Ο Σουηδός PewDiePie ήταν για δύο χρόνια στην κορυφή της λίστας του Forbes και το 2016 το περιοδικό Time των συμπεριέλαβε στη λίστα με τους 100 Πιο Επιδραστικούς Ανθρώπους του Πλανήτη. Φέτος όμως αποδείχθηκε μια κακή χρονιά και βρέθηκε εκτός 5αδας. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στον κόσμο του YouTube. (Φωτογραφία: superfame.com)

  Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια, όταν «τριγυρνούσα» στο YouTube, που έπεφτα πάνω σε κάτι περίεργα κανάλια, με κάτι περίεργους τύπους, που έκαναν κάτι περίεργα πράγματα – από το να δείχνουν πώς παίζεται ένα video games μέχρι φάρσες στους γείτονές τους. Το πρώτο πράγμα που πέρναγε από το μυαλό μου τότε ήταν «καλά δουλειά δεν έχουν αυτοί;».

  Τελικά αποδείχθηκε ότι είχαν δουλειά – αυτό το περίεργο κανάλι στο YouTube. Και μάλιστα πολύ πιο κερδοφόρα δουλειά από τη δική μου. Απλά εγώ δεν το είχα καταλάβει. Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα το YouTube θεωρείται ο πλέον ισχυρός διαδικτυακός τόπος, για αναζήτηση και αναπαραγωγή βίντεο. Και φυσικά οι star του έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο – σε αυτό των εκατομμυριούχων.

  Το Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα με τους πλουσιότερους YouTubers και αναρωτιέσαι γιατί όταν ήσουν πιτσιρικάς η μητέρα σου δεν σε άφηνε να παίζεις video games και σε έβαζε συνέχεια να διαβάζεις βιβλία.

   

  Στην επόμενη σελίδα: Αυτοί είναι οι 5 πιο επιδραστικοί και πλούσιοι YouTubers σήμερα σύμφωνα με το Forbes.

  1 2

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top