Η Bella Hadid είναι το NSFW κορίτσι του 2017

Το 20χρονο μοντέλο από την Καλιφόρνια συνεχίζει και φέτος από εκεί που σταμάτησε το 2016: δηλαδή να προκαλεί με τις αισθησιακές φωτογραφήσεις της.

Γράφει : Andro Team

Μετά την Kate Moss η Bella Hadid αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε Lisa Lyon. (Όλες οι φωτογραφίες είναι του περιοδικού 032c)

Ήταν περίπου τέτοια εποχή, πριν από έναν χρόνο, όταν την είδαμε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και αμέσως καταλάβαμε πιο είναι το μοντέλο της επόμενης δεκαετίας. Κι από εκείνη την ημέρα και μετά δεν μας χάλασε το χατήρι, επιβεβαιώνοντας με κάθε τρόπο αυτόν τον άτυπο τίτλο.

Η Bella Hadid έχει βαλθεί να γίνει η απόλυτη φαντασίωση κάθε άνδρα και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μια χαρά: Γυναίκα της Χρονιάς σύμφωνα με το βρετανικό GQ, Κορυφαίο Μοντέλο του 2016 σύμφωνα με το model.com, ενώ με τα 3 εκ. δολάρια που έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό τους περασμένους 12 μήνες είναι πλέον σε θέση να επιλέγει τις δουλειές που της ταιριάζουν.

Δερμάτινα, θηλυκότητα και αγριάδα: τέλειος συνδυασμός.

Η τελευταία της μεγάλη NSFW στιγμή έρχεται μέσα από περιοδικό 032c, όπου το 20χρονο μοντέλο μας χαρίζει έναν φωτογραφικό συνδυασμού ερωτισμού και σκληράδας.

Βέβαια, τα εύσημα για το αποτέλεσμα ανήκουν και στην Collier Schorr. Η γεννημένη στη Νέα Υόρκη φωτογράφος, που τις περασμένες δεκαετίες μας έχει χαρίσει μερικές υπέροχες καλλιτεχνικές στιγμές, εμπνεύστηκε από το διάσημο μοντέλο και bodybuilder Lisa Lyon, μεταμορφώνοντάς σε ένα άγριο θηλυκό. Και ως γνωστών η Bella είναι πολύ καλή στις μεταμορφώσεις – ποιος ξεχνάει άλλωστε την αλά Kate Moss φωτογράφισή της;

Μέρα με τη μέρα η Bella Hadid βλέπει τις «μετοχές» της να εκτοξεύονται και αυτές οι φωτογραφήσεις είναι ο λόγος.

 

Διαβάστε ακόμα: Οι φωτογραφίες που το Instagram δεν θέλει να δεις

Button to top