Gentleman's Wager

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έκανε μια γρήγορη “κριτική” στο φιλμ και αποφάνθηκε ότι δεν είναι μονάχα διασκεδαστικό αλλά οπωσδήποτε μια κανονική ταινία μικρού μήκους και όχι ένα διαφημιστικό σπότ.

Η μικρού μήκους ταινία “The Gentlemen’s Wager II” παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Αθήνα, μετά τη διεθνή πρεμιέρα στη Ρώμη για την οποία το Andro εξασφάλισε μία από τις μόλις τρεις προσκλήσεις που απευθύνθηκαν στα Ελληνικά ΜΜΕ. Περισσότερα για το μοναδικό αυτό event και τα όσα μας δήλωσαν οι πρωταγωνιστές Jude Law και Giancarlo Giannini, θα μοιραστούμε μαζί σας σε λίγες ημέρες.

Gentleman's Wager II_48

Η γοητευτική Πηνελόπη Ζαούδη της Diageo, απροσποίητη πρέσβειρα του εκλεκτικού brand, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους.

48 ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα σε μια εντυπωσιακή βίλα, λίγο έξω από τη Ρώμη, το Johnnie Walker Blue Label επέλεξε το Cigar Lounge της Μεγάλης Βρετανίας για την πρώτη προβολή της ταινίας στην Ελλάδα. Το ρόλο του… εγχώριου Jude Law ανέλαβε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που παρουσίασε την ταινία στο Αθηναϊκό κοινό. Η επιλογή του γνωστού κριτικού υπογράμμιζε και την καλλιτεχνική αξία του φιλμ.

14

Δύο gentlemen κοπής Giannini: Ο Βασίλης Καραγιάννης και ο Δημήτρης Παγαδάκης.

Το ρόλο του… εγχώριου Jude Law ανέλαβε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που παρουσίασε την ταινία στο Αθηναϊκό κοινό.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που αποδεικνύει ότι η ευγνωμοσύνη είναι η υψηλότερη έκφραση της χαράς της ζωής, και κινητήριος μοχλός κάθε ανδραγαθήματος. Οι πρωταγωνιστές, Jude Law και Giancarlo Giannini, συνεχίζουν το «Στοίχημα Κυρίων» που ξεκίνησαν από το “The Gentleman’s Wager”, με έπαθλο αυτή τη φορά το κλασικό αυτοκίνητο αγώνων, Delahaye 135S. Ο Jude καταφέρνει, μετά κόπων και βασάνων -και χάρη στην “καλοσύνη των ξένων”- να φτάσει στο Μονακό στο τιμόνι της σπάνιας βολίδας, και να τη στερήσει για πάντα από τη συλλογή του Giancarlo.

29

Ο εκδότης του Andro Κίμων Φραγκάκης δοκιμάζει το πολύτιμο Blue Label.

Tο θρυλικό Delahaye 135S που ανήκει σε απόγονο της οικογένειας των Walker ήταν κι αυτό στην πρεμιέρα στη Ρώμη και έκλεψε την παράσταση μαζί με άλλα μυθικά classic cars. Κατά ευτυχή σύμπτωση, το ίδιο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα γίνονταν το Concours d’Elegance όπως σχολιάστηκε στο Cigar Lounge από την παρέα του Andro με ένα Blue Label στο χέρι. Που σερβιρίστηκε όπως του αρμόζει -straight, με ένα δεύτερο ποτήρι παγωμένο μεταλλικο νερό από δίπλα: Στο βαρύ ειδικό ποτήρι που θυμίζει αντεστραμμένη chevalière, με τη φροντίδα του κορυφαίο έλληνα bartender (World Class 2015), Μανώλη Λυκιαρδόπουλου.

08

Το κορυφαίο blended ουίσκι σερβιρίστηκε όπως του αρμόζει -straight, με ένα δεύτερο ποτήρι παγωμένο μεταλλικο νερό από δίπλα- από τον κορυφαίο έλληνα bartender (World Class 2015), Μανώλη Λυκιαρδόπουλο.

Gentleman's Wager II_22Μόνο υψηλής ποιότητας και σπάνια ουίσκι χρησιμοποιούνται για το blending του Johnnie Walker Blue Label, με 1 ανάμεσα σε 10,000 βαρέλια ουίσκι να επιλέγεται για να χαρίσει την ποιότητα, τον χαρακτήρα και το άρωμα στην εξαιρετική γεύση του. Η σπανιότητα και η δεξιοτεχνία που εκπροσωπεί κάθε φιάλη το καθιστούν ιδανικό δώρο για την έκφραση ευγνωμοσύνης. Γι αυτό και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος κλείνοντας την παρουσίασή του, έσπευσε από μικροφώνου να προσφέρει μια φιάλη στον Μιχάλη Μιχαήλ, Διευθυντή Σύνταξης του free press LIFO με το οποίο συνεργάζεται. Ευχαριστώντας τον από καρδιάς διότι εκείνος, χωρίς να τον γνωρίζει προσωπικά, του εμπιστεύτηκε πριν κάποια χρόνια μια στήλη στο καλό έντυπο, και του παρείχε απόλυτη ελευθερία για να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο από μικρό παιδί: Να βλέπει καλό σινεμά.

 

Διαβάστε ακόμα – Alexander’s Cigar Lounge: Το ανδρικό μυστικό του κέντρου της Αθήνας. 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top