gogo2

Από χορεύτρια μπαλέτου και blogger έως επιχειρηματίας και με συμμετοχές σε διαφημίσεις, η Γωγώ Ξηρού λατρεύει να ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Όταν τη γνώρισα νόμιζα ότι μιλάω με πολλαπλούς ανθρώπους που μοιράζονταν ένα κοινό σώμα: το σώμα μιας κοπέλας 21 ετών. Εγώ με δυσκολία μπορώ να συγχρονίσω δύο-τρία πράγματα στη ζωή μου, και αυτή η λιλιπούτεια ύπαρξη που (σαν) μόλις χθες έκοψε το νήμα της ενηλικίωσης, εναλλάσσει ρόλους με χαμαιλεοντική δεινότητα.

Η Γωγώ Ξηρού έχει ένα blog που ονομάζεται disheslove στο οποίο μοιράζεται τα ταξίδια της, τις συνταγές της και την οπτική της για το πώς να ζεις καλύτερα. Είναι επίσης χορεύτρια μπαλέτου. Για 7 χρόνια ήταν σε επαγγελματικό θίασο που ανέβασε από τον «Κύκλο με την Κιμωλία» του Μπρεχτ μέχρι τον Μικρό Πρίγκιπα. Έχει δουλέψει σε διαφημιστικές εταιρείες. Συμμετέχει σε fashion workshops και μπορεί να τη δεις να περπατάει σε catwalk. Είναι πιθανό να την έχεις δει και σε πολυάριθμες διαφημίσεις στην τηλεόραση ή σε video-clips. Γράφει και ποίηση, αν έχεις το θεό σου. Και εσχάτως άρχισε να μπαίνει στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς ανέλαβε τη διαχείριση σε ένα γνωστό healthy στέκι της πόλης, το Wild in the City.

Τη βρήκαμε στην επιστροφή της από ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Βερόνα, και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε πώς στην ευχή τα κάνει όλα.

«Μου αρέσει να ασχολούμαι με τόσα πράγματα ταυτόχρονα. Όλα συνδυάζονται αρμονικά για κάποιον περίεργο λόγο και μέχρι στιγμής όλα γίνονται με επιτυχία. Το μυστικό είναι καθετί που κάνεις να το αγαπάς».
gogo_kolaz1

«Από μικρό παιδί με θυμάμαι να ξυπνάω στις 7 για να πάω στο σχολείο και να επιστρέφω στις 10 το βράδυ για να κοιμηθώ. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να έχω μόνο ένα ραντεβού και με πιάνει μελαγχολία μένοντας σπίτι μου».

Στην πράξη συνδυάζονται πολλά πράγματα μαζί;
Δεν ξέρω αν είναι «πράγματα», όλα αυτά που κάνω είναι η καθημερινότητά μου. Είναι καταστάσεις που με το πέρασμα του χρόνου έχουν αντικατασταθεί από άλλες, έχουν πληθύνει και έχουν κάνει τη ζωή μου πιο ενδιαφέρουσα. Από μικρό παιδί με θυμάμαι να ξυπνάω στις 7 για να πάω στο σχολείο και να επιστρέφω στις 10 το βράδυ για να κοιμηθώ.
Υπάρχουν μέρες (σπάνια) που μπορεί να έχω μόνο ένα ραντεβού και με πιάνει μελαγχολία μένοντας σπίτι μου. Μου αρέσει να είμαι όλη μέρα έξω. Όλα συνδυάζονται αρμονικά για κάποιον περίεργο λόγο και μέχρι στιγμής όλα γίνονται με επιτυχία. Το μυστικό είναι καθετί που κάνεις να το αγαπάς.

Αν σου ζητούσα να διαλέξεις μία μόνο απασχόληση, θα μπορούσες;
Η απάντηση είναι όχι. Το ότι δεν βλέπω τίποτα από αυτά που κάνω άκρως επαγγελματικά και ρίχνω μια σταγόνα ομορφιάς μέσα, με κάνει να θέλω να τα κάνω όλα. Παίρνω απ’ όλα διαφορετικά πράγματα.

gogo4

«Έχει γίνει μια νέα αρχή στο Wild in the City, με διαφορετικά προϊόντα, περισσότερες γεύσεις και άλλη διάθεση! Ένα μαγαζί που έχει θέμα τη φυσική διατροφή».

Πιστεύεις ότι θα χρειαστεί κάποια στιγμή να διαλέξεις ένα δρόμο;
Νιώθω πως έχω να πάρω πολλά ακόμα για να επιλέξω κάτι συγκεκριμένο. Πιστεύω στο κάρμα και αφήνω το δρόμο να διαλέξει εμένα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνω focus σε κάτι και να αφοσιωθώ σε αυτό (αυτό θα ήθελα να είναι το μπαλέτο, η τέχνη για μένα υπερέχει), αλλά προς το παρόν απολαμβάνω όλα όσα κάνω.

Έχει κάποιος προσπαθήσει να σε… «συνετίσει»;
(Γέλια) Oι άνθρωποι που με αγαπούν και αγαπώ πολύ συχνά το προσπαθούν. Είναι εκείνοι που πιστεύουν πως έχω όλα τα χρόνια μπροστά μου για να κάνω αυτά που μου αρέσουν, είναι όμως κι εκείνοι που μου υπενθυμίζουν πως πρέπει να συγκεντρωθώ σε κάτι. Μου μιλούν συνέχεια για το μπαλέτο και κάπου κρυφά μέσα μου συμφωνώ μαζί τους. Στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να γίνονται πολλές προσπάθειες στο χώρο του χορού και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό.

gogo1

Στο blog της disheslove μοιράζεται τα ταξίδια της, τις συνταγές της και την οπτική της για το πώς να ζεις καλύτερα.

Πώς είναι που σε τόσο μικρή ηλικία αναλαμβάνεις ένα επιχειρηματικό κομμάτι;
Άλλο ένα πράγμα που μου προέκυψε είναι αυτό! Ένας άνθρωπος που κινείται στο χώρο της εστίασης είδε το blog μου κι έτσι αποφασίσαμε να αναλάβουμε τη διεύθυνση του Wild in the City στο κέντρο της Αθήνας. Έχει γίνει μια νέα αρχή σε αυτό το μαγαζί, με διαφορετικά προϊόντα, περισσότερες γεύσεις και άλλη διάθεση! Ένα μαγαζί που έχει θέμα τη φυσική διατροφή (όχι ζάχαρη – όχι αλεύρι). Για μένα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα, διότι δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο. Ο συνεργάτης μου, ο οποίος με βοηθάει πολύ σε αυτό, είναι έμπειρος και μου προσφέρερει διαρκώς τις γνώσεις του. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και πιστεύω πως ο κόσμος θα αρχίσει να μπαίνει σιγά-σιγά σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

gogo5

«Σίγουρα κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνω focus σε κάτι και να αφοσιωθώ σε κάτι: θα ήθελα να είναι το μπαλέτο αυτό, η τέχνη για μένα υπερέχει».

 

Διαβάστε ακόμα: Έλληνες ηθοποιοί κάτω των 30 που αξίζει να γνωρίσεις

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top