Το μπαρ Upopa Epops ήταν το πρώτο υποδέχθηκε τις Famous Comedy Nights.

Έχουν φανατικούς φίλους σε όλη την Ελλάδα. Έγιναν σταρ του YouTube, κάποιοι πέρασαν ακόμη και στην τηλεόραση, ενώ κυριαρχούν στα social media. Γεμίζουν από μικρά μπαρ, έως μεγάλους χώρους. Είναι νέοι, με αυτοσαρκασμό που σκοτώνει και χιούμορ που δεν έχει… τον Θεό του. Κάθε ατάκα τους πίπτει επί δικαίων και αδίκων και σε κάνει να λύνεσαι από τα γέλια.

Υπάρχει, πλέον, μια ευτυχής συγκυρία στη χώρα μας με τους stand up κωμικούς. Είναι μεν μια μόδα που μας έρχεται από τις ΗΠΑ, αλλά τα «δικά» μας παιδιά κατάφεραν να την προσαρμόσουν γρήγορα στο ελληνικό ιδίωμα και να δώσουν στις παραστάσεις τους ιδιαίτερο χρώμα. To σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε το γέλιο που μας προσφέρουν. Και αυτό, το Famous Grouse, ένα παρεΐστικο ουίσκι που πάντα ξεχώριζε για την παιχνιδιάρικη επικοινωνία του με την πέρδικα, το έχει καταλάβει καλά.

Το Famous Grouse, το Νο1 ουίσκι της Σκωτίας, κατάφερε να ενώσει 22 Έλληνες κωμικούς και να διοργανώσει έξι comedy nights, η κάθε μια με διαφορετικό line up.

Ο Λάμπρος Φισφής σολάρει…

Το Famous Grouse, το Νο1 ουίσκι της Σκωτίας, κατάφερε να ενώσει 22 κωμικούς και να διοργανώσει έξι comedy nights, η κάθε μία με διαφορετικό line up. Σε όλα μας υποδέχονται ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς ως απαραίτητοι και εμπνευσμένοι συνδετικοί κρίκοι στα πολυσυζητημένα, βδομάδα με την εβδομάδα, Famous Comedy Nights.

Έως τώρα έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις πρώτες βραδιές με επιτυχία που στη συγκεκριμένη περίπτωση μετριέται και με τα ντεσιμπέλ γέλιου που παρήχθησαν από το ακροατήριο. Και, ναι, ήταν πολλά: Επί 90 λεπτά που διαρκούν οι παραστάσεις, οι θαμώνες χάρηκαν με τη ψυχή τους δημιουργώντας μια άκρως παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

Επί 90 λεπτά που διαρκούν οι παραστάσεις, οι θαμώνες χάρηκαν με τη ψυχή τους δημιουργώντας «παρεΐστικη» ατμόσφαιρα.

Ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς δίνουν τον τόνο σε όλα τα Famous Comedy Nights.

Η πρώτη συνάντηση αυθεντικού γέλιου (sic) έγινε στις 15 Νοεμβρίου στο μπαρ Upupa Epops με πρωταγωνιστές τον Λάμπρο Φισφή και τον Δημήτρη Μακαλιά. Μαζί τους ήταν ο Άγγελος Σπηλιόπουλος, ο Στέλιος Ανατολίτης και ο Χάρης Νταρζάνος. Η δεύτερη συνάντηση έγινε στις 22 Νοεμβρίου στο μπαρ 48 Urban Garden με τον Λάμπρο Φισφή, τον Δημήτρη Μακαλιά, την Κατερίνα Βρανά, τον Παναγιώτη Κούδα και τον Γιάννη Ρούσσο.

Η Κατερίνα Βρανά έδωσε ρέστα.

Στις 18/12 ολοκληρώνεται αυτός ο γεμάτος χιούμορ κύκλος παραστάσεων στο Faust.

Στις 29/11 η ομάδα μεταφέρθηκε στο Tiki Bar στο Κουκάκι, αλλά έχει και συνέχεια το σόου. Στις 6/12 η ομάδα πηγαίνει στο Noah στο Πάρκο Ελευθερίας, στις 13/12 επιστρέφει στο 48 Urban Garden στο Λυκαβηττό και στις 18/12 ολοκληρώνεται αυτός ο γεμάτος χιούμορ κύκλος παραστάσεων στο Faust, στην καρδιά του αθηναϊκού κέντρου. Εκεί, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, ο Ανδρέας Πασπάτης, ο Αλέξανδρος Χαριζάνης και Θάνος Αυγερινός, με την παράστασή τους, θα μας βάλουν σε γιορτινό κλίμα γέλιου.

Η παρεϊστικη ατμόσφαιρα είναι εξασφαλισμένη.

Στις παραστάσεις που βρίσκονται εν προόδω, τον Λάμπρο Φισφή και τον Δημήτρη Μακαλιά θα συναντήσουν ακόμα μερικοί από τους δημοφιλέστερους κωμικούς της stand up σκηνής: η Χρύσα Κατσαρίνη, ο Μάριος Δημητρόπουλος, ο Δημήτρης Ιατρόπουλος, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Θωμάς Ζάμπρας, ο Πάρις Ρούπος, η Ήρα Κατσούδα, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο Ηλίας Φουντούλης και ο Κωνταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος.

Ετοιμαζόμαστε για ζενιάλ αυτοσχεδιασμούς, για φαρμακερές ατάκες, για εμπνεύσεις γεμάτες χιούμορ και φυσικά για ξεχωριστά ποτά.

H παράσταση στο μπαρ 48 Urban Garden μόλις έχει ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.

Τι να περιμένουμε έως το τέλος Δεκεμβρίου; Μα τι άλλο; Ξέφρενους αυτοσχεδιασμούς, ατάκες που κυλούν σαν γάργαρο νερό, αστεία της στιγμής, εμπνεύσεις γεμάτες χιούμορ και φυσικά ξεχωριστά ποτά κάτι που είναι, επίσης, εξασφαλισμένο καθώς θα υπάρχει το Famous Grouse σε κάθε τραπέζι.

[Απολαύστε υπεύθυνα]

 

//Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ.

 

 

Διαβάστε ακόμα, The Harmony Collection – Rich Cacao: Το Macallan «γνέφει» στη σοκολάτα.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top