Από αριστερά: Μιχάλης Κούπκας, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σωκράτης Δημητριάδης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γρηγόρης Σαράντης, ιδιοκτήτης της Dirty Laundry, Νίκος Γαβριλάκης, General Manager, Dirty Laundry.

  «Ο έχων δύο χιτώνας»… τίποτα δεν αποκλείει αν κάποιος έχει στη διάθεσή του πολλά ρούχα να τα προσφέρει σε εκείνους που έχουν ελάχιστα. Η αμιγώς ελληνική εταιρία Dirty Laundry έχει αποδείξει πολλάκις πως διαθέτει την απαραίτητη κοινωνική ευαισθησία.

  Αυτή τη φορά, η Dirty Laundry σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν δράση διανομής 1.000 τεμαχίων casual ενδυμάτων (φούτερ και παντελονιών) στους αστέγους που στηρίζονται από στην Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

  Πρόκειται για μία αξιέπαινη σύμπραξη αλληλεγγύης μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Εταιρείας, που έρχεται να στηρίξει ουσιαστικά οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

  Στόχος της ενέργειας είναι να απαλύνει τη δύσκολη καθημερινότητα οικογενειών που δοκιμάζονται και να εξασφαλίσει για αυτούς τους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που δίνει ένα  φροντισμένο καθαρό ρούχο, χάρη στην ευγενική χορηγία της Dirty Laundry.

  «H Dirty Laundry δεσμεύεται για πολλές ακόμα συνεργασίες στο πλαίσιο της Δωρεάς και της Αλληλεγγύης στο μέλλον», σημείωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Γρηγόρης Σαράντης.

  Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωκράτης Δημητριάδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Κούπκας, ο Σύμβουλος Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιώργος Γωνιάδης ο ιδιοκτήτης της Dirty Laundry Γρηγόρης Σαράντης και ο Νίκος Γαβριλάκης, General Manager της εταιρείας.

  Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Σωκράτη Δημητριάδη: «Στον Δήμο της Θεσσαλονίκης έχουμε λάβει την πολιτική απόφαση ότι αυτόν τον χειμώνα, ο οποίος προβλέπεται αρκετά δύσκολος για όλους, πόσο μάλλον για αυτούς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά προβλήματα, θα διατηρήσουμε αλλά και θα αυξήσουμε το κονδύλι του προγράμματος της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, στο οποίο υπάγεται και η διανομή ρούχων για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία Dirty Laundry για την γενναιόδωρη προσφορά της».

  Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Σαράντης δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να συμβάλλουμε σε αυτό το έργο αλληλεγγύης και αγάπης, της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, προσφέροντας περισσότερα από 1000 ολοκαίνουρια τεμάχια ρουχισμού σε όλους τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Θα θέλαμε επίσης να προσθέσουμε ότι η Dirty Laundry δεσμεύεται για πολλές ακόμα συνεργασίες στο πλαίσιο της Δωρεάς και της Αλληλεγγύης στο μέλλον».

   

  Διαβάστε ακόμα: Dirty Laundry. Προσφορά 200 σετ ρούχων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Πλυντηρίου στην Αθήνα.

   

   

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top