Σύμφωνα με το Variety το κάθε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του GoT αναμένεται να κοστίζει 15 εκ. δολάρια. (Φωτογραφία: HBO)

Τα τελευταία 15 χρόνια, πολλά εκατομμύρια δολάρια έχουν επενδυθεί στην τηλεόραση και εκατοντάδες σειρές έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη μικρή οθόνη. Κάποιες έχουν βγάλει τα λεφτά τους, άλλες τα κλαίνε ακόμα, ενώ είναι και μερικές που αποδείχθηκαν φλέβα χρυσού.

Σε αυτή την τελευταία κατηγορία ανήκει και το Game of Thrones – μια σειρά που ξεκίνησε με μετρημένες φιλοδοξίες, σχετικά άγνωστο καστ και κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία σήριαλ όλων των εποχών. Και τώρα που ετοιμάζεται για τον 8ο και τελευταίο κύκλο του, τα «σενάρια» για το τι θα συμβεί αρχίζουν και πληθαίνουν. Όχι μόνο για την πλοκή και το τέλος του GoT, αλλά ακόμα και για το κόστος των επεισοδίων.

Έως τώρα τα πιο ακριβά σήριαλ ανά επεισόδιο ήταν τα The Crown και E.R. -επί George Clooney- με 13 εκ. το επεισόδιο.

Σύμφωνα με το Variety, λοιπόν, το κάθε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του GoT αναμένεται να κοστίζει 15 εκ. δολάρια. Και το νούμερο θα σας φανεί ακόμα πιο εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι η σειρά ξεκίνησε ξοδεύοντας 6 εκ. δολάρια για κάθε επεισόδιο – όσα δηλαδή έδινε και το Stranger Things πέρσι.

Αναμενόμενο ήταν το Game of Thrones να γίνει η πιο ακριβή σειρά (ανά επεισόδιο) όλων των εποχών, καθώς έως τώρα τα ηνία είχε τα The Crown και E.R. -επί George Clooney- με 13 εκ. το επεισόδιο.

 

Διαβάστε ακόμα: Ο Δημήτρης Μπογδάνος δίνει συνέντευξη σε μια πραγματικότητα που έφτιαξε ο ίδιος

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top