Ο Idris Elba αναρωτήθηκε γιατί ο επόμενος James Bond δεν μπορεί να είναι γυναίκα και αρχίσαμε να ψάχνουμε ποια είναι η καλύτερη για τον ρόλο της 007. (Εικονογράφηση για την ταινία Casino Royale του 1967)

Δεν υπάρχει αμφιβολία πώς πρόκειται για ένα από τα all time classic λογοτεχνικά, αλλά κυρίως κινηματογραφικά πρόσωπα. Ο James Bond για πάνω από 50 χρόνια είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους ήρωες, που ζηλεύουν οι άνδρες και ποθούν οι γυναίκες – τουλάχιστον στις περιπέτειες που δημιούργησε ο Ian Fleming. Και σίγουρα αποτελεί την «κότα με τα χρυσά αυγά» του Hollywood, καθώς -ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια- οι ταινίες του σαρώνουν στο box office.

Ωστόσο να πούμε και μια αλήθεια: τα τελευταία 3 χρόνια ο 007 έχει συζητηθεί περισσότερο από ότι στις προηγούμενες 5 δεκαετίες. Ο λόγος είναι απλός: ο Daniel Craig απογείωσε τις ταινίες και τώρα που κάνει αμάν και πως να αποσυρθεί όλοι ψάχνονται για το μέλλον. Έτσι τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγα ονόματα έχουν ακουστεί για τον ρόλο του Bond.

Ο Idris Elba ήταν ένας από τους ηθοποιούς που συζητήθηκε και όταν πριν λίγες ημέρες τον ρώτησαν στο Variety αν βλέπει να παίρνει ποτέ αυτόν τον ρόλο, είχε μια ενδιαφέρουσα πρόταση: «Μας ενδιαφέρει να έχουμε έναν χαρακτήρα Bond ο οποίος δεν θα είναι άνδρας; Θα μπορούσε να είναι γυναίκα. Μαύρη γυναίκα, λευκή γυναίκα αλλά θεωρώ πως όλοι μας θα θέλαμε να δούμε μια διαφορετική οπτική του James Bond».

ΟΚ, ειλικρινά μας είναι πολύ δύσκολο να φανταστούμε ο επόμενος James Bond να είναι γένους θηλυκού. Αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, ήταν μια καλή ευκαιρία να το σκεφτούμε. Και κάπως έτσι καταλήξαμε σε 5 γυναίκες που θεωρητικά θα μπορούσαν να μπουν στο κοστούμι του James Bond. Ή στο ανάλογο «killer» βραδινό φόρεμα.

[Σημ: Αφήνουμε απέξω από τη λίστα όλες τις ηθοποιούς που έχουν περάσει από τις ταινίες του James Bond (αυτό σε έφαγε Rosamund Pike) και τις κλασικές γυναίκες-ταινίες δράσης, όπως Angelina Jolie, Kate Beckinsale, Milla Jovovich κ.ο.κ.]

 

Στην επόμενη σελίδα: Πιο badass από την Charlize Theron δεν έχει.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top