Στο 4ο επεισόδιο θα έρθει το χάος που όλοι περιμένουμε;

Είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι αρνούνται να παρακολουθήσουν τη σειρά, εξαιτίας της μανίας που έχει δημιουργήσει. Ωστόσο είναι ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια ότι είτε την βλέπεις τη σειρά είτε όχι, δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που να μην ξέρει τι εστί Game of Thrones.

Από τη μέρα που μπήκε το 2017 όλοι περίμεναν με αγωνία το HBO να ανακοινώσει την ημερομηνία για την πρεμιέρα του 7ου κύκλου. Και τα πρώτα επεισόδια δεν έχουν απογοητεύσει ούτε το κανάλι ούτε τον κόσμο: στις ΗΠΑ ήδη τα πρώτα δύο επεισόδια του GoT έχουν κατά μέσο όρο 10 εκ. θεατές – χωρίς σε αυτά να προσθέτουμε το live streaming, τους θεατές άλλων χωρών και το download.

Οι hackers υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα ακόμα περισσότερο υλικό, καθώς υποστηρίζουν ότι απέκτησαν 1,5 terabytes δεδομένων από το HBO.

Ωστόσο, το HBO, φαίνεται ότι εκτός από την πειρατεία έχει πλέον να αντιμετωπίσει και ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα: τους hackers. Όπως έγινε γνωστό μια ομάδα «εισέβαλε» στην βάση δεδομένων του καναλιού και διέρρευσε το σενάριο του του 4ου επεισοδίου του GoT, καθώς και επεισόδια των σειρών Ballers και Room 104.

Το HBO επιβεβαίωσε το «χτύπημα», ενώ οι hackers με mail που έστειλαν υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα ακόμα περισσότερο υλικό, καθώς υποστηρίζουν ότι κατάφεραν να αποκτήσουν 1,5 terabytes δεδομένων από την εταιρεία.

Μέχρι να δούμε τι θα συμβεί σε αυτόν τον διαφορετικό πόλεμο, πάρτε μια γεύση του επόμενου επεισοδίου του Game of Thrones μέσα από το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα του HBO.

 

Διαβάστε ακόμα: Φέτος το Game of Thrones μοιάζει να είναι γυναικεία υπόθεση

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top