
Η Γιολάντα Καλογεροπούλου μας έκανε να ασχοληθούμε ξανά με ελληνικές σειρές.
Δε θέλουμε να είμαστε εκείνοι οι τύποι που αποτυπώνουν την ομορφιά μιας γυναίκας συγκριτικά με τις άλλες. Κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπος βασικά, έχει τη δική του ομορφιά και δε συγκρίνεται με κανενός άλλου. Και, εξυπακούεται, δεν είμαστε ποτέ αντικειμενικά ποθητοί σε όλους. Για κάθε έναν που του αρέσουμε σφόδρα, υπάρχει ένας που μας θεωρεί οκ ή μέτριους. Κι αυτό είναι αποδεκτό. Τα γούστα δε μπορούν να μπου σε κανόνες. Κι ενώ τα γράφουμε και τα πιστεύουμε όλα αυτά, την ίδια στιγμή δε μπορούμε να πιστέψουμε πως θα υπάρξει κάποιος που θα κοιτάξει τη Γιολάντα Καλογεροπούλου στα μάτια και δε θα νιώσει ότι αντικρύζει την ίδια την Ομορφιά.
Αν η Ομορφιά ήταν κάποια Μούσα, κάποια Νύμφη της αρχαιότητας, θα πρέπει να έμοιαζε με τη Γιολάντα Καλογεροπούλου. Όχι ακριβώς, αλλά να είχε κάποια στοιχεία της.
Ομολογούμε πως μέχρι πέρσι, δε γνωρίζαμε ποια είναι, δεν ξέραμε ότι υπήρχε. Και παραλίγο να μην τη μαθαίναμε ποτέ, διότι σπάνια θα κάτσουμε να αφιερώσουμε χρόνο σε κάποια ελληνική σειρά. Θα δούμε αποσπασματικά κάποια επεισόδια, μα ως εκεί. Κάπως έγινε όμως και είδαμε τα πρώτα επεισόδια του Grand Hotel στον ΑΝΤ1, και μάθαμε πως υπάρχει. Όχι μόνο εμείς, αλλά οι περισσότεροι.

Πλάτη, πόδια, ακόμα και το σαγόνι της, όλα είναι σα να τα έπλασε κάποιος τρανός γλύπτης.
Γιολάντα Καλογεροπούλου, η πιο γοητευτική της νεάς γενιάς
Η Γιολάντα Καλογεροπούλου είναι ηθοποιός, αλλά ζούσε στο Λονδίνο και έκανε κάτι άλλο επαγγελματικά, είχε αφήσει για καιρό την υποκριτική. Ο χωρισμός της από τον σύντροφό της σε συνδυασμό με τον ερχομό της κόρης της, την οδήγησαν στον επαναπατρισμό και την επάνοδο στην ηθοποιία στα 33 της -τον Αύγουστο έγινε 34. Με το Grand Hotel έκανε το restart. Και τι restart!
Δεν είναι μόνο ότι σε σαγηνεύει με το βλέμμα της, είναι κι ότι επειδή δεν έχει προλάβει να «καεί» από τον τρόπο που δουλεύουν οι ηθοποιοί σε καθημερινές σειρές, μας έδειξε και πόσο καλή ηθοποιός είναι. Της ταιριάζει ο ρόλος, αλλά του ταιριάζει κι αυτή.
Εκτός τηλεόρασης, το πιθανότερο είναι να την πετύχετε με τον σύντροφό της, επίσης ηθοποιό, τον Σταύρο Σβήγκο, και εκεί θα δείτε ακόμα ένα στοιχείο που την καθιστά σέξι και όμορφη. Είναι ο τρόπος που τον κοιτάζει και ο τρόπος που κινείται μαζί του ή μπροστά του.

Σε κάποιες εκφράσεις της, η Γιολάντα μας θυμίζει τον άλλο μεγάλο έρωτα εξ Ισπανίας, τη Μαρία Πεντράθα.
Πάντοτε η άνεση με την οποία κινείται στον χώρο μια γυναίκα, θα έχει σημασία στο πόσο περισσότερο κατανοεί ο θεατής την ομορφιά της. Η Γιολάντα Καλογεροπούλου έχει ένα πολύ σίγουρο βήμα στο περπάτημά της κι αυτό σίγουρα της προσθέτει πόντους. Το καταλαβαίνεις και στη φωνή της, στο πώς τοποθετείται, με τι ηρεμία εκφράζεται.
Παρακολουθώντας όσα αναρτά στο Instagram, μπορούμε να πούμε ότι είναι σα να γεννήθηκε στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Ο ήλιος κάθεται τόσο αρμονικά πάνω στο δέρμα της. Κι αν είναι 10 φορές ερωτεύσιμη τους χειμώνες, τότε τα καλοκαίρια στρατοί ολόκληροι δεν υποτάσσουν την ανεξέλεγκτη γοητεία της.
Φυσικά, αυτά τα είναι τα συμπαρομαρτούντα. Η πρώτη εικόνα είναι τα μάτια της, τα χείλη της, είναι η μύτη της, όλα τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της δηλώνουν ότι με αυτή τη γυναίκα η ψυχή και το μυαλό αντέχουν να ανέβουν στο κατάρτι ενός ανταριασμένου πλοίου και να τα βάλουν με τα πιο μεγάλα κύματα.
Διαβάστε ακόμη: Ιζαμπέλλα Φούλοπ από πού «ξεφύτρωσες»;




