες, επεκτείνοντας δυναμικά τις δραστηριότητες της στην περιοχή του κόλπου.

  Η Warply, έχει λανσάρει από τον Απρίλιο για την Tim Hortons στη Μέση Ανατολή, το νέο, πολύ-γλωσσικό mobile commerce app και mobile wallet με apple & google pay.

  Συγκεκριμένα ανέλαβε την Tim Hortons στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, το Ομάν, τη Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ σε σύνολο άνω των 280 καταστημάτων στην περιοχή ΕΜΕΑ.

  Η Warply, έχει λανσάρει από τον Απρίλιο για την Tim Hortons στη Μέση Ανατολή, το νέο, πολύ-γλωσσικό mobile commerce app και mobile wallet με apple & google pay, πλατφόρμα ηλεκτρονικών παραγγελιών,  q-commerce, και omnichannel loyalty διαφορετικό ανά χώρα που ήδη μετράει 500.000 εγγραφές.

  Επίσης, έχει αναλάβει συνολικά το mobile & loyalty marketing, με στόχο την επίτευξη υψηλών αποτελεσμάτων στο engagement των χρηστών και στις επαναληπτικές πωλήσεις.

  Ο CEO της Warply, Γιάννης Δοξαράς σημείωσε: «Η συνεργασία μας με την Tim Hortons στη Μέση Ανατολή σηματοδοτεί δύο βασικά ορόσημα, την περαιτέρω εδραίωσή μας στην περιοχή του κόλπου,  αλλά και στην συνεργασία με το master franchise ενός διεθνούς brand σε 6 χώρες σε όλο το κομμάτι της ψηφιακής και φυσικής εμπειρίας».

   

  Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Δοξαράς. «Η εμπειρία μας στα 10 χρόνια της Warply, μας κάνει μοναδικούς στον κόσμο».

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top