Με ένα απλό «ναι», ο Craig επιβεβαίωσε την επιστροφή του ως James Bond.

Ήταν λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας Spectre, το 2015, όταν ο Daniel Craig είχε ξεκαθαρίσει ότι η εποχή του ως James Bond έφτασε στο τέλος της. Και ξαφνικά ένα μαύρο σύννεφο απλώθηκε πάνω από το Hollywood – και όχι άδικα. Βλέπεις ο 49χρονος Άγγλος ηθοποιός είχε καταφέρει να δώσει μια νέα και σύγχρονη πνοή στον 007, κάνοντας τους πάντες να πιστεύουν ότι η «φυγή» του θα χαλάσει την εικόνα του διάσημου ήρωα του Ian Fleming.

Πολλά ονόματα έπεσαν στον τραπέζι τον τελευταίο χρόνο – από τον Tom Hiddleston και Idris Elba μέχρι τον Tom Hardy. Τελικά όλοι έμειναν με την… χαρά. Γιατί ο Craig επιβεβαίωσε στην εκπομπή The Late Show With Stephen Colbert ότι θα μπει για μια(;) ακόμα φορά στο κοστούμι του James Bond.

Εκτός του Daniel Craig, το μόνο σίγουρο είναι ότι η επόμενη ταινία του Bond θα βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Stephen Colbert δεν κουράστηκε ιδιαίτερα για να του αποσπάσει αυτή την αποκάλυψη: «Daniel Craig θα επιστρέψεις ως James Bond;» ρώτησε για να πάρει ένα απλό «ναι» και να βάλει τέλος σε όλες τις φήμες.

Φυσικά τα πόσα χρήματα θα κερδίσει ο γνωστός ηθοποιός, αλλά και για πόσες ταινίες ως 007 συμφώνησε, δεν έγιναν γνωστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επόμενη ταινία του Bond θα βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019.

Δείτε και το βίντεο (στο 2′.04”) όπου ο Craig επιβεβαιώνει την επιστροφή του ως Bond. James Bond.

 

Διαβάστε ακόμα: 5 λόγοι που ο Daniel Craig είναι ο καλύτερος James Bond

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top