«Έχω λίγα ψίχουλα συμβουλών, ένα απόσταγμα σοφίας που απέκτησα μετά από είκοσι χρόνια, πότε κάνοντας το σωστό και πότε κάνοντας το λάθος στη βιομηχανία των εστιατορίων». (Berco, «Anthony Bourdain»).

Για τους σπουδαστές των Σχολών Μαγειρικής, για τους μπουφετζήδες που θέλουν να αναρριχηθούν στον κόσμο, για τους νεοφώτιστους στο χώρο –και για τους ανεπιθύμητους σε οποιοδήποτε άλλο χώρο εργασίας, που αποτελούν ένα τεράστιο ποσοστό του εργατικού μας δυναμικού– έχω λίγα ψίχουλα συμβουλών, ένα απόσταγμα σοφίας που απέκτησα μετά από είκοσι χρόνια, πότε κάνοντας το σωστό και πότε κάνοντας το λάθος στη βιομηχανία των εστιατορίων. […]

Για τους πιο σοβαρούς, που ξέρουν ακριβώς ποιο κατώφλι διαβαίνουν, που είναι εντελώς προετοιμασμένοι, έτοιμοι, πρόθυμοι και ικανοί και προσηλωμένοι σε μια καριέρα στα χνάρια, ας πούμε, του Σκοτ Μπράιαν –που θέλουν να γίνουν σεφ, πρέπει να γίνουν σεφ, όποιο κι αν είναι το προσωπικό κόστος και οι φυσικές απαιτήσεις–, ένα έχω να τους πω: Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου!

Και λάβετε υπόψη σας τις παρακάτω υποδείξεις για τη συμπεριφορά σας, τη στάση σας και την προετοιμασία σας για το δρόμο που σκοπεύετε να ακολουθήσετε.

 

Στην επόμενη σελίδα: «Να είστε ολοκληρωτικά αφοσιωμένοι».

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top