Η Cersei Lannister αναμένεται να είναι μια από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες του κύκλου. Ειδικά τώρα που θα κάτσει και στον θρόνο.

Το ημερολόγιο έγραφε 26 Ιουνίου 2016 όταν έπεφταν οι τίτλοι τέλους του 6ου κύκλου του Game of Thrones. Ένα τέλος εντυπωσιακό, όπως συνηθίζει η σειρά εδώ από το 2011 και πάνω από 8 εκ. θεατές έμειναν με την αγωνία για το τι θα δούμε στη συνέχεια.

Βέβαια από τότε ήταν γνωστό ότι η συνέχεια μόνο εύκολη δεν θα ήταν. Η σειρά προχώρησε πολύ πιο γρήγορα από τα βιβλία και τη φαντασία του George R.R. Martin και πολλά σενάρια ακούστηκαν για το μέλλον του GoT. Μέχρι και να κάνει ένα διάλειμμα ενός έτους, προκειμένου να ολοκληρώσει ο συγγραφέας τα επόμενα βιβλία του.

Βέβαια το δύσκολο το GoT δεν είναι να κάτσεις στον θρόνο, αλλά να παραμείνεις σε αυτόν. Και η Daenerys κάνει και αυτή όνειρα.

Ωστόσο, πόσο εύκολο είναι να «παγώσεις» την κορυφαία σειρά της δεκαετίας, με τους εκατομμύρια θεατές και τα ακόμα περισσότερα εκατομμύρια έσοδα; Από δύσκολο έως αδύνατο. Έτσι, πλέον είναι όλα έτοιμα, ώστε να επιστρέψουμε στον φανταστικό κόσμο του Martin.

Η πρεμιέρα του 7ου κύκλου θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουλίου και λίγα πράγματα είναι σίγουρα: θα έχει μόλις 7 επεισόδια, το κάθε επεισόδιο θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και τις εξελίξεις του νέου κύκλου κανείς δεν θα τις περιμένει – αν πιστέψουμε τα λόγια της Maisie Williams που υποδύεται την Arya Stark. Με λίγα λόγια αναμένεται να πέσουν (και άλλα) κεφάλια.

Τα δύσκολα όμως είναι στον Βορρά, εκεί που έρχονται οι White Walkers.

Και επειδή, πολλά πράγματα είναι στον αέρα για τη νέα σεζόν, οι υπεύθυνοι του HBO φρόντισαν να μας ζεστάνουν λίγο, δίνοντας στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από την πρεμιέρα του 7ου κύκλου. Όχι ότι καταλαβαίνουμε και πολλά πράγματα για το τι θα συμβεί, αλλά καλό είναι να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά-σιγά.

Τι είπαμε ότι θα κάνεις μέχρι τις 27 Αυγούστου;

Ποιος είναι τόσο τρελός που τα βάζει με την Brienne;

Μπορεί ο 7ος κύκλος του GoT να λέει ότι ο χειμώνας ήρθε, αλλά κάποια βασίλεια έχουν ήλιο ακόμα.

 

Διαβάστε ακόμα: 5 λόγοι που ο Daniel Craig είναι ο καλύτερος James Bond

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top