Ισως ο πιο δροσερός θερινός κινηματογράφος της Αθήνας.

Θυμάστε την ταινία Pelican Brief; Υποθέτουμε βάσιμα πως «ναι», καθώς πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά θρίλερ που βγήκαν τη δεκαετία του ’90 σε σκηνοθεσία του Άλαν Πάκουλα. Επίσης, δεν γίνετε να μην ξέρετε την ταινία The Grand Budapest Hotel, ή τον Ταξιτζή. Ολες τους έχουν αφήσει εποχή στην κινηματογραφική ιστορία.

Τι θα λέγατε αυτές τις εμβληματικές ταινίες να μπορούσατε να τις παρακολουθήσετε σε ένα περιβάλλον άνεσης και δροσιάς συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων, αλλά και ανάλογων δροσιστικών ποτών; Σαν να λέμε: το θερινό σινεμά σε εντελώς άλλο επίπεδο.

Αν ανεβείτε στον 7ο όροφο, του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και συγκεκριμένα στο GB Pool θα βρεθείτε  μπροστά σε μια εξόχως όμορφη έκπληξη.

Για να εξηγήσουμε τον… γρίφο. Αν ανεβείτε στον 7ο όροφο, του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και συγκεκριμένα στο GB Pool θα βρεθείτε  μπροστά σε μια εξόχως όμορφη έκπληξη. Θα σας περιμένει ένας σύγχρονος θερινός κινηματογράφος.

Είναι γνωστό πως ένα ξενοδοχείο δεν υπάρχει μόνο για να στεγάζει τους πελάτες του. Ειδικά ένα ξενοδοχείο όπως η Μεγάλη Βρεταννία  με την ιστορία και το πρεστίζ της. Ένα πραγματικό τοπόσημο του κέντρου που είναι σε θέση να επαναδιατυπώνει με διάφορους τρόπους την παρουσία του και να έχει ενεργό ρόλο στην καθημερινότητά μας.

Εκλεκτά εδέσματα με μπίρα ή κρασί θα μεγιστοποιήσουν την απόλαυσή σας.

Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα του θερινού κινηματογράφου που για τους επόμενους μήνες μέρος των επιλογών μας για απογευματινή ή βραδινή έξοδο. Το Pool Your Cinema, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς επισκέπτες, ένοικους του ξενοδοχείου και μη, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στην καρδιά της Αθήνας.

Για να κάνετε, μάλιστα, μακρόπνοο προγραμματισμό σας λέμε πως θα ακολουθήσουν οι ταινίες: Taxi driver, The Departed, Murder by death και L.A. Confidential.

Η αρχή είχε γίνει με την κλασική ταινία Καζαμπλάνκα, τώρα με το Pelican Brief που θα προβάλλεται έως τις 2 Ιουλίου, ενώ από τις 3 Ιουλίου έως και 8 Ιουλίου θα προβάλλεται η επίσης κλασική ταινία The Grand Budapest Hotel. Για να κάνετε, μάλιστα, μακρόπνοο προγραμματισμό σας λέμε πως θα ακολουθήσουν οι ταινίες: Taxi driver, The Departed, Murder by death και L.A. Confidential.

Οι προβολές ξεκίνησαν με το Καζαμπλάνκα και συνεχίζονται με επιτυχία.

Μόνο που σας δίνουμε μια φιλική συμβουλή: καλό είναι σπεύσετε διότι η έως τώρα διάθεση του κοινού έχει δείξει πως έχει αγκαλιάσει το project, επομένως μην θεωρείτε δεδομένο πως θα βρείτε θέση.

O Executive Chef Αστέριος Κουστούδης έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood, που θα συνοδεύσει το ποτό μας.

Οσο για το κεφάλαιο «γεύση» (μα, γίνεται θερινός χωρίς να πίνουμε ή να τρώμε κάτι;) εδώ πρωταγωνιστής είναι ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης που έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood, που θα συνοδεύσει το ποτό μας καθώς θα χαλαρώνουμε στις αναπαυτικές πολυθρόνες της πισίνας.

Χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν θα επιτείνουν τη σινεφίλ εμπειρία μας. H έναρξη είναι την Πέμπτη 3 Ιουνίου με την ταινία-αριστούργημα του αμερικανικού κινηματογράφου Casablanca. Χάμφρεϊ, ερχόμαστε…

 

//Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το online Store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και κρατήστε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema.

 

Διαβάστε ακόμα: Alexander’s Lounge – ανακαλύπτουμε τον «μυστικό κήπο» της Μεγάλης Βρεταννίας.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top