Οι ATH KIDS θα παίξουν από το Gagarin 205 και μαζί τους θα είναι η Μαρίνα Σάττι.

Έχετε παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια, η Αθήνα έχει αποκτήσει μια άτυπη οπτική ταυτότητα υπό το “ATH”; Το βλέπεις πια παντού, από το εισιτήριο του μετρό, ως τα γκράφιτι στον δρόμο. Αν αναρωτιέστε πώς ξεκίνησε, δεν έχετε παρά να αναζητήσετε τους ATH KIDS. Είναι μια κολεκτίβα από νέους ράπερς, beatmakers, video artists και performers.

Αυτό που θέλουν, είναι να δηλώσουν σε όλο τον κόσμο, ότι η Αθήνα έχει ισχυρή εκπροσώπηση στο σύγχρονο χιπ χοπ.

Οι ATH Kids δηλώνουν με την ποιότητα της δουλειάς τους ότι δεν έχουν σχέση με τα περισσότερα ραπ σχήματα της χώρας. Άφρο και ηλεκτρονικά μπιτ συνοδεύουν τους στίχους που μιλάνε για το hustle της πόλης, κρατώντας από την πρώτη στιγμή, την αισθητική τους ψηλά. Το στυλ, ο ήχος, οι στίχοι δεν μοιάζουν ελληνικοί. Άλλοτε πιο groovy, κι άλλοτε πιο cold. Ενίοτε, ο ήχος μπορεί να γίνει πιο ατμοσφαιρικός. Αυτό που θέλουν, είναι να δηλώσουν σε όλο τον κόσμο, ότι η Αθήνα έχει ισχυρή εκπροσώπηση στο σύγχρονο χιπ χοπ.

Οι ΑΤΗ ΚΙDS είναι προσωπικότητες από διαφορετικές εθνικότητες, που μεγάλωσαν στην Αθήνα και τους έχει ενώσει η ανάγκη για δημιουργικότητα.

Οι ATH KIDS είναι προσωπικότητες από διαφορετικές εθνικότητες, που μεγάλωσαν στην Αθήνα και τους έχει ενώσει η ανάγκη για δημιουργικότητα και η αγάπη για τη μουσική. Αυτό επιτρέπει σε όλους να είναι ελεύθεροι και να δημιουργούν μουσική, εικόνες και ήχους ανεξάρτητα. Πάντα όμως είναι ενωμένοι και νοιάζονται για το συνολικό αισθητικό αποτέλεσμα. «Together we stand, divided we fall»

Άφρο και ηλεκτρονικά μπιτ συνοδεύουν τους στίχους που μιλάνε για το hustle της πόλης.

Αυτή την Κυριακή, στις 21:00 θα τους παρακολουθήσουμε στο κανάλι του ιδρύματος Ωνάση στο Youtube. Τα μουσικά lives έχουν σχεδόν σβηστεί από την συλλογική μνήμη. Οι ATH KIDS θα παίξουν από το Gagarin 205 και μαζί τους θα είναι η Μαρίνα Σάττι. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να σπάσουμε την μονοτονία της καραντίνας και να απολαύσουμε μοναδικό ήχο από την πιο φρέσκια παρέα της πόλης.

 

Διαβάστε ακόμα: Johan Papaconstantino – Ο ποπ ρεμπέτης της Γαλλίας, με τον πιο «φευγάτο» ήχο.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top