Ω, Μπάρμπαρα! Είσαι πράγματι ένας «άγγελος»

H 25χρονη καλλονή από την Ουγγαρία, Μπάρμπαρα Πάλβιν, έγινε επισήμως «άγγελος» της γνωστής εταιρείας Victoria's Secret. Πιο γλυκιά και από τις νότες του Λιστ, πιο κολασμένη από την πρόζα του Κρασναχορκάι.

Γράφει : Andro Team

Μόλις εγεννήθη παρ’ ημίν ένας νέος «άγγελος». Μπάρμπαρα, βγες έξω (Lui Magazine /wmagazine.com).

Αντίο, Αλεσάντρα (Αμπρόσιο). Καλή τύχη, Αντριάνα (Λίμα). Καλωσόρισες, Μπάρμπαρα (Πάλβιν). Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια η Victoria’s Secret να έχασε δύο από τους θαυμαστούς «αγγέλους» της, όμως, τι στο καλό, όλοι διψάμε για ουρανό και πάντα θα βρίσκονται νέα αγγελούδια.

Η Μπάρμπαρα Πάλβιν το κρατούσε τρεις μήνες το μυστικό μέσα στον πλουμιστό κόρφο της. Τώρα ήρθε η ώρα της αποκάλυψης. Είναι ο νέος «άγγελος» της γνωστής εταιρείας εσωρούχων. Εξέλιξη που της αλλάζει ολοκληρωτικά την καριέρα, τη βάζει στο κέντρο των εξελίξεων του μόντελινγκ και φυσικά αναφλέγει τους ουκ ολίγους θαυμαστές της. Βέβαια, κι αυτοί -οι άτυχοι- που ως τώρα δεν την ήξερα, πολύ σύντομα θα την βλέπουν στα όνειρά τους.

Η 25χρονη καλλονή από την Ουγγαρία μας υπενθυμίζει το πάλαι ποτέ Σιδηρούν Παραπέτασμα έβγαλε και συνεχίζει να βγάζει γυναίκες που φέρουν μια ιδιαίτερη -φαινομενικά ψυχρή, αλλά ουσιαστικά θελκτική- ομορφιά. Τούτο εδώ το κορίτσι θα μπορούσε να γίνει η μούσα του συμπατριώτη της Φραντς Λιστ ή του επίσης συμπατριώτη της Μπέλα Μπάρτοκ. Ω, μα βέβαια και ο πολύς Λάσλο Κρασναχορκάι, ομοίως, θα άφηνε κάτω τα μολύβια του για να θαυμάσει την ατόφια ομορφιά της.

«Με την Victoria’s Secret έγινα γυναίκα, μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό βλέπουν όταν με κοιτάζουν οι άλλοι».

Μια μίξη παιδικότητας και πρώιμης ωριμότητας με καμπύλες που η ίδια παραδέχθηκε στο περιοδικό Maxim (ήταν cover girl) πως όταν τις αποδέχθηκε άρχισε να αισθάνεται πιο χαρούμενη για το σώμα της, η Μπάρμπαρα έχει καταγράψει ήδη αρκετά χιλιόμετρα στις πασαρέλες κάτω από την «ομπρέλα» σημαντικών οίκων μόδας. Τώρα, όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Γίνονται πραγματικά θαυμαστά και αστραποβόλα.

Ανφάς, προφίλ, φως, περισσότερο φως (Lui Magazine).

«Με την Victoria’s Secret έγινα γυναίκα, μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό βλέπουν όταν με κοιτάζουν οι άλλοι» λέει η Πάλβιν.

Το μοντέλο έχει συγκεντρώσει τελευταία μεγάλη προσοχή χάρη στην προσωπική της ζωή και στην σχέση της με τον ηθοποιό Ντίλαν Σπρουζ. Το ζευγάρι πρόσφατα μετακόμισε από το Λος Άντζελες στο Μπρούκλιν. Τώρα, αυτό μας χαλάει; Μήπως θέλουμε να είναι ελεύθερο για κάθε ανδρικό βλέμμα; Είτε ελεύθερη είτε δεσμευμένη, εντελώς αδιάφορο, η Μπάρμπαρα ξεκινάει να ζει στα όνειρα κάθε άνδρα.

 

Διαβάστε ακόμα: Η Ιωάννα Μπέλλα θέλει να έχει τον πιο «καυτό» λογαριασμό στο Instagram.

 

Button to top